Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Излетите ми с каяк и въдица... (Бакърски) 27.11..2010
Re: Бъкарските ми излет...
Като гледам хората с какви лодки влизат в морето в каяка се чуствам суперстабилен. На 3 бала вълна си е кефDon4o_62 написа:Предполагам какъв е кеф,но както попита един колега по горе,не ли е малко опасно толкова навътре.Морските нали казват,че излизат големи вълни изведнъж.Но кво питам,нали трябва да има адреналин.

-
- сериозен играч
Re: Бъкарските ми излети...
Сезон 2010г.
1.Днес (02.01.2010г.) след хубавата сутрешна разходка по плажа и виждайки колко е пракрасно морето просто не издържах.Необичайно топлото време не беше прогонено тук на изток.Е разбира се след обед ,когато всъщност влязох, времето не беше толкова хубаво но това изобщо не ми развали кефа. Повечето снимки са "пейзажчета" , като ще пусна и няколко снимки от сутрешното прекрасно море.Моля да ме извините за това , че няма риби ама не можах да излъжа някое попче ,въпреки големите си надежди за риби между моста и тетраподите на пристанището.
За час и половина съм навъртял към 5км с риболова , гоненето на една патка и разни дрги .
Ама празничното плюскане и обездвижване от това че бях болен ми излезе през носа

Ето го и хубавото море.Северозападния беше направил въздуха кристален.Много красива гледка.

Ето и моя поздрав по Поморийски образец , който вълната отми а и батериите свършиха

Поздрави!
1.Днес (02.01.2010г.) след хубавата сутрешна разходка по плажа и виждайки колко е пракрасно морето просто не издържах.Необичайно топлото време не беше прогонено тук на изток.Е разбира се след обед ,когато всъщност влязох, времето не беше толкова хубаво но това изобщо не ми развали кефа. Повечето снимки са "пейзажчета" , като ще пусна и няколко снимки от сутрешното прекрасно море.Моля да ме извините за това , че няма риби ама не можах да излъжа някое попче ,въпреки големите си надежди за риби между моста и тетраподите на пристанището.
За час и половина съм навъртял към 5км с риболова , гоненето на една патка и разни дрги .
Ама празничното плюскане и обездвижване от това че бях болен ми излезе през носа

Ето го и хубавото море.Северозападния беше направил въздуха кристален.Много красива гледка.

Ето и моя поздрав по Поморийски образец , който вълната отми а и батериите свършиха

Поздрави!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- krokibg
- учете се от него
Приятел,с тия ботуши,дето си в кануто,няма ли да далдисаш като пирон в кисело мляко ако се обърнеш и истървеш кануто

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Здрасти Кроки .Да ти кажа бъкарите сме странно племе..Тъпички ма упорити
Вече втора година се мъча да го направя тоя номер с пирона ма все не успявам
Сега серизоно.Предупреждавам , че при ползването на гащиризони в лодка ( каяка) и други такива има много строги правила на обличане .Последните ако не се спазват ще се случи точно това , което описва Кроки
П.С. Каяк е това.Кануто е опасно за море!

