МОРСКИ ВЪЛЦИ ТРЕНИРАТ НА ГЬОЛА...

Модератори: emo vasilev, alekst

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа: Малка била....малка ама я има в морето...тоя размер е за гьола...за молската сулка щом я няма в ЗАКОНА като отделен вид риба - размера не важи ...
....'Бе кой ти мери рибата, бе дъртьо ... то не е задължително да те хваля - дан'си ми копал на нивата, мискинино - ти един рапан да настъпиш и ши'гу изтипосаш на картичка. Искаш Куклен театър ??? - На ти куклен театър !!! - ши'са прайм на малки и ши'ти ръкопляскаме - Аз няма да ти ръкопляскам пък - щото съм критичен :lol: :lol: :lol: към тебе, дъртако, ...и то е от оообич (аз съм бил дърт ....я си кажи егенето бе... ми то число по-голямо от 6 няма в него) ...хе...хе...хе :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Митеее ма мноо е убаво тва нашето бате на оная снимчица бре...като жуженце коледно...

обаче ши та изплющя ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

как можа да му турнеш ореол на светия на тоя мискинин бре... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

пак е при колегата Ходжов горе на байро...над мотело...след завойте..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

требе да му е аресало татика... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

каридата написа:бат милене само не разбрах на ко ги ловиш тез сулки в морето.много лакардии а полезна информация малко. :wink:
...на магнитна карта - пропуск .... с 'ко :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”