А,Б,В за риболова на кльонк.

Модератор: sapuna

Заключено
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Спасителните лодки не са основен риболов бре.. :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз исках да попитам как се процедира при ваденето на сом с гумена лодка то какво стана :lol: :lol: :lol:

Кола си имам търкалям една корса на малки разстояния , но след всичките му празници ще я сменям. Няма изгледи за по-голям автомобил демек няма да стане номера с колесара иначе лодки (тутраканки) и мотори има в наличност.

Че ме заразихте със спора и мен, в риболова на кльонк съм пълен лаик, за лодки съм чувал разни работи пък и съм се возил доста.

Твърдите лодки без кил са като легени особено по-малките. Ако пръдна в нея ще се захлюпя под вода :lol:
Но не мисля че надуваемите лодки са по-стабилни от която и да е тутраканка(рибовете са изключение).

За вкарването във водата, четири човека сме си я разнасяли като пръскачка из лозе, тутраканката.

Още един плюс, миналата година ги разпродаваха за 180 лв, ползвани по корабите но с леки повреди и не успели да минат ДИК за безопасност. Бяха си съвсем прилични, на една такава се натоварихме 5 човека категория 100+ и 2 жени плюс багаж и си се движеше без всякъкъв проблем.

Отделно съм влачил около 300 метра такава лодка с микробус по чакълеста почва и след това си седнах в нея и айде във водата :lol:

П.С. Прекалих май с хвалбите за този вид лодка, но по евтина и без всякаква подръжка лодка , че и стабилна не съм виждал :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Ivak написа:Прекалих май с хвалбите за този вид лодка, но по евтина и без всякаква подръжка лодка , че и стабилна не съм виждал :lol:
Направо я взимай тогава и почвай да кльонкаш. :lol: :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Сега се сетих,кой е Ивак! :oops: Той е терминатора на коли и лодки/300м.по чакъл и нищо и нема/! :cry: Тоа Арни,пасти да яде!Тоа сома жив ще го дере! :D :) :cry: Нема да ми галиш котето бе,еййй! :D :) От тебе бих си купил кайма,а не кола! :D Боже,кви терминатори има на тоя,свят! :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И друг път съм писал на тая тема .Имах Ямаха надуваема 3м .Всичко е добре ама ако ти се отърка некой хубавец със стърчаща кука или тройка в борда си до там.Верно много мобилна лодка бях много доволен до момента в който видях на живо в Италия Boston Whaler .....нисък борд,30см газене супер устойчива.Двама ,трима на единия борд изправени и няма проблем.И най важното твърд борд.Лодката не е тримаран а само така започва от носа иначе елегантно се прелива в класика с недълбок кил.Ама това трябва да се види .Който се е качвал на Boston само той знае за кво става на въпрос.Двупластова като по средата е пълна с пяна.Режеш я на парчета и всяко само по себе си си плува.Най обезопасената лодка.Моята е от Serie Legend 130 Sport.Пробвал съм и по големите супер са но искат по големи двигатели което пък води до поголеми разходи на гориво.Зимата като пидоиде водата на Ивайловград лодката вдигна все колесари ,понеже беше привързана за колесара .Тапата и беше снета понеже вали дъжд и да не се пълни я махам.Та без тапа със всеколесар и си плуваше.Е това е лодка.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Кoseee и да обясняваш бате...кой я няма ..пак ша плюе...щото я няма пич и щото не е видял удобството и...

скоро Торбалан писа...абе тоя багаж къде да го завра ???????

що така бре Миме ?????????

елате на моята и седнете 3ма на единия и борд...та ако ще Левак и ти да си единия....

няма да мръдне...искаш ли обаче тва упражнение да го напрайме на твоята ???

къпането ни ще е гарантирано...даже с похлупване връз нас :lol: :lol: :lol:

нали знаеш че 4 ма я носиме моята както ти каза Ивака...като пръскачка из лозе...като падне водата и прибирам моята....точно 4 ма сме супер достатъчни

та и приказката че требело место да я пускаш...абе оланколу....ти кораб или скутер ша пускаш ???

па стан като със Корбоса май...

качиш на колесара и багажа в нея...и никакви ядове...и не ме питай дали само в Йвайловград съм я возил...щото в миг ша накачуря едни 100тина снимки та да затрае и най големия песимист... :idea:

на пласмасарката мога да изредя поне 20 предимства...минимум !!!

нали знаете как си крепите сонарите у гуменяка а ?
кво ми го фалите....акумолатор и багаж и още един човек и оди стани у нея

ша станеш...ма га цъфне налъм :idea:

както ти каза Косето така и моята още при покупката е поръчана с затворени преден и заден отсек...огромни балони...а средата е шкаф....

аре тури си шкаф у гуменяка де...га магаре пръдне у джамия :idea:

сложи си и преден и заден релинг...ще ма на путкин ден !!!

още да изреждам ли ?????????????????

кратка добавка...минал съм през 2 гуменетки...сега по ясен ли съм ?
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

отец Ми Го Нафърфорий написа:сега по ясен ли съм ?
НЕ. Качвай снимки да гледаме. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

еййй Вандер Фуцов :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: нема да ти качвам..ти па си видел и знаеш...ела дома и филм ша ти пусна...и от Глигорчо ша апнеш...и дамаджанка с Патриаршеско ши отварям за теб... :idea:

ама ...за тебе... :idea:

Левия търсим си въженце да си връзвам лодката на кея...чух че Хасиендето пращало таквизи въженца къде Булгаристан ...та...да дам заявка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toдop
новобранец
новобранец

Мнение от Toдop »

Здравейте всички.
Аз сам така да се каже още съм новобранец в риболова на сом с клъонк.И въпреки това много сам се запалил.Тази година имах добри излети и съм доволен от улова, но ако може някои да ми сподели някой друг трик с радост ще го изслушам:)
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

Жоро -бях пуснал линк с изкуствени примамки и кльонк, попрочетох и се оказа че в Франция доста ги използват

[img][img]http://img204.imageshack.us/img204/4412/plombsteaservioletmq9.th.jpg[/img][/img]

[img][img]http://img301.imageshack.us/img301/3417/silikonkq2.th.jpg[/img][/img]
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

не са такива хора всичко си казват ама трябва да знаеш как да питаш
Toдop
новобранец
новобранец

Мнение от Toдop »

Здравейте
Искам да сабера малко информация за язовирите, в които излиза
сом на клъонк.Понеже аз сам на 17 год и нямам ощте книжка познавам добре само яз.Александар Стамболииски, но твърдо съм решил като взема книжка да пробвам сома на някой друг водоем.
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

За да не бъдеш увикан и усвиркан прочети поне последните 15 - 25 теми ,така ще знаеш какво точно да питаш.А иначе сом има в почти всички по ниски и топли водое ми къде повече къде по малко,някъде са по едри някъде по дребни но има.
ако ще практикувааш този вид риболов не книшката ти е основния проблем а лодката.
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”