Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак на канала - неуловимите отмъстители
-
- кандидат преподавател
Пак на канала - неуловимите отмъстители
Здравейте, колеги!
Днес, 10.01.2010г., след предварително разузнаване, обмисляне на стратегии, подготовка на стръв, захранка и такъми, заедно с колегата revox взехме решение да посетим небезизвестния студен канал на Пазарджик. По предварителна информация - каналът давал много и едра риба. Ставане 6:00, тръгване 6:50 и в 7:00 - вече на канала. Пристигаме точно преди разведеляване и със задоволство установяваме, че местата ни са свободни. Вече имаше около 50 човека и съответно най-стратегическите места бяха заети. Застанахме един срещу друг от двете страни на канала, пак със стратегическа цел, а именно захранване на две точки и облавянето им само от нас. линиите са конструирани перфектно, много фини и изпипани до последния детайл. Стръв - кус-кус, тесто от спинцовка, сланинка и мъниста. Рибата направо вреше в нашия периметър, което обещаваше добър улов. Започнахме риболова много ентусиазирани, като същевременно местата около нас бързо-бързо се заемаха.

Не след дълго колегата revox откри резултата с чудесен кефал.

Малко след това неговия пример последвах и аз - пак кефал.

Revox беше избрал да лови на сланинка, а аз заложих на червеното мънисто (както е видно от снимките). Тък е моментът да поясня, защо съм се спрял на това заглавие на темата. Както казах - рибата ври, подготовката от наша страна - перфектна, удър след удър, люх след люх.
Не съм броил люховете на колегата, но моите бяха над 30. Много празни кълванета, а силни и категорични, и много поведени и откачени риби. Смених различни видове куки, все маркови и специфични за съответния риболов, но ефект - никакъв. Колегата revox и останалите колеги около нас имаха абсолютно същия проблем. Много гъсти риби, много кълване, лоша резултатност. Тогава ми хрумна и идеята за заглавието на темата, защото имах чувството, че рибите ни отмъщават за уловените им роднини; направо ни се подиграваха. 

Ето и една малка част от "отчаяните" колеги.
Денят напредваше смело, времето стана направо пролетно, рибата продължаваше да ни дразни с присъствието си, но беше решила отмъщението да е докрай.
Е, имаше и някои рибки - предатели, които се озоваха в нашите живарници.

Това е моят резултат. Подобен е и на revox.
Около 16:30ч риболовът приключи.

Revox

И аз.
Въпреки недобрия резултат, излетът беше приятен. Надявам се следващата тема да е със заглавие: Отмъщението на Симо и revox.
Благодаря на колегата revox, че подсигури транспорта.
Днес, 10.01.2010г., след предварително разузнаване, обмисляне на стратегии, подготовка на стръв, захранка и такъми, заедно с колегата revox взехме решение да посетим небезизвестния студен канал на Пазарджик. По предварителна информация - каналът давал много и едра риба. Ставане 6:00, тръгване 6:50 и в 7:00 - вече на канала. Пристигаме точно преди разведеляване и със задоволство установяваме, че местата ни са свободни. Вече имаше около 50 човека и съответно най-стратегическите места бяха заети. Застанахме един срещу друг от двете страни на канала, пак със стратегическа цел, а именно захранване на две точки и облавянето им само от нас. линиите са конструирани перфектно, много фини и изпипани до последния детайл. Стръв - кус-кус, тесто от спинцовка, сланинка и мъниста. Рибата направо вреше в нашия периметър, което обещаваше добър улов. Започнахме риболова много ентусиазирани, като същевременно местата около нас бързо-бързо се заемаха.

Не след дълго колегата revox откри резултата с чудесен кефал.

Малко след това неговия пример последвах и аз - пак кефал.

Revox беше избрал да лови на сланинка, а аз заложих на червеното мънисто (както е видно от снимките). Тък е моментът да поясня, защо съм се спрял на това заглавие на темата. Както казах - рибата ври, подготовката от наша страна - перфектна, удър след удър, люх след люх.

Ето и една малка част от "отчаяните" колеги.
Денят напредваше смело, времето стана направо пролетно, рибата продължаваше да ни дразни с присъствието си, но беше решила отмъщението да е докрай.
Е, имаше и някои рибки - предатели, които се озоваха в нашите живарници.

Това е моят резултат. Подобен е и на revox.
Около 16:30ч риболовът приключи.

Revox

И аз.
Въпреки недобрия резултат, излетът беше приятен. Надявам се следващата тема да е със заглавие: Отмъщението на Симо и revox.

Благодаря на колегата revox, че подсигури транспорта.
Върл Shimano фен!
- gogobogo
- кандидат преподавател
Re: Пак на канала - неуловимите отмъстители
Това ако ви е слабо все така да е
.Супер сте

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Неуловимите отмъстители си отмъщават, задето изкорубчихме джуките на роднините им от миналите излети
Симо,тва ше е тема с няколко продължения,само че др излет ше взема фотото...за по-читави снимки,от телефонските.Иначе изложението и заключението ти са перфектни.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момчета,имало е кеф 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- slayder
- ще става разбирач
Напоследък не само на вас си отмъщават рибите колеги
,но ще дойде и нашият час
.Браво за репортажа!

Дава ли? И дава и взема.
-
- новобранец
Добре сте се справили.
Очакваме продължение.

Очакваме продължение.

Колегите да забележат колко коли имаше зад мен и зад Симо...тва са само половината.Абе като на футболен мач.Имаше и 25-30 братя роми с колелета.Горе-долу към 100 човека по целия канал.Откачена работа 

-
- кандидат преподавател
Мисля да е съвсем скоро, още тези дни.revox написа:Неуловимите отмъстители си отмъщават, задето изкорубчихме джуките на роднините им от миналите излетиСимо,тва ше е тема с няколко продължения,само че др излет ше взема фотото...за по-читави снимки,от телефонските.Иначе изложението и заключението ти са перфектни.
Върл Shimano фен!
Супер си е излета ! С нетърпение чакаме продължениетоsimo72 написа:Въпреки недобрия резултат, излетът беше приятен.

-
- сериозен играч
Пак добре са ви отмъстили рибите, аз като откривах само скачаха и ни се смееха

-
- сериозен играч
па арно си фанал наборе са сезоно е изкецан
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
При подобна вода избягвайте череното мънисто!Успеваемо ще е при стабилно слънцегреене! 
За всичко друго поздравления!

За всичко друго поздравления!