Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изкуство!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Изкуство!!!
В трети клас рисувах Мона Лиза..orion30 написа:Като рисунки на третокласник.

Ама триизмерно,нали?ma3xa1993 написа:В трети клас рисувах Мона Лиза..orion30 написа:Като рисунки на третокласник.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не не учи в училище за рисуване.Учи в съвсем друго даскало ....as99 написа:Ама триизмерно,нали?ma3xa1993 написа:В трети клас рисувах Мона Лиза..orion30 написа:Като рисунки на третокласник.![]()
![]()
Иначе адмирации за рисунките.Не ми казвай само,че не учиш в училище с изобразително изкуство.

Потвърждавам че личи че не си учил в такова даскало,но поне си намери некай дърт колега да те светне по материала.Ако са твои нещата -работи ти въображението,но се иска доста практика,зависи колко си ентусиазиран.Казвам го щото съм професионален художник. 

-
- вече хвърля и на тежко
Пич аз не искам да ставам художник.Кефи ме да правя татуировки а не да съм умазан до ушите в бои.(казвам го в добрия смисъл)...starcho написа:Потвърждавам че личи че не си учил в такова даскало,но поне си намери некай дърт колега да те светне по материала.Ако са твои нещата -работи ти въображението,но се иска доста практика,зависи колко си ентусиазиран.Казвам го щото съм професионален художник.

Омазване,малиии-не говоря за това,а за едно правилно напътствие как водата става топла,не би отказал такава помощ нали?Омазвам се ако се налага,но резултата...това е едно приятно пътуване към познание и находки от които сите са доволни.Изкуството е доста добре развита материя и през вековете е достигнала като стройна градация и логика през призмата на човешките възприятия и е отражение на историята,на развитието,на едно хуманистично представяне съчетано с виртуозното владеене на ръката и ума.Татуса също има постижения като техника,но той изразява лично отношение на даден момент,което напомня за неповторимостта на притежателя си,само че той търпи промени в житейския си път и татуса не го лигитимира като такъв-просто не се трие и стои като сантимент от минали времена.