Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От днес всичко което не е от ЕС с 20% ДДС
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
От днес всичко което не е от ЕС с 20% ДДС
Край на евтенията от САЩ и от сайтове с долари .Както се казва пак ни го на укаха.Да живее китайския внос на ментета.Разрешеният безмитен внос ако пазариш в интернет става 50 ЛЕВА, ЕДНА КРУПНА СУМА като се има предвид,че само транспорта е толкова.....
-
- разбира нещата
Re: От днес всичко което не е от ЕС с 20% ДДС
Ами да ни е честито шиб...то 

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Последно промяна от КИРО на Пет Яну 01, 2010 5:56 pm, променено общо 1 път.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
Току що и аз научих от:Ванко(младежа вкарващ каяци в Поморие-за непросветените)Миналата седмица на митницата в Бургас са го предупредили "изрично" че от 01.01.2010 започва "Държавната мандра-ддс. , мита , разправии абе обичаината простотия 

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Става само малко по-трудно.Поръчва ти го приятел който живее там откъдето пазаруваш,разопакова маха му етикетите и ти го праща по живо по здраво увито във вестник.Досадно ама тая държава ни направи на маймуни щото и позволяваме.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- новобранец
боки,смятах го пак е същото,много фирми имат преферентни пощенски цени а ако ти го прати приятел са други ие почти същото както с ддс освен това трябва и да ангажираш и приятел абе сложно .ще отскоча до Румънско и ако там е фри ще проверя как стоят нещата и ще се групират поръчките .баси,изчислих по визата ,миналата година само от САЩ,3880 долара.що джунджурии съм си напазарил .....уж последно а то все а това последно,а това и край...Но не съм сигурен дали това е законно спрямо европейските закони или както винаги си е месно решение.
тухличка,някога,някъде бях чел нещо от един недревен китайски мъдрец много интересно изречение ето го На кравата и какао да дадеш да яде шоколад пак няма да издоиш.кофти но ще свикнем само дето ще пишем като ненормални.а ако искат декларации ,манифести е тогава цирка ще е пълен
-
- новобранец
регламент 274от 2008 година OJ L 87, 29.3.2008 г., стр. 9 виж линка
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 002:BG:PDF
по-точно виж чл.1 точки 3 и 4
ако някой е на ТИ с правото може ли да каже ,няма ли някакво противоречие с този документ ,да не се мъчат пак по старому на месна почва да ни работят
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 002:BG:PDF
по-точно виж чл.1 точки 3 и 4
ако някой е на ТИ с правото може ли да каже ,няма ли някакво противоречие с този документ ,да не се мъчат пак по старому на месна почва да ни работят
-
- новобранец
Пазарувайте от Румъния,аз отдавна правя така,а пък ако купувате и за повечко пари ще видите какви остъпки правят.И в България има печени търговци,но са много малко.