Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-7 2010 год.
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: НС-7 2010 год.
Според мен Езерово е добре щото е голям ,на малък язовир 200 човека кат хвърлим 600 въдици представяте ли си ква паяжина ще стане ? Вместо да си правим моабета ще спорим кои чии въдици е замотал. 

200 човека-не-повече от 6 въдици ще има хвърлени 

петко стоянов написа:200 човека-не-повече от 6 въдици ще има хвърлени
Мойте и твойте ли бре?

nasco2 написа:Където и да е, когато и да е, с Вас съм. ........................ който дойде е желателно да се представи и запознае с хората а не като някои сърдитковци от минали срещи с мнения от сорта на: ми аз отидох ама никои не ми обърна внимание и си тръгнах. Всички са добре дошли на тези срещи.

Наско ще те открехнеЖоро-multi_maks написа:петко стоянов написа:200 човека-не-повече от 6 въдици ще има хвърлени
Мойте и твойте ли бре?![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бобка ти какво сега, аз винаги си нося въдиците, друг е въпроса, че ако не взема жената няма кои да ми ги хвърли. Но иначе по цял ден стоя на масите и правя монтажи на твърдо с безалкохолно.bkd написа:
Наско ще те открехне![]()
![]()

- emo vasilev
- сериозен играч
Това са точните думи !петко стоянов написа:...За риболов време има,за мене е важно да се видя с приятелите!
- ivan_yo
- разбира нещата
И на Езерово бих дошъл, ама ти гьола на Езерово с Домлян ли ще го сравняваш бе колега? Не искам да обиждам никого най малко Любо.Пък и какво искате от Любо? Освен да вземе да ви осинови! Ака не ми мине нещо път то кадето и да е ще се видим.stupi написа:Според мен Езерово е добре щото е голям ,на малък язовир 200 човека кат хвърлим 600 въдици представяте ли си ква паяжина ще стане ? Вместо да си правим моабета ще спорим кои чии въдици е замотал.

Последно промяна от ivan_yo на Сря Яну 13, 2010 9:33 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- drat
- разбира нещата
Верно,че "гьола" трудно може да се сравнява с язовира.
Освен, че "гьола" е пълен с риба и предлага условия за разнообразен риболов домакина подсигурява и доста екстри за доброто протичане на срещата. Ще ме извиняваш адаш, ама с това твое исказване направо ми вдигна кръвното.
И друго нещо стига сте правили предложения за място което не е що годе по средата на държавата.
Форума е национален да не кажа и интернационален, а не регионален.Мен лично разстоянието не ме бърка, но има клеги които делят от залъка си за да могат да се срещнат с приятели.
За предната среща имаше хиляда и триста мнения и препоръки за място, а накрая се събрахме трийсе човека.
Освен, че "гьола" е пълен с риба и предлага условия за разнообразен риболов домакина подсигурява и доста екстри за доброто протичане на срещата. Ще ме извиняваш адаш, ама с това твое исказване направо ми вдигна кръвното.
И друго нещо стига сте правили предложения за място което не е що годе по средата на държавата.
Форума е национален да не кажа и интернационален, а не регионален.Мен лично разстоянието не ме бърка, но има клеги които делят от залъка си за да могат да се срещнат с приятели.
За предната среща имаше хиляда и триста мнения и препоръки за място, а накрая се събрахме трийсе човека.

-
- и господ не е толокова добър
Любчо никога няма да каже, не може.Вземете се стегнете, един-път, дава-пъти и т.н.Няма цял живот да му досаждаме.Дайте свободните водоеми през забраната и да решим кой ще е. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Баш в десетката!snegk написа:Любчо никога няма да каже, не може.Вземете се стегнете, един-път, дава-пъти и т.н.Няма цял живот да му досаждаме.Дайте свободните водоеми през забраната и да решим кой ще е.
И на мен ми е удобно при Любо, ма дайте малко да се съобразим. Не може всяка година баш в най-силния за бизнеса му сезон да му се изсипваме на главата. Момчетата му там само с нас се разправят цяла седмица.
И той човека семейство храни.
Давайте предложения за други язовири.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- YordanDanev
- сериозен играч
ДомлянКърцата написа: Давайте предложения за други язовири.

YordanDanev написа:ДомлянКърцата написа: Давайте предложения за други язовири.

Разрешен през забраната.Перфектен за такъв тип срещи.Държи риба и най-вече има удобни брегове за голям бивак.
Твърдо за Домлян.
TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Само, че тази година не се знае дали Домлян ще е разрешен през забраната.Това се отнася и за другите свободни водоеми. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.