Да бьдеме коректни

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ачо ♣

Re: Да бьдеме коректни

Мнение от Ачо ♣ »

Англичаните имат следната поговорка:
-" По-евтиното винаги излиза по-скъпо !" :D

И все пак това,ако е така както го описва колегата,е некорекно и трябва да се санкционира най-строго!
ven1234
новобранец
новобранец

Мнение от ven1234 »

Телескоп написа:Англичаните имат следната поговорка:
-" По-евтиното винаги излиза по-скъпо !" :D

И все пак това,ако е така както го описва колегата,е некорекно и трябва да се санкционира най-строго!
Колега на 40г съм може ли да предположиш че ще ЛЪЖА эа подобно нещо и каква ми е полэата ???
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ven1234 написа:Колега на 40г съм може ли да предположиш че ще ЛЪЖА эа подобно нещо и каква ми е полэата ???
Имаш ЛС,би ли го прочел.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Колега ven1234 кажи кратко и ясно кой те нареди за да се вземат мерки и това да не се случва повече.
Ако не го направиш остава съмнението, че си измисляш разни щуротии.
Този форум се гради най-вече на приятелска основа и коректни и колегиални взаимоотношения, ако искаш да си част от нас бъди мъж и напиши ясно и точно за какво иде реч.
Надявам седа си ме разбрал правилно.
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Трябва да се пишат тези неща, аз лично съм взимал три пъти неща от тук и винаги всичко е било точно, в момента си поръчах и една стойка надявам се пак всичко да е наред. А иначе некоректни винаги е имало и ще има. То някъде в магазина си имаше правила който в случая (като видях темата) не са спазени.
ven1234
новобранец
новобранец

Мнение от ven1234 »

drat написа:Колега ven1234 кажи кратко и ясно кой те нареди за да се вземат мерки и това да не се случва повече.
Ако не го направиш остава съмнението, че си измисляш разни щуротии.
Този форум се гради най-вече на приятелска основа и коректни и колегиални взаимоотношения, ако искаш да си част от нас бъди мъж и напиши ясно и точно за какво иде реч.
Надявам седа си ме разбрал правилно.
dalgia15 Эа 100+ еконт и една нормална макари от три НАРЕЖДАНЕ е СИЛНА ДУМА /ОТАРВАЛ СЕ Е ЧОВЕКА/
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Интересно ми е ,ако колегата dalgia15 реши да не излага своята гледна точка,а просто си кротува,какво следва ???
Изображение
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Защо не земете да я заключите тая тема, щом колегата не иска да каже точно кои са!
Тва малко като трлоленето :lol: , само спорене и недомлъвки!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

nikozia написа:Защо не земете да я заключите тая тема, щом колегата не иска да каже точно кои са!
Чети бе пич. Казал си е каквото трябва сега остава да видим и отговора на другия.
Последно промяна от drat на Вто Яну 12, 2010 11:30 am, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Темата е за ключ - още вчера се вземама отношение :wink: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=30216
ven1234
новобранец
новобранец

Мнение от ven1234 »

nikozia написа:Защо не земете да я заключите тая тема, щом колегата не иска да каже точно кои са!
Колко пъти да кажа кои е? Маи не четеш ? И пак го каэвам DALGIA15 ДАНО ВСИЧКИ ВЕЧЕ СА РАЭБРАЛИ DALGIA15 на 28.12.09 ми ПРОДАДЕ 3 макари от които ЕДНАТА БЕШЕ ЧИТАВА эа сумата от 100лв+10,20 еконт Искарахте ме ТРОЛ,ХЛАПЕ а ОЩЕТЕНИЯ съм аэ.Не го пожелавам на никои но имаи те едно на ум. МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЭАКЛЮЧЕНА Вече ще съм само читател.
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Видях че си писал кой е, но в началото си писал и за още две макари и стойка, които пак не са били както трябва от други колеги!(поне така разабрах )
Съжалявам че са те прецакали по тоя гаден начин...
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Rachkov
новобранец
новобранец

Мнение от Rachkov »

