Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Помощ!!! От къде да купя блесни на марката GEPARD?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Помощ!!! От къде да купя блесни на марката GEPARD?
Здравейте Колеги,
много ви моля ако някой знае от къде мога да си купя блесни на марката GEPARD?
по принцип съм от Димитровград и до Четвъртак съм в София и бих искал да знам някой купувал ли е в София блесни на марката GEPARD и в кой магазин ги има Евентуално???
Мерси предварително
много ви моля ако някой знае от къде мога да си купя блесни на марката GEPARD?
по принцип съм от Димитровград и до Четвъртак съм в София и бих искал да знам някой купувал ли е в София блесни на марката GEPARD и в кой магазин ги има Евентуално???
Мерси предварително
Наслука!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Помощ!!! От къде да купя блесни на марката GEPARD?
тва не беше ли Robinson-овия вариант на Mepps Lusox или има отделна марка блесни с това име 
е тва имам предвид

е тва имам предвид

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега,
много се радвам, че баш Вие БАШ_Майстора ми отговори!!!
по приницип точно за това което говориш е правилното, това е модел... Днес сутринта един приятел ми прати тези снимки в един форум и ме помоли да видя дали мога да ги купя от София, т.к. при нас в Димитровград няма почти нищо и никакъв избор.
и ме помоли да взема от тези воблери Salmo Pike и Salmo Pike Jointed + Jaxon Pike, че се чудя и тях къде да ги търся днес в София.
По приницп той ми прати преди 1 час линк ( http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=32770 ) и ми вика: "Гледай тия маистори на какво ги хващат, ей тези воблери трябва да намериш днес в София!" и тъй като аз съм до утре днес трябва да се опитам да ги купя някъде в София и в Петък отиваме да ги пробваме...
че във форума на fishing-mania сте точно Вие БАШ_Майстора, дето ви видяхме на какво ги хващата във форум и решихме и ние да си купим такива ги.
Затова много се радвам, че точно Вие ми отговорихте...
ако може да ми кажете воблерите от къде ги купихте???
мерси предварително
много се радвам, че баш Вие БАШ_Майстора ми отговори!!!
по приницип точно за това което говориш е правилното, това е модел... Днес сутринта един приятел ми прати тези снимки в един форум и ме помоли да видя дали мога да ги купя от София, т.к. при нас в Димитровград няма почти нищо и никакъв избор.
и ме помоли да взема от тези воблери Salmo Pike и Salmo Pike Jointed + Jaxon Pike, че се чудя и тях къде да ги търся днес в София.
По приницп той ми прати преди 1 час линк ( http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=32770 ) и ми вика: "Гледай тия маистори на какво ги хващат, ей тези воблери трябва да намериш днес в София!" и тъй като аз съм до утре днес трябва да се опитам да ги купя някъде в София и в Петък отиваме да ги пробваме...
че във форума на fishing-mania сте точно Вие БАШ_Майстора, дето ви видяхме на какво ги хващата във форум и решихме и ние да си купим такива ги.
Затова много се радвам, че точно Вие ми отговорихте...
ако може да ми кажете воблерите от къде ги купихте???
мерси предварително
баш_майстора написа:тва не беше ли Robinson-овия вариант на Mepps Lusox или има отделна марка блесни с това име
е тва имам предвид
Наслука!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от воблерите в манията си купих само един салмо пайк и го взех от плевен
топил съм го няколко пъти за сега без резултат
иначе салмо продаваха преди в магазина на ботев и сливница (бившия на алем)
също и в магазина на белополски съм виждал
общо взето не съм много светнат на тема софийски магазини така че някой друг да удари едно рамо
иначе за робинзона и джаксън си нямам на идея къде да търсиш
специално стоките на видракс са доста кът из софийско
топил съм го няколко пъти за сега без резултат
иначе салмо продаваха преди в магазина на ботев и сливница (бившия на алем)
също и в магазина на белополски съм виждал
общо взето не съм много светнат на тема софийски магазини така че някой друг да удари едно рамо
иначе за робинзона и джаксън си нямам на идея къде да търсиш

специално стоките на видракс са доста кът из софийско
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Относно воблерите в оная тема то предполагам че и ти като майстор Николайчо ще останеш поразочарован щото повечето си искат по-специфична провотка а иначе сами по себе си не са нищо особенно . Гепарди предполагам че ще има или при Лоди срещо ЦУМ или в Люлин над кооперативният посока околовръсното . То и Джаксъни различни могат да се намерят там . Друго място където се сещам на първо четене е магазина на Граувел до Орозов то там и Рапали може да са останали ако Орозов вече да не им е баш представител . По принцип бих те посъветвал да си вземеш Мепс във вариантите Комет №4 и №5 , Аглия пак същите размери , Люсокс №2 и №3 , Оунър Култива на 5.5см. , ако ти се дава некой лев вповече си вземи и някой Хардкор на ДУЕЛ / Йо - Зури и си окомплектован напълно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
начи при гравелите има само техни примамки
преди имаше и некви полски ама са ги махнали
абе доста обрана откъм примамки работа
при лоди има само пезон и мишел, малко балцери, овнери + разни други скъпотии
май имаше и мепс ама не съм сигурен
при орозов освен рапала, сторм, спро, дам и патета май имаше и разни с "басс" в името
честно казано джаксън в софия не съм виждал (гандиииииии!!!!
)
преди имаше и некви полски ама са ги махнали
абе доста обрана откъм примамки работа
при лоди има само пезон и мишел, малко балцери, овнери + разни други скъпотии
май имаше и мепс ама не съм сигурен
при орозов освен рапала, сторм, спро, дам и патета май имаше и разни с "басс" в името

честно казано джаксън в софия не съм виждал (гандиииииии!!!!

при Дария в Младост зад Билата има цяла стена със Салмо
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Магазин "Риболовен свят"
кв.Красно село
бул."Гоце Делчев" 43
бл.78 тел.02/958-24-09;
Там има salmo !
кв.Красно село
бул."Гоце Делчев" 43
бл.78 тел.02/958-24-09;
Там има salmo !
Тия модели на "салмо" дето търсиш ги има почти във всяко риболовно магазинче и на квартално ниво, така че огледай се в най-близкия ти да не обикаляш София кът гламав! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колеги мерси много!!!
Вчера ги намерих Salmo воблерите при колегите от маг. Риболовен Свят в Младост 1 бл.533.
Имат страшно голям избор на SALMO воблери, т.к. се оказаха, че те са вносителите в България и всички такива воблери тръгват от тях.
Магазина е супер, много добре зареден са спининг риболов! Имаха също много добри плетени въжета и то на може би най-добрите цени в София сравнявайки на всички места където съм ходил.
Вчера ги намерих Salmo воблерите при колегите от маг. Риболовен Свят в Младост 1 бл.533.
Имат страшно голям избор на SALMO воблери, т.к. се оказаха, че те са вносителите в България и всички такива воблери тръгват от тях.
Магазина е супер, много добре зареден са спининг риболов! Имаха също много добри плетени въжета и то на може би най-добрите цени в София сравнявайки на всички места където съм ходил.
Наслука!