Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Ясна поляна
Модератор: Кърцата
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Re: Ясна поляна
на работа съм данка
,точно събота и неделя
.ама другия път ще те водя на моето место
.НА СЛУКА, и да пишеш какво си направил,че ще те кръстя ДАНЧО-КАПОТО

YOU LL NEVER WALK ALONE
Някакъв резултат от ....
- YordanDanev
- сериозен играч
.... брей , чак сега я мярнах тази тема и много ме заинтригува това "Язовирът е ЗАБРАНЕН за риболов" - ще ме светнеш лиYordanDanev написа:Язовирът е ЗАБРАНЕН за риболовповече инфо на лични

- YordanDanev
- сериозен играч
Тази статия я четох преди няколко месеца , но това са общи приказки на проф(аните)есорите от ВиК. Нещо конкретно , като закон или заповед от МС която да забранява достъпа до язовира....??? Какво съм виновен аз и десетки съвестни риболовци , че някой (а именно ИАРА) не си е вършил съвестно работата си... , като не са контролирали ,както трябва и когато трябва
Не разбрах , изгониха ли ви от язовира или въобще не отидохте ... ???

Не разбрах , изгониха ли ви от язовира или въобще не отидохте ... ???
-
- научил се да хвърля
Не трябваше да го забраняват за всички, а да въведат някакви карти, примерно по 100 лв за година. Чалгаджийте и пияниците това щеше да ги спре да ходят. И отделно който не си чисти боклуците да му забраняват достъпа + глоба.
Любишь медок – люби и холодок.
- YordanDanev
- сериозен играч
Да гонят от язовира, и навсякъде има табели на които пише че е забранено за къмпинг и риболов. Мене лично два пъти ме гониха от там.

мен пък не са ме гонили, въпреки че съм стоял по 3-4 дни
-
- научил се да хвърля
Забравете го този язовир. Лятото може да праскат направо глоби.
- YordanDanev
- сериозен играч
Просто не са минали на проверка, изкарал си късметbg написа:мен пък не са ме гонили, въпреки че съм стоял по 3-4 дни

не смятам да се отказвам от риболова на този язовир! ще видим какво и кой ще ни глобява лятото?! винаги можем да поспорим с охраната!трябва някой да се поразрови из Държавен вестник....щото тея листи дето ги бяха забили по табелите нищо конкретно за забрана не говорят.
-
- научил се да хвърля
Забраната е от ВиК. Целият язовир е обявен за вододайна зона. Този в Ново паничарево също. Това ми казаха миналата седмица в ИАРА, като си вадих билет.bg написа:не смятам да се отказвам от риболова на този язовир! ще видим какво и кой ще ни глобява лятото?! винаги можем да поспорим с охраната!трябва някой да се поразрови из Държавен вестник....щото тея листи дето ги бяха забили по табелите нищо конкретно за забрана не говорят.
- YordanDanev
- сериозен играч
Незнам дали си струва да се ходи до там като знаеш, че ще те изгонят а може и глобичка да ти тряснат.bg написа:не смятам да се отказвам от риболова на този язовир! ще видим какво и кой ще ни глобява лятото?! винаги можем да поспорим с охраната!трябва някой да се поразрови из Държавен вестник....щото тея листи дето ги бяха забили по табелите нищо конкретно за забрана не говорят.