Аз като човек,който доста пазари от интернет (напоследък и от форума) съм изпълнен със съмнения и не се доверявам на 100% на търговците.
Ето защо правя следното; ) преди да дам пари на куриера,отварям пакета и гледам какво е положението на стоката вътре -после плащам ! Нямал съм проблеми до сега
Ако куриера много бърза и дава зор да си ходи му казвам "заминавай,докато не видя кво има в пакета не давам пари" :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
Fuck the Burger,fuck the pizza - The best is BANICA
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Абе то стана ясно кой е на пангара.Ама трябват яко мерки за да не стават такива работи.А после като модераторите държат стриктно на правилата почвате да мрънкате(особенно новите колеги), че модераторите строги.А сега се чудим що така.Правилата са за това да се спазват.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
dalgia15
новобранец
новобранец

Мнение от dalgia15 »

Сега и аз да изкажа своята гледна точка.Няколко дни не съм влизал във форума,вчера жена ми е влизала и ми се обади докато бях на работа,и сега имам време да пиша.
Няколко дни след като пуснах обявата,колегата който купи макарите се е обадил на приятелят ми,да го пита това ли е крайната цена,и как стоят нещата с транспорта,приятелят ми е казал,че това е цената,като отиде в Еконт ще пита как стоят нещата с транспорта и ще му се обади.След като е питал му казали,че цената на доставката е 10лв.той е звъннал на колегата,който му е казал,че няма проблем,ще плати доставката и макарите и с това е приключил разговора.Значи колега теб два пъти са те лъгали,аз съм третия,но въпреки това ти не си си направил труда да питаш за състоянието на стоката,да се опиташ по някакъв начин да се застраховаш :roll: .Когато пусках обявата,аз лично снимах макарите,предните им аванси работеха перфектно,навиват така както всички макари от този модел,никога ама никога не са отваряни ,ремонтирани,не е извършвана интервенция по тях,единственото което не проверих е Байтрънър авансите,но в интерес на истината пиятелят ми никога не ги и ползвал и не ми дойде на акъла за тях.Макарите имаха единствено обелен лак,като се има предвид класа им и това че са на три сезона мисля че е нормално.
Преди няколко дни си се обадил на приятелят ми и си му казал,че макарите били с неработещ аванс,приятелят ми ти е казал,че няма такова нещо и при него всичко е работело,на което ти си му казал,че е трябвало да пишем в темата за проблема и си му затворил(това искам добре да го подчертая).Аз ако бях на твое място,в най-добрия случай щях да искам да върна стоката и да си ми дадат парите,да се опитам по някакъв начин да се застраховам преди покупката,примерно както казва Любо с опция да се отвори и провери стоката и чак тогава да се плаща,но ти не.Или бих направил снимки на тези две макари които стават само за резервни части на третата,кои части могат да се използват,(шпула,бигел,дръжка,лагери,зъбни колелета),примерно един клип да се види как въртът тези две макари,как навиват,ручат ли,не ручат ли,как им работят авансите.Казваш,че съм те преебал,настройваш половината форум срещу мен,накрая казваш,че за теб въпросът е приключил и искаш да заключат темата :roll:
Сега като се замисля може би не трябваше да давам тел.на приятелят ми,всички въпроси и отговори да са тук,та да не ми се налага сега да се защитавам.
"Искали сме да те наредим със 100лв"-Значи аз съм човек койте на жали пари за хобито си,преди около месец купих от колега от Карпа,който има интернет магазин,шаранджийски артикули за над 1000лв..В момента имам поръчки от три различни интернет магазина,едната от които е към модератор от форума(в смисъл,че той се явява посредник по сделката,не искам да го споменавам,пък и не желая да взима отношение по скандала),общата стойност на трите доставки ще ми излезе почти 900лв.Приятелят ми има хранителен магазин,тяхните държът склад за хранителни продукти,така че на дали точно от твоите 100лв.сме решили да правим кинти.
Опитах се по някакъв начин да се защитя,въпреки,че дори не знам защо го правя,в смисъл,че веднъж като тръгне слух,че дъщеря ти и курва ходи доказвай,че не е.
Евала на някои колеги като Митев,Любо и др.които сега не се сещам,които все пак искаха да чуят и отсрещната страна,преди да си помислят каквото и да е,за разлика от тези които веднага ме нападнаха(колко от тях ме познават,кой съм прекарал или преебал,че дадохти такива конкретни мнения),все пак България е единствената страна в света която има 8000000 президенти,8000000 премиери и 8000000 души тренйори на нац.отбор по футбол.
За себе си разбрах,че никога,ама никога повече няма да купя или продам нещо в магазина на форума,пък и предполагам ще огранича влизанията си тук до максимум
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”