Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване 2010 г.Пълно капо
Re: Откриване 2010 г.Пълно капо
Преди моя първи риболов за годината най голямото ми притеснение бе да не се капотирам като последния ми за 2009.Кураж другарю.Следващите ще са повече от успешни.Вервай ми 

Ееех, Сънди, убави снимки.....добре, че не си ме хванал в кадрото как метам джелеза от другия бряг...безрезултатно естествено.....още ме е яд, че те подведох да събираш студ сам на тоя гьол, разминахме се заради мен-виновен брат, шъ съ реванширам....с простия си акъл реших, че щом не си се обадил(ама аз що не ти звъннах да се
в главата проста?!?) до 10.00 часа, значи уговорката отпада и отидох сам ...пъ ти си бил отсреща през това време!
Сори!
Иначе и аз , както си завърших на 31.12.09г , така си отпочнах на 3.01.10г. пак на тъпия Богровски ветрилник, ама ай поне намокрих некое блесне , колкото за идеята !

Сори!
Иначе и аз , както си завърших на 31.12.09г , така си отпочнах на 3.01.10г. пак на тъпия Богровски ветрилник, ама ай поне намокрих некое блесне , колкото за идеята !
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Извинен си ПриятелюJechev написа:Ееех, Сънди, убави снимки.....добре, че не си ме хванал в кадрото как метам джелеза от другия бряг...безрезултатно естествено.....още ме е яд, че те подведох да събираш студ сам на тоя гьол, разминахме се заради мен-виновен брат, шъ съ реванширам....с простия си акъл реших, че щом не си се обадил(ама аз що не ти звъннах да сев главата проста?!?) до 10.00 часа, значи уговорката отпада и отидох сам ...пъ ти си бил отсреща през това време!
![]()
Сори!

- MANYAKA
- кандидат преподавател
Не се предавай голега,има оста такива дни