Опциите на Разширено търсене

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Опциите на Разширено търсене

Мнение от rumci »

Доста от по-новите колеги изпитват проблем с намирането на информацията, която ги интересува и по тази причина пускам тази тема.
Разширено търсене е малко скрито и се намира в горния десен ъгъл на страницата на форума, със сини букви
Изображение

Кликваме на него и излизат няколко полета, които трябва да се попълнят за да открием, това което търсим. Примерно, ще използвам ключова дума-мряна. За да намерим всички теми в, които думата мряна присъства в тяхното заглавие, полетата трябва да се попълнят по следния начин:
Изображение

Натискаме накрая бутона-Търсене и остава само да извлечем инфото, което ни интересува от темите.

Друга интересна опция на Разширеното търсене е намиране на дадена тема по автор. По този начин можете да изкарате всички ваши авторски теми, както и такава, на която сте забравили нейното заглавие, но помните никнейм-а на автор и. Примерно, автор-каридата. Интересува ме тема от Моят риболовен излет. Полетата този път се попълват така:
Изображение

Приятно ровене из форума с търсачката :wink:
Последно промяна от rumci на Вто Фев 09, 2010 5:50 pm, променено общо 1 път.
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Опциите на Разширено търсене

Мнение от radobg1 »

Мерси за информацията това ми улесни търсенето супер много надявам се да помогне и на други колеги които са новобранци като мен .
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Много ценна имформация. Голямо мерси!!!
п.п. Това с мряната ....... беше много точно!!!!!!!!!!
Върл Shimano фен!
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Едно голямо благодаря!!! Румци ако можеш направи я тази тема важна, че да седи най отгоре при правилата на форума! Тази информация много ще ме улесни . :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Супер :) От март 2008 посещавам форума, и едва преди няколко месеца разбрах за тази търсачка. А не е ли възможно да се промени цвета на буквите с нещо не толкова бледо? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”