Горан Брегович..или какво е чалга.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
J.P.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Горан Брегович..или какво е чалга.

Мнение от J.P. »

Бат Мирче-5кила написа:.... рибла цорба ....
Ти мъ уби-не вярвах,че ше срещна друг фен! :drinkers:
мужчины не собаки - на кости не бросаются

"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Миро,няма да ти казвам колко си прав пак :lol: Всички знаят-незнаят,взеха да го плюят.Брегович си е Брегович,достатъчно известен по света.Направи ми обаче впечатление като човек разбиращ от музика,наистина свиреха и пееха много фалшиво.Направо се втрещих.Какво нещо е,когато няма сериозна апаратура да им поправя и скрива грешките.А сигурно и тон-оператора се беше нашлякал като тях преди и по време на концерта,нали си пиеха.А Берковската духова музека,направо си бяха върха,наистина мога да кажа че са виртуози,не чух един грешен тон да изсвирят- факт !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Направи ми обаче впечатление като човек разбиращ от музика,наистина свиреха и пееха много фалшиво.Направо се втрещих.Какво нещо е,когато няма сериозна апаратура да им поправя и скрива грешките.А сигурно и тон-оператора се беше нашлякал като тях преди и по време на концерта,нали си пиеха.А Берковската духова музека,направо си бяха върха,наистина мога да кажа че са виртуози,не чух един грешен тон да изсвирят- факт !!!
Точно озвучаването беше скапано, а дали и БНТ така предаваха?? За Брегович: Толкова е голям като артист, че кой съм аз/вие да го определяме като чалга, пък и като някакъв музикален стил изобщо... етикетите не са важни бе хора, публиката е :wink: определяща!
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Човек отива там където културния му багаж диктува.Независимо от това се отчита-на работа не се ходи къркан,минали успехи не са критерий че се представяш слабо,показвай се на подходящи места и с нови неща.Да се експлоатира посредственоста го може и Слави,хората имат нужда от по-добри примери. :!:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

starcho написа:Човек отива там където културния му багаж диктува.Независимо от това се отчита-на работа не се ходи къркан,минали успехи не са критерий че се представяш слабо,показвай се на подходящи места и с нови неща.Да се експлоатира посредственоста го може и Слави,хората имат нужда от по-добри примери. :!:
:smt023
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:.Направи ми обаче впечатление като човек разбиращ от музика,наистина свиреха и пееха много фалшиво.Направо се втрещих.Какво нещо е,когато няма сериозна апаратура да им поправя и скрива грешките.А сигурно и тон-оператора се беше нашлякал като тях преди и по време на концерта,нали си пиеха.!!!
че аз на пьрвия концерт на Моторхед се изнесох заради гаден звук на пьрвата песен....толкова зле се бяха "постарали" озвучителите,че направо намразих ГРУПАТА :D :D и верно-горан много тьпо беше...направо имам чувство,че се подигра...не сьм го и гледал цялото де,ама вярвам на батЛюбо,че е било фалшиво-и на мен ми направи впечатление и предпочетох да пропусна целата програма.относно риблата чорба-за сьжаление само МОРЯКА сьм го вербувал за фен :D :D :D другите нещо се дьрпат,че СРЬБСКО било....като елфито например,дето 100 пьти сьм и обяснявал колко са тьпанарски ИНГИЛИЗКОговорящите им текстове-като на ДИО примерно(за музиката-нищо лошо не казвам) :D :D :D ама какво да спориш-който иска сам ще си изгражда заключенията относно музика,текст и пр.интересното винаги ми е било,че хора,дето с УСТА не могат да свирят-хеле па на друг инструмент са най РЕВНОСТНИТЕ поддрьжници или сьответно-врагове,на други-дето го МОГАТ.не знам на какво се дьлжи-я не сьм големио музикант,но доста си падам по идеология и литература принципно,та си имам своите виждания.наслука през 2010-аз лично хванах само 15тина дребни морунаша и един скобар :D :D :D и едно пукнато ребро..... :D
навлизам леко в спам,но-поздрав за всички:да видите кво е озвучаване,текст,музика,фенове и всеотдаденост на всичкото това ;)

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ho6K8uA3FeE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ho6K8uA3FeE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

