Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какъв е подходящия Кеп за спинингов риболв (за щука 1-5 кг)?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Какъв е подходящия Кеп за спинингов риболв (за щука 1-5 кг)?
Колеги искам да си купя кеп който да го използвам за щука при ловене на воблер/блесна и т.н. но незнам какъв да си купя, който ще ми е удобен да го нося с мене като обикалям и който е достатъчно широк да мога без проблем да вкарвам екземпляри от 1 до 5 кг.
Ако някой има нещо впредвид моля препоръчайте ми!
мерси предварително
Ако някой има нещо впредвид моля препоръчайте ми!
мерси предварително
Наслука!
-
- разбира нещата
Re: Какъв е подходящия Кеп за спинингов риболв (за щука 1-5 кг)?
Мисля че този ще ти върши работа http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=6934
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
да бе да. Трябва и още един човек кепоносец да си наемеShankulov написа:Мисля че този ще ти върши работа http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=6934

Има кепове, които са къси (в сгънато положение) и могат да се разгъват с една ръка обръщаш го и се закопчава, ако е за по-дребни риби от тези дето са като тенис ракета и мухарите ги ползват
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- разбира нещата
creativ написа:да бе да. Трябва и още един човек кепоносец да си наемеShankulov написа:Мисля че този ще ти върши работа http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=6934
Има кепове, които са къси (в сгънато положение) и могат да се разгъват с една ръка обръщаш го и се закопчава, ако е за по-дребни риби от тези дето са като тенис ракета и мухарите ги ползват

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Канжата няма ли да свърши същата работа
по удобна е за носене от колкото кеп.

Канжата не е лош вариант, но ако решиш да пускаш рибата ще е с дупка в гърба 
Според мен мухарският кеп няма да е особено удибен за толко борбена риба, много му е къса дръжката и трябва да се навеждаш ако не си във водата!

Според мен мухарският кеп няма да е особено удибен за толко борбена риба, много му е къса дръжката и трябва да се навеждаш ако не си във водата!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Няма да я бодеш в гърба а от долу за устата малко ще се прецелишnikozia написа:...но ако решиш да пускаш рибата ще е с дупка в гърба

-
- ще става разбирач
Важното е мрежата да е от монофилно влакно,така тройките на воблерите и блесните не се закачат като на мрежата оплетена от конец.Нервите и времето по разплитането ще са много по малко 

Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Старая се да намеря точно такъв кеп защото знам какво е да се занимаваш с оплетени куки в Кепа!
Относно Канжата - много ми е неприятно когато гледам как "забучват" риби на тях - не мисля, че някога ще прибегна до използването на такъв уред!
Значи мислил съм за мухарски кеп но и най-големите които съм засичал по магазините ми идват малки, искам нещо малко по-голямко може и с къса дръжка.nikolco написа:Важното е мрежата да е от монофилно влакно,така тройките на воблерите и блесните не се закачат като на мрежата оплетена от конец.Нервите и времето по разплитането ще са много по малко
Относно Канжата - много ми е неприятно когато гледам как "забучват" риби на тях - не мисля, че някога ще прибегна до използването на такъв уред!
Наслука!
Как така ти е неприятно като я забучиш и край се едно игла я е уболо или ще се целиш много не да я забождаш а да я закачаш за хрилете
иначе е доста комфортна за носене пък с тоя кеп като земиш да се вреш по драчките като земи да ти се заплита мрежата на кепа по клоните,че
едно отплитане губене на време докато стигнеш до заветното място ще стане време да се връщаш.Лично мое мнение да не ме нападнете сега.
иначе е доста комфортна за носене пък с тоя кеп като земиш да се вреш по драчките като земи да ти се заплита мрежата на кепа по клоните,че
едно отплитане губене на време докато стигнеш до заветното място ще стане време да се връщаш.Лично мое мнение да не ме нападнете сега.

-
- вече хвърля и на тежко
хахаха а бе пич с тва ако успееш да хванеш риба не от лодка а от брега ще ти подаря 1 спининг с макара...Какво толкова го мислите за тея кепове.Отивате в някой по голям магазин и със сигурност ще имат това което желаете...А тея щипки,канджи и мухарски кепове изпобщо не са за тази цел...С мухарски кеп как ще гребнеш щука 2 кг,а и ако брега е по висок ще летиш след рибата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Продават едни кепчета в повечето рибарски магазини нещо от порядъка на 15-тина лева с телескопична дръжка и сгъваема глава... Тоест,като го събереш напълно не става повече от 30-35 см ,текаче може и на колана да си го носиш,разпъва се много лесно ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малчо,не ползвам нито кеп,нито такава щипка.Бъркам отстрани под хрилете с пръсти към устата и си я вадя с ръка.От брега. А колегата,ако твърдо е решил да е с кеп нека да си вземe с мрежа от монофил.По-лесно ще разплита тройките.ma3xa1993 написа:хахаха а бе пич с тва ако успееш да хванеш риба не от лодка а от брега ще ти подаря 1 спининг с макара...
Последно промяна от stich на Пон Яну 11, 2010 1:29 pm, променено общо 1 път.