Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И аз открих...
Re: И аз открих...
Много добро откриване.Колкото повече,толкова повече-и това си е добре.
-
- вече хвърля и на тежко
ето заради такива като вас дето се правят на майка Тереза хората не пускат теми. колега Цецо първо си виж галерията с изкормения шаран и вързания със стоманено въже сом и тогава коментирай. иначе хубав излет сте направили днеска колегаceco65 написа:И според мен са доста над 3-те кила ама какво да се прави всичко е до самосъзнание.Другият път ще вика немаааааа рибаdunavski написа: ама тея рибки не са малко множко да ги взимаш всичките![]()
![]()

САМО БОТЕВ
-
- научил се да хвърля
Браос !Има добри алаи икефала е добьр ! 

браво колега добър риболов

-
- ще става разбирач
ЧНГ сефтето си е било сполучливо дай боже тая година повече успешни
риболови да има!!!
риболови да има!!!
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
-
- вече хвърля и на тежко
ceco65 написа:И според мен са доста над 3-те кила ама какво да се прави всичко е до самосъзнание.Другият път ще вика немаааааа риба![]()
![]()
Аман от капацитети!
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Колкото за изкормената риба това не е Шаран,а Амур около 2 кг. хванат на пратено яз.Слаковциs.s.. написа:
ето заради такива като вас дето се правят на майка Тереза хората не пускат теми. колега Цецо първо си виж галерията с изкормения шаран и вързания със стоманено въже сом и тогава коментирай. иначе хубав излет сте направили днеска колегааз бях на мръсния канал и направих някоя рибка там
но общо взето слаба работа

А за този сом

чети ето тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 91#p187991
и да не разваляме темата на колегата

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Добър,перфектен зимен улов
п.п.Винаги съм се чудил как някои хора познават колко килограма е уловената риба по снимката

п.п.Винаги съм се чудил как някои хора познават колко килограма е уловената риба по снимката

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Винаги съм се чудел на колеги които казват "Раздавам ги на комшиите" абе вие да не ходите на риба зада изхранвате блока. И колеги преди да скачате като свиня на дробен леб първо си прегледайте вашите си снимки със суматите риби снимани в домашни условия килограма на които надвишава много много над 3 и тогава се правете на много съвестните рибари и ако ще се пускат репортажи от такъв вид по-добре да не се пускат ........ ама ре че пак се ядосах и почнах да спамяangel.tr написа:Само за сведение: 2,4 кг.- имам кантарче и винаги си тегля рибата и още- аз риба ям много рядко, предимно я раздавам на пенсионерите от махалата.ceco65 написа:И според мен са доста над 3-те кила ама какво да се прави всичко е до самосъзнание.Другият път ще вика немаааааа рибаdunavski написа: ама тея рибки не са малко множко да ги взимаш всичките![]()
![]()
п.п. 19 риби средно по 200 гр. ако ги сложим всеки може да сметне колко са а тея риби ми се виждат над 200 гр.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- bigfish133
- ще става разбирач