А от долуговорещите някой беше ли на площада?
http://frognews.bg/news_18611/Goran_Bre ... _programa/
i don't drink water cos fish fuck in it
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Заклет рокаджия съм,не пропускам концерти в Каварна,но гокато някои групи я карт през просото просто си тръгвам и избягвам задръстването по пътя.Не съм фен на югокултурата понеже е доста нахално-тенденциозна и не можа да мръдне постиженията на истинските носители на роккултурата,па и доста музикантини са ми приятели да ме напътстват втая насока.Горан си е един регионален носител на влиянието на рока,но за мое задоволство истинските рокаджии не го приемат като нещо друго.Ох,балканеее
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

starcho написа:Заклет рокаджия съм,не пропускам концерти в Каварна,но гокато някои групи я карт през просото просто си тръгвам и избягвам задръстването по пътя.Не съм фен на югокултурата понеже е доста нахално-тенденциозна и не можа да мръдне постиженията на истинските носители на роккултурата,па и доста музикантини са ми приятели да ме напътстват втая насока.Горан си е един регионален носител на влиянието на рока,но за мое задоволство истинските рокаджии не го приемат като нещо друго.Ох,балканеее
хм...изключително...айде,да не излезе,че се заяждам, да се изразя МЕКО-необмислено изказване :shock: би ли НИ светнал,заклетий рокаджийо,кои са истинските рокаджии,че ми стана интересно :roll: особено от тия,дето ги познаваш и те "напьтстват" :mrgreen: шото едно е някой да има мнение по даден вьпрос-друго е да твьрди,че мнението му е НАПЬТСТВАНО от някой дето ИМА мнение по даден вьпрос...дано се изразих правилно
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

АЗ ОБИЧАМ ПАРНИ ВАЛЯК :butthead: :supz:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Откъм пристрастия и вкус няма как защитавам теза,но и не съм роб на авторитети,винаги се обсъжда до колкото може с хора в това поприще и ако ги изброя поименно няма да има смисъл-те са доказани професионалисти и стотици часове съм имал раздумка с тях по темата РОК-да се свети името му.С хора класици също съм обсъждал темата,но класика има по-железни критерии и не прави компромиси,оттам скачаме в джаза като визш майсторлък и интерпретация на класицизма.На 43 години съм и съм имал време бол да прекарам незабравими мигове с професионалисти и ентусиасти.Спорове дал господ,но най-добрите,където се дири логиката съпроводена с нагледно или наслушно изпълнение задоволява спорещите и ги обогатява.Така че това е дълъг процес и на края мнението си е наистина мое.Ще добавя че майка ми беше музикант и отрано ме закваси с класика и ме накара да свиря на пиано,ама сега съм с приятели пияно.Работата става с питане и намиране на хармония,моята професия на зограф има същите зверски изисквания.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

никой не обижда професионалните ти вьзможности-вероятно са на нужното ниво-мисьлта ми беше,че мнението Е доста необмислено,всеки влак си има пьтници и да влезеш в роля на кондуктор не е много толерантно :wink: за свестни бг музиканти се сещам много,имайки и АЗ честта да познавам такива,но за свестна бг реализзация нещо не се сещам-не плюя по хората-вьзможно е да е дьлжи и на странични фактори,като средства,спонсорство и пр,но мен това,аджиба,грам не ме интересува-аз сьм ПОТРЕБИТЕЛ и като такьв си искам стоката ;)характеризации от сорта на "юго напредничави и нахални" са крайно неуместни-не сьм привьрженик на югото,по скоро СЛЕЬР са ми титуляри :D не сьм привьрженик и на Горан и бело копче....само,че за мен музиката(говоря за рок-не за джаз),като такава УМРЯ отдавна-достатьчно е да пуснеш телевизора,за да се убедиш.така,че:качваме си се на влаковете и не чекаме кондуктори.аз си харесвам рибла чорба,вьпреки,че е юго и както казва приятеля ми Колето-добре,че не разбирам английски,че инак НИЩО няма да слушам :D
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Абе Сърбия+Рок трудно се възприема,и аз бях така,но хубава музика се слуша с душа,не с нагласа (като мен):supz: :supz: :supz:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LT11EvQdMuo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LT11EvQdMuo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
А сега де? :roll:
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

Да моряче-Сърбия+рок много трудно се възприема:
http://vbox7.com/play:c80a43d0
пък Унгария+рок още по-трудно:
http://vbox7.com/play:d39da4c5
а пък Горан хич-той е напревзимаем..............
i don't drink water cos fish fuck in it
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”