Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАК ПРЕКАРАХ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ
Модератор: dantho.mihov
КАК ПРЕКАРАХ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ
Пускам тази тема по подобие на един друг сайт, за да пишем в него не толкова за риболов, а за това как сме изкарали уикендите се. Разбира се, ако модовете нямат нищо против.Потърсих подобна тема, но не открих, ако има все пак, то тогава...ясно.
Хубавото време ме накара да изведа семейството си, без големия син, нанякъде...След кратко двоумене избрах Калофер-не бях стъпвал там от ученическите си години, има-няма 30-ина години. Изкарахме си супер, посетихме родната къща на поета-революционер Христо Ботев, пихме кафе, и т.н. Ей ви малко снимки...

На връщане минахме през един развъдник за пъстърва

ама там не дават да се лови на друго, а само на "портмоне"
! Е, извадих го, хвърлих и "улових" малко над 2 кила за ...14лв,
оттам-газ у нас, големия син само ме чакаше с ножа и ги почна.

После жената продължи с термичната им обработка. Снимка на ястието -като му дойде времето!
Хубавото време ме накара да изведа семейството си, без големия син, нанякъде...След кратко двоумене избрах Калофер-не бях стъпвал там от ученическите си години, има-няма 30-ина години. Изкарахме си супер, посетихме родната къща на поета-революционер Христо Ботев, пихме кафе, и т.н. Ей ви малко снимки...
На връщане минахме през един развъдник за пъстърва
ама там не дават да се лови на друго, а само на "портмоне"

После жената продължи с термичната им обработка. Снимка на ястието -като му дойде времето!

Re: КАК ПРЕКАРАХ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ
Прекрасна зимна почивка си направил.Пък в това развъдниче от което сте минали всеки път като отида там направо ми идва да метна рибите в съседната рекичка .В развъдника има мн добри екземпляри и за 1ви път видях пъстърва изрод.Беше жълта.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- maranzika
- сериозен играч
Хубава разходка колега.Браво.И аз отдавна се каня да се разходя до Калофер със семейството и сега като гледах снимките и направо се пренесох там.
Това си е най-обикновенна пъстърва.Не е изрод.Em1l написа: за 1ви път видях пъстърва изрод.Беше жълта.
-
- сериозен играч
Чакаме времето да дойдеHerodot написа: После жената продължи с термичната им обработка. Снимка на ястието -като му дойде времето!

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- сериозен играч
Страхотна тема и прекрасна разходка!
- borislav58
- сериозен играч
Не се притесняваи не е болна от Жълтеница.Хубава почивка си направил и готина фото сесия. 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- nikidilov
- ще става разбирач
Хубав филм и рибата хубава,опознай родината....
-
- разбира нещата
Супер разходка сте напривили. Аз такмо си помислих че в темата няма да стане дума за риба, а то накрая легенчето пълно с пъстърва 

И моя милост се разходи по топлото към Батова река,тя пълна с крабове,ама гъби не наидох и така по пътя попаднах на пъстървова ферма-дали си взех,как мислите?
maranzika написа:Това си е най-обикновенна пъстърва.Не е изрод.Em1l написа: за 1ви път видях пъстърва изрод.Беше жълта.
Е така ми казаха хората от персонала
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!