Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

2009 - с какво ще я запомним?
Модератор: dantho.mihov
2009 - с какво ще я запомним?
Минаха новогодишните празници, обърнахме гръб на старата 2009 и се впускаме с надежда в новата 2010г. Всеки има нещо, което е постигнал и няма да забрави през 2009г. Кажете какво е, каква ви е базата, на която ще срванявате новата и какво ще искате да надскочите.
Ето моето най-добро постижение през изминалата година:

Алекс
Ето моето най-добро постижение през изминалата година:

Алекс
-
- сериозен играч
Re: 2009 - с какво ще я запомним?
Поздравления за постижението ти!!!
От това по-голямо няма!!!

Аз ще я запомня със срещите и запознанствата,които направих с много от Вас,колеги. 
Надявам се да си запазим,приятелството и занапред.
п.п.KVS от това Братле по-голяма радост няма.
Много да Ви радва,теб и твоята Съпруга.

Надявам се да си запазим,приятелството и занапред.

п.п.KVS от това Братле по-голяма радост няма.
Много да Ви радва,теб и твоята Съпруга.
Честито за отличните постижения и резултати
При мен годината мина по скоро добре.Намерих време за много риболовни излети(къде успешни,къде не).Намерих време и за почивки и на планина(лятото)и на гръцко море(есента).Понаправих и някой домашен ремонт.Лошите спомени оставих зад гърба си...Остават само добрите спомени от невероятните преживявания през отминалата година и запознанствата с приятели от форума.Радвам се че ви познавам и че ви има.Пожелавам на всички вас по-успешна и по-добра 2010. 

KVS, това е страхотно постижение! Да ви радва и слуша! Да расте здрав и да се гордееш с него! 
Моите постижения са далееч по-малки от това
През изминалата година станах спинингист, улових първите си пъстърви, запознах се с много колеги, които се оказаха прекрасни хора. В по-личен план - продължавам с променлив, но все пак успех, да си търся мястото в живота
Поздрави и дано създаваме само хубави спомени през 2010!

Моите постижения са далееч по-малки от това

През изминалата година станах спинингист, улових първите си пъстърви, запознах се с много колеги, които се оказаха прекрасни хора. В по-личен план - продължавам с променлив, но все пак успех, да си търся мястото в живота

Поздрави и дано създаваме само хубави спомени през 2010!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- ignatov78
- ще става разбирач
2009г.,няма да я запомня с много добри риболовни излети.Няма сигурно да я запомня,че смених три работни места. Със сигурност ще запомня датата-09.09.09г.,когато се роди дъщеря ми,и направи най-хубавата година през живота ми.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вманиачен съм в числото 9 А пък 3 девятки е просто върха ... Браво колега! Как го изчисли ?ignatov78 написа:2009г.,няма да я запомня с много добри риболовни излети.Няма сигурно да я запомня,че смених три работни места. Със сигурност ще запомня датата-09.09.09г.,когато се роди дъщеря ми,и направи най-хубавата година през живота ми.

Поздрави!

-
- кандидат преподавател
Твоето постижение е най-голямо! Да ти е жив и здрав и много да ви радва
Върл Shimano фен!
да е живо и здраво и да ви радва много 

пазете природата чиста.....
- borislav58
- сериозен играч
ЕЕЕЕЕЕ това е то щасливец изрисувал си го.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Да ти е жив и здрав и много бели да прави
Имам ги два такива внука.Това наистина е най-голямото ти постижение.Наслука.

-
- кандидат преподавател
Ще я запомня с изключително невървене както в ежедневието,така и общо,с многото гадни и трудно разрешими проблеми,които ми се струпаха в семейството и в личен план -бе въобще за мен си беше гадна годината.
Първо да ти е жив и здрав и много да те радва малкия!
Аз запомних 2009- та с яз. Ивайловград и първите ми два сома ( за жалост не по- големи от 40 см) които сигурно още плуват в язовира и растът, ако някои не ги е измрежарил, изгърмял,или просто прибрал в живарника
Аз запомних 2009- та с яз. Ивайловград и първите ми два сома ( за жалост не по- големи от 40 см) които сигурно още плуват в язовира и растът, ако някои не ги е измрежарил, изгърмял,или просто прибрал в живарника

Спининг Клуб " АБИЧИ "
При такова постижение какво да анализираш годината,следващите ще са пълни със смисъл,поздрав за майсторлъка!