Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ужас
Модератор: dantho.mihov
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ужас
Хванах се,че преглеждам метериологичните сайтове във връзка дали да си измия колата и колко ще издържи чиста
И това ако не е кошмар не знам какво да му кажа.
Този сезон ми е доста депресиращ.При всички ли е така или си въобразявам.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колега мисля, че ти е малко пиенето. Не се оставяй на такива мисли ами измивай колата и към реката. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
и за напред да не се ровиш , пробвай този най то4но показва
http://search.gismeteo.ru/?req=listbyco ... F&lang=rus
Красимир от Балчик
-
- фен клуб-скобар
Много як сайтКраси 7650 написа:и за напред да не се ровиш , пробвай този най то4но показва

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз си реших проблема преди мнооого години-нема значение каква и коя ми е колата в момента-мием я само 2 пьти-като я купя и преди да я продам
сьвсем случайно стигнах до тоя извод некьде 1990година,когато имах една алфа ромео 75-да има да нема 3 или 4 бяха в софия тогава-та направи ми тогава впечатление,че как я измия и нещо вземе та изчезне-я огледала,я решетка я некоя емблема и като спрях да се занимавам нищо не ми крадяха,та мога да ви прпорьчам следното:КОЛЕГИ НЕ МИЙТЕ КОЛИТЕ СИ ако са ви близки
и си взимайте само бели или тьмносини на цвят-най не правят впечатление-вервайте ми-изпитана система,да не говорим,че всеки се замисля преди да ви удари,колко ще плати за смотаното си металиче,а пьк вие си мислите единствено колко ще вземете от каското и колко от него
сегашната ми кола е бяла-хииич не се замислям през кои храсти ще мина и колко ще се одере боята-е,има си и кофти страни де-пичките няма да ви уважават,ама в края на краищата на риба ли сме трьгнали или по фусти?
а все може да се вземе по нещо лачено от некой приятел на заем....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: