Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
Re: ПОПЧЕТА - 2010
Лошо няма.Ти кажи , че кълве в Румъния и ни гледай сеира 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Привет на всички.Че да питам, попчетата Януари само вечер ли да ги търсим?
Айде и аз да направя сефтето за 2010 
Днес за 2-3 часа хванах десетина попчета на вълнолома,стръв-бяла мида,скарида,солен сафрид,солена трицона,бял червей
,най-добре вземаше на скарида
,куки 5-ти номер

Днес за 2-3 часа хванах десетина попчета на вълнолома,стръв-бяла мида,скарида,солен сафрид,солена трицона,бял червей

Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре някой не смята ли да ходи към вълнолома или по буните, че не мога да намеря компанияMi7chell написа:Айде и аз да направя сефтето за 2010
Днес за 2-3 часа хванах десетина попчета на вълнолома,стръв-бяла мида,скарида,солен сафрид,солена трицона,бял червей,най-добре вземаше на скарида
,куки 5-ти номер

Днес на зеленото фарче 10 бройки,има за бира.
на Дружба на Делфин Марина ако ти се ходи сутринта ,мисля цял ден да кибича
благодаря на Мичела че ми вдъхна кураж 

Вълнолома от външната страна е осеян с тетраподи по дъното,абсурд е да се лови на спининг,само с дълъг прът може.Вътрешната част става където е позволено и е разумно повече въдици да има щото час-пик на каята е само половин час след мръкване.Утре времето се разваля,но дано не познаят синоптиците да има радост за нашего брата.
Утре ако ще ходите за риба гледайте да е преди обяд,че след това ще духне силно от юг,аз мислих да ходя,но не ми се става рано,ако след обед е добре времето ще отида до вълнолома.
Зарганолог
Що така си мислиш незнам ?starcho написа:Вълнолома от външната страна е осеян с тетраподи по дъното,абсурд е да се лови на спининг,само с дълъг прът може..
Зарганолог
Може би ще споделиш къде са останали нормални участъци,но вълнолома не е универсален. 

В ниската част на вълнолома след преграждението което махнаха миналата година,пускаш вертикално на 70см-1м от ръба където стоиш и търсиш дупки,или от високата част преди изгнилата стълба хвърляш на вътре,без да придърпваш след това,само обираш боша,куките трябва да започват на 20-25 см по-нагоре от тежеста,и да са с по-къси бидеми,не казвам че няма да скъсаш,случва се,но каята е там където са камъните,ако искаш да не късаш отиди някъде и мятай на песачливо дъно.
Зарганолог
По природа съм дупколовец,ако замятам навътре го правя когато има и пясъчни градинки или на границата на камъните.Да скъсам 10 такъма за 10 рибока направо се депресирам.Времето щяло да се разваля утре,сега е добро за рибарлък.
Атакаааа! Вчера вечерта пак даде така добре като от предния ми пост. Снимка не пускам, щото ще е същата но сега не е саская отгоре, ами ЧЕТИРИ ЛИХНАРА. Баси как яде само! Нищо, че е за кратко. Стръв - бяло пилешко. По такъма - №2, много къс бидем. Голяма кука, защото тези риби лапват, изсмукват, изплюват и въз, без да ги усетиш. Имах един морски Мустад с чапраз, ама свърши. Там няма изплюване. Лапне ли веднъж - смятай я вече на скродуля. 

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- Моряка
- кандидат преподавател

А сега де?