Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Вече спинингист :D
Вече спинингист :D
Вчера доста мислих къде и с кой да отида за риба, и тъй като нямам кола избрах една от най близките ми дестинации яз. Мало бучино (Иваняне).

Целта ми не беше да избия рибата исках да тествам новите си придобивки
До там стигнах с рейса 111 и после този за Бучино 56 или 57.
Бях там към 11 часа, имаше доста хора.
Започнах риболова от началото на стената.За начало хвърлих на мач на дистанция от 40 метра на бял червей.
След това започнах сглобяването и връзването на новите ми придобивки.
Прът Focus Alivio 10- 30 2,40 см който се държа много добре и останах наистина доволен от покупката!
(да оточня че си го взех за риболов по реки , но поради това че наблизо няма подходяща река, а имах мерак да го пробвам отидох на язовир)

Макара Rioby Insider 1000 същото мнение като за пръта!

Някои не зачитат нищо стоящо по- ниско от Shimano, но аз си го харесах комплекта!
Бях взел и някакъв плетен брейд Focus Dyneema от който не останах доволен, но за 18 лева толкова

Разните там дрънкулки които ползвах Meps Aglia, някви неизвестни и Rapala , Pure fishing и два собствено производство пробвах!

Зеления плуваше като джапанка
ще трябват корекции!
Жълтия като истински!
Снимките на инвентара ги снимах след като се прибрах защото не ми се снимаше на място.
За мача ползвах това влакно много сполучливо!

Риба не хванах! Но пак останах доволен!!!
Риба скачаше ама рядко, говорих с един колега, който каза че е кълвяло преди два дена и то доволно (пъстърва) , но сега неще, един друг колега беше хванал 4 прилични но от сутринта, вятър имаше но умерен ,до 5 часа следобед когато дъжда ме изгони, а и се стъмни
, обиколих цялата стена и малко след мостчето!
Вече може да се каже че съм нещо като спинингист
За напред практика и още такъми и дано ми провърви !
Вече с нов подпис!!!
Целта ми не беше да избия рибата исках да тествам новите си придобивки

До там стигнах с рейса 111 и после този за Бучино 56 или 57.
Бях там към 11 часа, имаше доста хора.
Започнах риболова от началото на стената.За начало хвърлих на мач на дистанция от 40 метра на бял червей.
След това започнах сглобяването и връзването на новите ми придобивки.
Прът Focus Alivio 10- 30 2,40 см който се държа много добре и останах наистина доволен от покупката!
(да оточня че си го взех за риболов по реки , но поради това че наблизо няма подходяща река, а имах мерак да го пробвам отидох на язовир)
Макара Rioby Insider 1000 същото мнение като за пръта!
Някои не зачитат нищо стоящо по- ниско от Shimano, но аз си го харесах комплекта!
Бях взел и някакъв плетен брейд Focus Dyneema от който не останах доволен, но за 18 лева толкова

Разните там дрънкулки които ползвах Meps Aglia, някви неизвестни и Rapala , Pure fishing и два собствено производство пробвах!
Зеления плуваше като джапанка

Жълтия като истински!
Снимките на инвентара ги снимах след като се прибрах защото не ми се снимаше на място.
За мача ползвах това влакно много сполучливо!
Риба не хванах! Но пак останах доволен!!!
Риба скачаше ама рядко, говорих с един колега, който каза че е кълвяло преди два дена и то доволно (пъстърва) , но сега неще, един друг колега беше хванал 4 прилични но от сутринта, вятър имаше но умерен ,до 5 часа следобед когато дъжда ме изгони, а и се стъмни

Вече може да се каже че съм нещо като спинингист

За напред практика и още такъми и дано ми провърви !
Вече с нов подпис!!!

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Re: Вече спинингист :D
всичко си иска постоянство
не се притеснявай за валата,ще има и успехи
всичко с времето си 

- nikidilov
- ще става разбирач
Смело напред,това е любимия ми риболов.
-
- вече хвърля и на тежко
Честито за придобивките, много се радвам ,че си си направил спининг комплект които те удовлетворява и си щастлив. Успехи ще има ,ама треа да си постоянен.Още веднъж честито.
- borislav58
- сериозен играч
- borislav58
- сериозен играч
Честито за спининговия комплект това според мен е най-тръпковият риболов,много емоции и като си за риба постоянно имаш какво да
правиш защото трябва да обикаляш това капо да не те притеснява продължавай с бодра крачка.
Поздрави и наслука!
правиш защото трябва да обикаляш това капо да не те притеснява продължавай с бодра крачка.
Поздрави и наслука!

-
- разбира нещата
Страхотен репортаж
И следващия път на снимките да има рибоци.
Наслука

И следващия път на снимките да има рибоци.
Наслука
-
- ще става разбирач
Смело напред 

-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Позабавлявал си се в този прекрасен ден. Желя ти много успехи с новата въдица.
Би ли споделил с нас условията на водоема (какво и по колко се плаща)?
На Мало Бучино не съм ходил от поне 3 години. Знам, че се смениха собствениците и какво е положението не ми е известно.
На Мало Бучино не съм ходил от поне 3 години. Знам, че се смениха собствениците и какво е положението не ми е известно.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- кандидат преподавател
Без валати и без мерак, рибар няма! Следващия път - повече. Честито за новите такъми!
Върл Shimano фен!
Да са ти честити такъмите колега,несъмнено ще дойдат и успехите,пожелавам ти да е скоро. 

Да, удоволствието да изпробваш новите придобивки е голямо, независимо дали ще уловиш нещо.
Иначе и аз съм така, като турист с градския транспорт
Иначе и аз съм така, като турист с градския транспорт

Мерси на всички за пожеланията
, аз реших да не го търся, за кво да се набутвам сам
) рибата не се заплаща.
Един колега сподели информация, че е пусната 1,4 тона американка наскоро.
А и за бившата вип зона вече не важи ( за тези които не знаят за какво става въпрос ще уточня) Випа беше от отточната рекичка до тази която се влива в язовира, тоест трастиките!( и там не пускаха само такива абонирани с някаква годишна сума 200лв май.
Всеки може да си лови където посика !
До колкото знам се плаща по 5 лева на пръчка( аз отидох на обяд, застанах на стената и зачаках някой да дойде да ми иска такса , но такъв не се намериcreativ написа:Позабавлявал си се в този прекрасен ден. Желя ти много успехи с новата въдица.

Един колега сподели информация, че е пусната 1,4 тона американка наскоро.
А и за бившата вип зона вече не важи ( за тези които не знаят за какво става въпрос ще уточня) Випа беше от отточната рекичка до тази която се влива в язовира, тоест трастиките!( и там не пускаха само такива абонирани с някаква годишна сума 200лв май.
Всеки може да си лови където посика !
Спининг Клуб " АБИЧИ "