Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

питане за регистрационен номер
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
питане за регистрационен номер
Тъй като ми предстои подмяна на задната врата на Еспейса,а номера е закрепен за нея, как е редно да постъпя-първо да монтирам вратата и после да ида до Пътна полиция и с другата врата или....
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бисо
- сериозен играч
Re: питане за регистрационен номер
Ице,за много години.
Виж сеа.С тънък секач бъркаш под кората на номера и режеш нита.Вадиш номера от кората заедно с нита,обръщаш го и разплескваш нита от задната страна,така,че да си стои на номере.На боядисаната врата,монтираш кората,слагаш си номера и газ на Марица.
Нали не мислиш,че по сервизите,дето бачкам,караме всички коли,на които им сменяме задните врати и капаци в КАТ.
Поздрави.
Виж сеа.С тънък секач бъркаш под кората на номера и режеш нита.Вадиш номера от кората заедно с нита,обръщаш го и разплескваш нита от задната страна,така,че да си стои на номере.На боядисаната врата,монтираш кората,слагаш си номера и газ на Марица.
Нали не мислиш,че по сервизите,дето бачкам,караме всички коли,на които им сменяме задните врати и капаци в КАТ.
Поздрави.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Първо мини през КАТ - там ще ти кажат какво да направиш 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- ще става разбирач
Бисо написа:Ице,за много години.
Поздрави.

Иначе нита го намери един приятел срещу 20 кинта за мойта кол
Последно промяна от ceco65 на Вто Яну 05, 2010 11:41 pm, променено общо 1 път.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Цецо, това не го казвай,че нещата са сложни с нитовете.Бисо му е казал как е най-лесно.ceco65 написа:Иначе нита го намери един приятел срещу 20 кинта за мойта кола

Всичко може,но не всеки го можe.

При мен имаше същия случаи само че с на баща ми колата.Има още един начин за сменяне с тънко гвоздеиче и бургия се прави, но описания начин от колегата Бисо е по лесен и елементарен.Може да отидеш и кат за да ти е чиста работата.В нашия град мн маистори на пломби се завъдиха и всеки плаче от тях,незнам как е в пловдив но опитай сам или в кат.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Благодаря за отзивчивостта,утре ще видя и майстора какво ще каже и ще реша,само ако се наложи да ходя до Пътна полиция да не се налага да минавам пак всички процедури,че сигурно няма да ме хванат.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- pachosz
- сериозен играч
Не се минава през всички процедури! Отиваш в КАТ със сменена врата, носиш си номера и стария болт, ако искаш може и с вратата, ама не е необходима тя. Само запази доколкото е възможно болта (нита). Плащаш 4,50 лв, казваш кво ще правиш и ти удрят новия нит.
А, и големия талон носи.
А, и големия талон носи.
-
- ще става разбирач
На Бисо съвета е най лесен и добър,иначе без номер на колата не е много добре да караш.
Ако те спрът за проверка и нямаш поставена рег.табела на нужното място може да се разделиш със свидетелството за правоуправление.
Затова последвай съвета на Бисо.
И за много години,жив и здрав ти и семейството ти.
Ако те спрът за проверка и нямаш поставена рег.табела на нужното място може да се разделиш със свидетелството за правоуправление.
Затова последвай съвета на Бисо.
И за много години,жив и здрав ти и семейството ти.
По закон колегата каде са му намерили нит за 20 кинта се е прецакал с 14 кинта .Слагането на нова плонба в КАТ струва 4,50 + 1,50 за услугата = 6лв.
Но ако можеш като сваляш номера да си запазиш челото на пломбата /или външната част която се вижда /след монтирането на номера просто си я залепи с поксипол или некво друго лепило дето ше държи и си готов .от КАТ не проверяват за целоста на плонбите а само за наличието им .След като не си личи че е залепена като минаваш преглед нчма как да разберат че си я лепил ГАРАНЦИЯ .Поне аз съм 2 години така .
Но ако можеш като сваляш номера да си запазиш челото на пломбата /или външната част която се вижда /след монтирането на номера просто си я залепи с поксипол или некво друго лепило дето ше държи и си готов .от КАТ не проверяват за целоста на плонбите а само за наличието им .След като не си личи че е залепена като минаваш преглед нчма как да разберат че си я лепил ГАРАНЦИЯ .Поне аз съм 2 години така .
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- разбира нещата
А номера на нита съвпада ли с номера в големия талон,че глобите са адски солени.ceco65 написа:Иначе нита го намери един приятел срещу 20 кинта за мойта кола

- krokibg
- учете се от него
А бе момчета,като ва гледам,на вас не ви трябва къртица
Вие сами си казвате без да ва питат.Що не си мълчите какво правите и какво ще правите.Нали разбирате че дори и минимално,пак сте извършили нещо противозаконно пък си и признавате без бои

Ицо,ведеи да слушаш никои.Отиваи до КАТ и си плати 5лв да си гледаш спокоиствието.Знае ли се утре каква акция ще направят от КАТ.На всичкото отгоре,тук се вдигна такава джабола че нямам думи.Малко стана,като да обереш банката и да си оставиш пашапорта

Ицо,ведеи да слушаш никои.Отиваи до КАТ и си плати 5лв да си гледаш спокоиствието.Знае ли се утре каква акция ще направят от КАТ.На всичкото отгоре,тук се вдигна такава джабола че нямам думи.Малко стана,като да обереш банката и да си оставиш пашапорта

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Като гледам,колегата Бисо си заработи без много зор поне "пробация"-за справка чл.345 от НК...Е,ако Големия брат му скива писаното и уставно съобщи "където трябва" 

- ivan_yo
- разбира нещата
Кроки ти си съвършенно прав!
Ицо!....има една много точна поговорка.
"Вързан поп мирно село"
Затуй направи го както трябва, защото нямаш си напредстава колко много се пишат обяснения.Че неможеш и да откажеш, пък колата кой знае след колко време ако успееш да ги убедиш! Щеси вземеш.
Ицо!....има една много точна поговорка.
"Вързан поп мирно село"

Затуй направи го както трябва, защото нямаш си напредстава колко много се пишат обяснения.Че неможеш и да откажеш, пък колата кой знае след колко време ако успееш да ги убедиш! Щеси вземеш.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