Сега серизоно.Предупреждавам , че при ползването на гащиризони в лодка ( каяка) и други такива има много строги правила на обличане .Последните ако не се спазват ще се случи точно това , което описва Кроки
П.С. Каяк е това.Кануто е опасно за море!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Евала градски, начесал си си малко крастата.
Дори и аз дето не съм се качвал в каяк, изпитах удоволствие като гледах фотките от твоя излет. Явно е голям кеф.
Дори и аз дето не съм се качвал в каяк, изпитах удоволствие като гледах фотките от твоя излет. Явно е голям кеф.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- сериозен играч
2.Ей ме на пак. Само,че този път се събрахме Бургаска чета .При това солидна.На пук на прогнозите 9-ти януари се оказа разкошен облачен ден с нито грам повей , високи температури и много прекрасни емоции. Имаше някакво мъртваче , което само успя да ни засили хубавата емоция и да ни доближи още повече до прекрасното море , че то иначе равно като езеро си е направо скука. Снимките които по надолу ще пусна са компилация от мои снимки и такива на bibabiba (Боян) .Хубавото е , че този път се добрах до едно гарминче и нацъках трак .В понеделник ще го кача него и ще се види точно колко навъртяхме .
Успях да спринтна , при това не за кратко с 8км/ч ,Движение в група без зор се оказа 4,5-5км/ч това с лаф мохабет и така .Роско мооже и да е видял зор ама той вече е поръчал каквото трябва.Аз се радвам че се засякох и видях каква е скороста в различните ситуации.Абе кеф ито голям .Мисля , че всички останаха много доволни.Прекрасен ден .А и направихме СЕФТЕТООООО
Ето ни строени за разбор:

Равнисссссс:

Айдее.. идваме попове

Иван е нашия водач и каза , че докао не идем до фара нещата няма да тръгнат.Суеверия .. какво да се прави

Ей го и него

Жалко че не взехме кеповете да ловим курниди (вид водна кокошка)
Имаше ги много

Фара е превзет.Време беше да направим сефтето за годината. КАто знам каръщината си леко се съмнявах но упорството ми беше силно

Кормораните бяха заели вече хубавите места , за това ние малко по нататък се разположихме

Ето картинка от Поморийския риф

А ето и на първото хвърляне какво хванах

А ето и на второто

Помотахме се още малко .Боби хвана и той някое попченце и толкова. Някои се наслаждаваха на прекрасния ден и по този начин

Пообиколихме насам натам. Хванахме по още някоя друга рибка .Като цяло слабо но в този прекрасен ден кво му трябва на човека?А и с тези добри приятели кефа беше още по голям

Иван с кораба :

И само кораба

-Този ли ще ми се опре бре...

Ето Роско им дава старт

И докато ги чакаме да хванем малко рибки

Етооооо :

Какво море само:

А и рибки имаше

Хайде малко манекенски снимки

Ето ми го мизерния улов от две рибенца но на мен са ми много скъпи .Пуснах ги да пораснат и извикат дядо си

Айде на обретно , че супата ни чакаше.

Опссссс....

Аде да я хапнем .Ама все морето ни влече.Докато чакаме поръчките пак му се радваме.

Това е приятели .В понеделник ще пусна снимка на трасето .
Много благодаря на момчетата за прекрасната компания .Истинско удоволстие...
Поздравявам всички морски любители !
Успях да спринтна , при това не за кратко с 8км/ч ,Движение в група без зор се оказа 4,5-5км/ч това с лаф мохабет и така .Роско мооже и да е видял зор ама той вече е поръчал каквото трябва.Аз се радвам че се засякох и видях каква е скороста в различните ситуации.Абе кеф ито голям .Мисля , че всички останаха много доволни.Прекрасен ден .А и направихме СЕФТЕТООООО

Ето ни строени за разбор:

Равнисссссс:

Айдее.. идваме попове

Иван е нашия водач и каза , че докао не идем до фара нещата няма да тръгнат.Суеверия .. какво да се прави

Ей го и него

Жалко че не взехме кеповете да ловим курниди (вид водна кокошка)
Имаше ги много

Фара е превзет.Време беше да направим сефтето за годината. КАто знам каръщината си леко се съмнявах но упорството ми беше силно

Кормораните бяха заели вече хубавите места , за това ние малко по нататък се разположихме

Ето картинка от Поморийския риф

А ето и на първото хвърляне какво хванах

А ето и на второто

Помотахме се още малко .Боби хвана и той някое попченце и толкова. Някои се наслаждаваха на прекрасния ден и по този начин

Пообиколихме насам натам. Хванахме по още някоя друга рибка .Като цяло слабо но в този прекрасен ден кво му трябва на човека?А и с тези добри приятели кефа беше още по голям

Иван с кораба :

И само кораба

-Този ли ще ми се опре бре...

