Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По Срума+++
-
- ще става разбирач
Re: По Срума+
Абе тук нещо за свинско и винско и за разни греди става дума, пък аз /кумката/, къде ли се включвам в тази игра???Бисо написа:Ти виж там винското и свинското,де си обещал,па гредата може и армаган да е .ribolovcho написа:е браво бисо,тукмо се чудех кои ще ме уреди с една греда от кумката по евтино,като гледам ти си човеко,![]()

Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: По Срума+
аз съм го обешал,ми като никои не идва как да стане,да взема и да го занеса на крак ли,ми та елате бре,докато не е свършило,че като гледам взело е да привършваtoto57 написа:Абе тук нещо за свинско и винско и за разни греди става дума, пък аз /кумката/, къде ли се включвам в тази игра???Бисо написа:Ти виж там винското и свинското,де си обещал,па гредата може и армаган да е .ribolovcho написа:е браво бисо,тукмо се чудех кои ще ме уреди с една греда от кумката по евтино,като гледам ти си човеко,![]()
![]()
![]()
пустото прасе,

- Бисо
- сериозен играч
Re: По Срума++
Оня ден се оказа,че няма смисъл да ида на работа,та си пуснах отпуск.Къде отидох,то се знае,на рЯката,с Кумката.

Той пак се проба с щеката,а аз с болото.Бях решил да обиколя по риката,места на които не съм ходил от години.

Една "стационарна"платформа

Някои места се бяха развалили,а доста са се запазили,но риба-никъде.Върнах се при Кумката,той ми се оплаква,че пак го тормозат тези,но поне беше имал кълванета.

Застанах под него и се започна голямото изтичане,не че имаше кой знае какъв смисъл,но поне излязоха някакви рибки.

Криво-ляво,закрепихме излета,но докато не се нормализира нивото на реката,риболова в региона,ще остане труден.

Той пак се проба с щеката,а аз с болото.Бях решил да обиколя по риката,места на които не съм ходил от години.

Една "стационарна"платформа

Някои места се бяха развалили,а доста са се запазили,но риба-никъде.Върнах се при Кумката,той ми се оплаква,че пак го тормозат тези,но поне беше имал кълванета.

Застанах под него и се започна голямото изтичане,не че имаше кой знае какъв смисъл,но поне излязоха някакви рибки.

Криво-ляво,закрепихме излета,но докато не се нормализира нивото на реката,риболова в региона,ще остане труден.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Шарен риболов,Бисо
Браво.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Ма много шарен!!!nikola polizovski написа:Шарен риболов,БисоБраво.

Върл Shimano фен!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
А ако го имаше скобара ...........щеше да си е супер риболов

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бисо
- сериозен играч
А го имаше,Бобка,много го имаше.........и си беше супер риболова.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- indalo
- фен клуб-скобар
И си ходиш, и си траеш. Ае тая неделя евентуално да ма водиш да потопим малко болото, че прах фана.Бисо написа:А го имаше,Бобка,много го имаше.........и си беше супер риболова.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Ако ви се ходи на -15гр.,нема грижи,тръгваме.......където искате.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Чисто луди ейй 

Неам таксе
, иначе тва с градусите е малкия проблем 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- indalo
- фен клуб-скобар
Биска, па мое и да стане. Разпраят убава скара си праил, а мойто винце става, та може и да половиме, ако се ненатръшкаме
Само Бобката как ше се организира без таксе. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
- Бисо
- сериозен играч
Аз Ивка,скарата съм я направил,прав си........само материал за нея трябва.
Бобката ще го мислим някак,варианти има,а на нас кой ще ни е шофер

Бобката ще го мислим някак,варианти има,а на нас кой ще ни е шофер