Ремонт на макара

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Ремонт на макара

Мнение от Павел Иванов »

creativ написа:... и аз да попитам...
Пробвай на "Трапезица"№4 срещу ЦУМ , в безистена , магазина на "Балцер" . Търсиш Лоди Коцев и му споделяш проблема с въдицата и макарата .

Друг вариант ако си по-близо до Слатина отиваш до Вътко ( Иван Пигов ) на "Елисавета Багряна" №14 магазин "Хемингуей" и пак тъй , споделяш проблема :wink:

Варианта къдет е предложил BogdanSim за при бай Карсана на Ситняково също е актуален само където Карсан не си седи постоянно в дюкянчето .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

shoplandeca написа:Здравейте.Може ли някой да даде инфо за Пловдив къде може да намеря резервни части за макари.Имам една хубава макара,но стоманената скобичка,която затваря автоматично голямата скоба през която минава кордата ми се счупи,незнайно как.Опитвах на няколко пъти сам да си изработя такава от пружинки,но все не успявам да я направя така,че да работи както искам и както трябва.Ще съм ви много благодарен.
В магазина на бай Георги Караджата,там има един майстор бай Христо,прати му много поздрави от мен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

revox написа:Пускам ти тел 0895420304...казва се Наско Янакиев.Има риболовно магазинче до пожарната.Казваш,че те праща Митака.За макари,пръчки,лагерчета,ремонти...винаги има разрешение на проблемите,много е добър.
Вярно цар е на макарите . Тои си намира и резервните части.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

И не само на макарите-от него научих някои тънкости при риболов на скобар зимно време.То има пазрджишка школа по тоя риболов.
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

revox написа:Пускам ти тел 0895420304...казва се Наско Янакиев.Има риболовно магазинче до пожарната.Казваш,че те праща Митака.За макари,пръчки,лагерчета,ремонти...винаги има разрешение на проблемите,много е добър.
Днес минах през магазина на Наско. Нямаше в наличност лагера но ще ми го потърси. Наско е страхотен човек а и приятели покрай него не липсваха, да е жив и здрав и все така човечен. :prayer: :prayer:
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Благодаря на всички колеги, продължавам по списъка изписан от вас :D :D
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

butnik написа:
shoplandeca написа:Здравейте.Може ли някой да даде инфо за Пловдив къде може да намеря резервни части за макари.Имам една хубава макара,но стоманената скобичка,която затваря автоматично голямата скоба през която минава кордата ми се счупи,незнайно как.Опитвах на няколко пъти сам да си изработя такава от пружинки,но все не успявам да я направя така,че да работи както искам и както трябва.Ще съм ви много благодарен.
В магазина на бай Георги Караджата,там има един майстор бай Христо,прати му много поздрави от мен.
Колега,може ли адресче или описание къде се намира горе-долу магазина :oops: .
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Житния пазар-бул.6-ти септември,колега ,това е един от най-старите търговци с риболовни принадлежности-емблематичен за гр.Пловдив,как няма да го знаеш.Остава и да не знаеш дома на младите техници,старата английска гимназия и семинарията, е малко след тях посока циганския Кореком и БИЛЛА.На 100м. от кръстовището на Цар Борис и 6-ти септември.
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Днес бях в магазина на Наско в Пазарджик.За инфо на колегите е донесъл десетина японски Шимана от черните 3010,Супераеро,Перфекшънмач,Аеро гт,има и един Страдик и Една дайва.Всичките са за продаване.
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

revox написа:Днес бях в магазина на Наско в Пазарджик.За инфо на колегите е донесъл десетина японски Шимана от черните 3010,Супераеро,Перфекшънмач,Аеро гт,има и един Страдик и Една дайва.Всичките са за продаване.
Баче Насе пак е набарал готина стока. Ей опасен агент е. Утре като се видим ще раздухаш ква е хавата!
Върл Shimano фен!
Аватар
Asen Karamfilov
новобранец
новобранец

Мнение от Asen Karamfilov »

спешно ми трябва телефония номер на Румен-майстор на риболовни макари в София-ул.Зайчер!Asen Karamfilov
Аватар
Asen Karamfilov
новобранец
новобранец

Мнение от Asen Karamfilov »

Asen Karamfilov написа:спешно ми трябва телефония номер на Румен-майстор на риболовни макари в София-ул.Зайчер!Asen Karamfilov
отговор на:skype-asen.karamfilov3 ! e-mail:a.simeonov.karamfilov@gmail.com
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”