Ето Роско им дава старт

И докато ги чакаме да хванем малко рибки

Етооооо :

Какво море само:

А и рибки имаше

Хайде малко манекенски снимки

Ето ми го мизерния улов от две рибенца но на мен са ми много скъпи .Пуснах ги да пораснат и извикат дядо си

Айде на обретно , че супата ни чакаше.

Аде да я хапнем .Ама все морето ни влече.Докато чакаме поръчките пак му се радваме.

Това е приятели .В понеделник ще пусна снимка на трасето .
Много благодаря на момчетата за прекрасната компания .Истинско удоволстие...
Поздравявам всички морски любители !
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво момчета! 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- сериозен играч
Поздрави Тони.Рабрах , че човека накея си бил ти ама после... 

и аз мога да трия - да почвам ли ?
Последно промяна от Булти на Сря Яну 13, 2010 10:32 am, променено общо 1 път.
Респект имаш и от мен за упорството и красивите моменти, които споделяш с нас 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
10 м/с е 36 км /ч .Превръщам го за да видя в едни таблици някои неща ,например,
При такава скорост ня вятъра и скорост на гребане 4.6км/ч при насрещно гребане трябва да се извадят 3.7 км/ч .т.е. 4.6-3.7=0.9км/ч . Хубавото беше , че този път бяхме с ГПС и сега ме подсещаш да направя някои анализи , които наистина са важни. 4.6 км/ч ни беше скороста на спокойно лежерно гребане с изчакване на Роско Той , с тангото може и да виждаше най-голям зор но не се оплакваше .
С постоянно , да го нарека крайцерско гребане 5.6км/ч са постижими без никакъв проблем .Единствените ми съмнения са за тангото.Там ще се лее пот може би. Тогава сметката показва 1.9км/ч.
Прегледах трака в офиса.Изминали сме точно (ама наистина точно) 10 км .Как сме ги заковали незнам.Средната скорост за целия излет.(включващ риболова , снимането , мотканицата и всичко ) е 2.77 км/ч.
Благодаря за съвета за дрехите. На мен ми беше много добре .Топих краката до коляно почти през цялото време на риболуване за да се охлаждам
При такава скорост ня вятъра и скорост на гребане 4.6км/ч при насрещно гребане трябва да се извадят 3.7 км/ч .т.е. 4.6-3.7=0.9км/ч . Хубавото беше , че този път бяхме с ГПС и сега ме подсещаш да направя някои анализи , които наистина са важни. 4.6 км/ч ни беше скороста на спокойно лежерно гребане с изчакване на Роско Той , с тангото може и да виждаше най-голям зор но не се оплакваше .
С постоянно , да го нарека крайцерско гребане 5.6км/ч са постижими без никакъв проблем .Единствените ми съмнения са за тангото.Там ще се лее пот може би. Тогава сметката показва 1.9км/ч.
Прегледах трака в офиса.Изминали сме точно (ама наистина точно) 10 км .Как сме ги заковали незнам.Средната скорост за целия излет.(включващ риболова , снимането , мотканицата и всичко ) е 2.77 км/ч.
Благодаря за съвета за дрехите. На мен ми беше много добре .Топих краката до коляно почти през цялото време на риболуване за да се охлаждам

- каридата
- учете се от него
Бравос на тишо и компания.Освен невероятните пеизажи е имало и рибка.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Страхотно море, страхотна разходака! Абе с една дума - Страхотни сте!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- сериозен играч
Благодаря момчета, пожелавам на всички ви да се докоснете и до тази красота.
Корекция:

Корекция:
Нещо съм за заблудил. 3км/чrimohit написа:Средната скорост за целия излет.(включващ риболова , снимането , мотканицата и всичко ) е 2.77 км/ч.