Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

има ли желаещи за широка пояна заминавам в 4етвъртак сутринт
Модератор: Paublo_Eskobar
хай
Геш, хирономуса въобще не е задължително да е жив, силиконовия на Про-байт върши абсолюйтно същата работа - информация от собствения ми опит от вчера, на същото място - към 50 костура и една баба. Впрочем костурът кълвеше не по-зле и на пинки.
Имаш ЛС, пуснал съм си координатите, ако искаш ми се обади да ходим към пхоляната заедно - ще те заведа точно на дупката с костурите, нито метър по вляво или вдясно.
Имаш ЛС, пуснал съм си координатите, ако искаш ми се обади да ходим към пхоляната заедно - ще те заведа точно на дупката с костурите, нито метър по вляво или вдясно.
хай
Таман се прибирам оттам. Първо лових с мърмушка и гумен хирономус за стръв в залива на първата стена и за околочас наскубах към 12-13 костурета. След това се преместихме в района между втора и трета стена, където дълбочините са по-големи, около 7 метра. Рехаво кълване на бабушки и костури, като интересното беше, че излизаха доста едрички баби. Кълването им беше доста капризно, взимаха на около педя от дъното, като искаха мърмушката да си стои статична и неподвижна.
Ако искате риби: на първата стена. Ако искате да покажете повече майсторство и да има предизвикателства: участъкът между втора и трета. Не чакайте да намерите 20 риби под някоя дупка и да ги наскубете, няма такъв филм или поне го дават след 16 часа, когато почна вечерното кълвино.
П.С. Чат-пат излиза и понякоя пъстърва, днес улових една около 18 санта. Връщайте ги обратно, тъй като едно че са от зарибяване, второ че са маломерни и трето - че в момента са под забрана.
Ако искате риби: на първата стена. Ако искате да покажете повече майсторство и да има предизвикателства: участъкът между втора и трета. Не чакайте да намерите 20 риби под някоя дупка и да ги наскубете, няма такъв филм или поне го дават след 16 часа, когато почна вечерното кълвино.
П.С. Чат-пат излиза и понякоя пъстърва, днес улових една около 18 санта. Връщайте ги обратно, тъй като едно че са от зарибяване, второ че са маломерни и трето - че в момента са под забрана.
Re: хай
благодаря ти колега спести ми много обикаляне като се върна догодина на 02.01 ще разказвам
на какво ги ловихте на хирономус или пинки
на какво ги ловихте на хирономус или пинки

хай
Колега Геша-Сф, случайно да ти се намира едно място в колата за събота, тоест утре, за Широка поляна? Участвам с пари за гориво и акъл за местообитанията на рибите. Ако става, моляте обади се, пуснал съм ти ЛС с номера ми. АЙко не - наслука.gesha_sf написа:за събота сме трима ако желаеш утре отивам на струма
Re: хай
широка поляна е много прехвалена на 31.12.06 бях там за 4ч 7 риби
ако бях тръгнал от сифия за риба спецялно щеше да ме е много яд
с моите 7 риби бях наи донрия от между 15-20 човека които бяха на леда
абе пълна трагедия
ако бях тръгнал от сифия за риба спецялно щеше да ме е много яд
с моите 7 риби бях наи донрия от между 15-20 човека които бяха на леда
абе пълна трагедия

-
- ще става разбирач
ти беше АРК нали по добре кажи каде има шаран в моментаbiserpp написа:www.***.com написа:Аз бях на втори на поляната и рибите си кълвяха както обикновенно. Не много, но след като се местиш и ги търсиш си се хващат.
колега имам за един ден над 50 дупки а небях сам на леда имаше над 30 души и всички имат по толко дупки но резултата си беше същия