Откриване 2010 г.Пълно капо

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Re: Откриване 2010 г.Пълно капо

Мнение от pluv4o »

Преди моя първи риболов за годината най голямото ми притеснение бе да не се капотирам като последния ми за 2009.Кураж другарю.Следващите ще са повече от успешни.Вервай ми :wink:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Ееех, Сънди, убави снимки.....добре, че не си ме хванал в кадрото как метам джелеза от другия бряг...безрезултатно естествено.....още ме е яд, че те подведох да събираш студ сам на тоя гьол, разминахме се заради мен-виновен брат, шъ съ реванширам....с простия си акъл реших, че щом не си се обадил(ама аз що не ти звъннах да се :ANAL: в главата проста?!?) до 10.00 часа, значи уговорката отпада и отидох сам ...пъ ти си бил отсреща през това време! :oops:
Сори!
Иначе и аз , както си завърших на 31.12.09г , така си отпочнах на 3.01.10г. пак на тъпия Богровски ветрилник, ама ай поне намокрих некое блесне , колкото за идеята !
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Jechev написа:Ееех, Сънди, убави снимки.....добре, че не си ме хванал в кадрото как метам джелеза от другия бряг...безрезултатно естествено.....още ме е яд, че те подведох да събираш студ сам на тоя гьол, разминахме се заради мен-виновен брат, шъ съ реванширам....с простия си акъл реших, че щом не си се обадил(ама аз що не ти звъннах да се :ANAL: в главата проста?!?) до 10.00 часа, значи уговорката отпада и отидох сам ...пъ ти си бил отсреща през това време! :oops:
Сори!
Иначе и аз , както си завърших на 31.12.09г , така си отпочнах на 3.01.10г. пак на тъпия Богровски ветрилник, ама ай поне намокрих некое блесне , колкото за идеята !
Извинен си Приятелю :D
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

не се ядосвай другия път ще е повече
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател