Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

"Не" на гуменярките!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Re: "Не" на гуменярките!
ЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееееееее то е ясно бе Троли твърда лодкаЗа съжаление нямам възможности за нея.На всякъде съм споменавал,защо предпочитам гумена,а не защо нямам твърда.Що касае уважението,не зная дали усещаш,че имам искренно такова към теб.Винаги те чета с интерес.Намирам постовете ти за интересни.А си позволявам волности в отношенията ни,защото те намирам за по-широко скроен и до някъде приятел......какво повече от това да ти споделя.Troli Rapala написа:Емо,изобщо не се срамувам от ТРИТЕ си лодки!Ти знаеш за две от тях!Просто бъди лоялен и запази моята анонимност!И аз знам много за теб,но си трая!Защо?Защото съм лоялен!Защо съм лоялен?Защото те уважавам?Защо те уважавам?Защото си успешен риболовец!Защо си успешен?.......Защо,Краси и ти ми знаете две от лодките?Защото...!Отговори си сам,но не бъди егоист!Последен въпрос-Твърда или гуменярка избираш?
![]()
Кажи с ръка на сърце,без размисли за гараж и джип!
![]()
Аааа има......не си признаваш понякога истинските причини за твоите мисли.В случая с тази тема например.Какво толкова ще стане,ако постнеш и 3-те си лодки.Нека тогава сравняваме нещата.Виждаш,че аз го правя постоянно.Не се срамувам.Може да съм сбъркал или да не зная....смятам го за човешко.
Извинявам ти се,ако ме смяташ за нелоялен към теб и ти обещавам да си промена начина на писане щом това те е засегнало.Явно не съм дооценил случката.Извинявай още веднъж.
- krokibg
- учете се от него
Емо,Тролито се притеснява от мафията,сигурно им е хванал сомовете и ще го линчуват ако му познаят лодкатаEmo-83 написа:Троли ,твърда лодка.За съжаление нямам възможности за нея.На всякъде съм споменавал,защо предпочитам гумена,а не защо нямам твърда.Що касае уважението,не зная дали усещаш,че имам искренно такова към теб.Винаги те чета с интерес.Намирам постовете ти за интересни.А си позволявам волности в отношенията ни,защото те намирам за по-широко скроен и до някъде приятел......какво повече от това да ти споделя.
Аааа има......не си признаваш понякога истинските причини за твоите мисли.В случая с тази тема например.Какво толкова ще стане,ако постнеш и 3-те си лодки.Нека тогава сравняваме нещата.Виждаш,че аз го правя постоянно.Не се срамувам.Може да съм сбъркал или да не зная....смятам го за човешко.
Извинявам ти се,ако ме смяташ за нелоялен към теб и ти обещавам да си промена начина на писане щом това те е засегнало.Явно не съм дооценил случката.Извинявай още веднъж.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ти пък Баруте......нали трябва да се качиш веднъж на нещо сгодно за да го похвалиш.До сега все се кривих в някакви тучове дето хем се клатят,хем няма стигане на водата.Аз съм против и за гумените от високия клас.Те имат ебати бордовете.Трябва да съм постоянно с главата на долу.Тук все пак си говорим за удобни лодки за риболов.....не за разходки.barutchiata © написа:Emo-83 написа:Новите са и малко по-дълги....над 5м. мисля
Ей колко години трябваха на някой майстори да открият истинската лодка за сом.![]()
![]()
Емо винаги е имало различни размери на лодките Boston WhalerАз поне съм виждал 11,13,15, 17 и 19 фута.Мойта беше 4м и кусур и си ми беше супер с 25 коня двигател, за по големите си трябваше 60 коня, а за 19-ките 100коня.
От как се качих при Стефан Лалев съм влюбен в този модел,ама къде го

Кроки,аз на него мога да разчитам,защото има сърце на Лъв.Кой и за какво да го линчува!Да не е направил нещо лошо!А и ние нали сме охрана от запаса.....само да свирне и после ще питаме къв е проблема.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Emo-83 написа:
Емо,Тролито се притеснява от мафията,сигурно им е хванал сомовете и ще го линчуват ако му познаят лодката![]()
![]()
![]()
![]()
Искренно се смея с него,когато почне да ги пляска такива
![]()
![]()
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Ами Емо,крие се от нещо бе
Знам ли го кво е правил
От как гръмнаха ония миндил вчера,няква мафия го подгони и параноята явно
Поне ме разсмива,от одеве не съм спрял да се хиля

Тролкаааа,слушаи сега какво ще ти каже Любака
В тая държава никога неможе да има мафия
От продажници,завистници и болни мозъци,нищо не става.Максимум 1-2 години и са ги разпардушинили.В момента в които докопат един и ги е продал всичките за жълти стотинки
Хубаво го запомни това което ти казвам.Има обаче групи от хора на друго ниво,Хитреци,възползващи се от млади,здрави и буини момчета,които нямат заден ход и ги надъхват.Създадоха стотина групи из България и ги насъскаха едни срущу други,като при това положение,каквото и да стане,от където и да излязат пари,всичко отиваше на едно място.Да ама станаха много шефовете а работниците и те решиха че ще стават шефове
Покраи всичко това,дечурлигата през тези години израстнаха с хвалебствията към борци,каратисти и боксьори и всички искаха и искат да стават мутри
Това доведе до цялата тая лаиняна ситуация в държавата.Така че,мафия-България = лайнари,вървящи на групи,биещи 10 човека 1 ,назобени с хапчета,дигащи по цял ден щанги и изобщо без да мислят че тези мускули направени за 12 месеца са като кашкавал.Системата е ...Видяла жабата че подковават кона и си вдигнала кракъ
Така че Тролка,ловкаи си сомовете и ги остави,те сами ще се избият,а тези които не умрат,ще се намери някои които или ще ги предаде или друг ще иска да им вземе бизнеса,парите или жената и ще им намери маистора.Това е в България

Тролкаааа,слушаи сега какво ще ти каже Любака

В тая държава никога неможе да има мафия

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе не знам що го търсят толко,КРОКИ?
Израснал съм на улицата и имах късмет да се измъкна 88-89 година!За това съм болен на тема справедливост и се жегнах на Емо от шегичката за лъжльото!
Крия се не от страх от мафията,а заради спокойствието на гьола!И понеже имам немска кръв съм практичен и залагам на компактното,лекото и конските сили с нищо не помагат на риболова.Говоря за язовирите,на морето е задължително да си подсигурен,особенно ако го наричат ЧЕРНО!
Кроки,като знам как оплю една лодка,не смеем да ти се изрепчим-"А бе,моята е подобрен вариант"!
Понякога малкото е по-голямото,особенно като трябва да се справяш сам.Много хора се хвърлят на скъпи лодки и оборудване,ма файда нема.Просто се набутват с много пари,без това да се отрази на риболова!Не лодката и двигателят ловят,а воблера,кльонка или съответната примамка в съответствие с уменията на риболовеца!Аз лично натрупах опит,защото влагах пари във воблери.Осъзнах,че воблерът лови и само ТОЙ ми гарантира успех а не лодка+двигател.За сега няма да покажа лодките и от страх,щот една седмица след моят удър на сом се сблъсках с имитатор,беше ме дублирал откъм лодка+двигател+пръчки+воблери!
След две години се отказа от моята тактика,но изводът е че станах по-предпазлив и това е логиката на моята анонимност!

- krokibg
- учете се от него
Кроки го търсят,но нещо им бяга
Тролка,нали се разбрахме че риболова е важен за самочувствието но нали трябва и удобство !!!Аз се намъчих с разни малки лодки и ми писна да ставам през половин час да стоя на крака за да се разкърша.Вечетози проблем го реших,остана да реша проблема и с борда в скоровреме за да е всичко както трябва.Що за глупост измисли сега че големия двигател с нищо не помага на риболова
Даи ми едно смислено обяднение,с какво пречи - големия двигател
Що се отнася до ония Кроки,нямам нищо общо с лица,подвизаващи се под моя ник
Имам си глава на раменете и мисля с нея.Не се занимавам с неща,които неминуемо след време ти носят такива главоболия,като 100 години затвор или доживотна присъда.Да и м го начукам на лесно направените пари,ползвани малко време,и ако не им ги намерят,докато са в затвора,новите ебачи на жените им ще ги ползват
Да та светна ако не си го знаелАма,явно не си прочел написаното от мен в горния ми пост,написан в прав текст,даващ на бързомислещите хора пълната картинка и истината за мафията в България !!!! Ако искат да правят нещо такова,тлябва да си намерят друга държава,тук матряла е гнил и нестава за тази работа.90 процента са измислени герои като Боби

Тролка,нали се разбрахме че риболова е важен за самочувствието но нали трябва и удобство !!!Аз се намъчих с разни малки лодки и ми писна да ставам през половин час да стоя на крака за да се разкърша.Вечетози проблем го реших,остана да реша проблема и с борда в скоровреме за да е всичко както трябва.Що за глупост измисли сега че големия двигател с нищо не помага на риболова

Що се отнася до ония Кроки,нямам нищо общо с лица,подвизаващи се под моя ник

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен!
Защо не ми трябват излишъци в криза?
Чуй!Революция!2004г. най-евтината гуменярка с транец е Айгул-21-490лв.+най-евтиният двигател,естественно електрика за 500лв.+акумулатор 100 ампера за смешните сега 100лв.Това прави 1100лв!
Та тръгвам от София в 05.00ч.,спирам комбито на Пясъчник,на кулата и пеша смъквам на два курса тия такъми +две спинингарки и сто рибета!Тръгвам на дясно и приближавайки краварника в 08.00ч. на тролинг ми удря бяла,после в 09.00ч.-втора и към 10.00ч. се закотвям в едно заливче и на куршумче размазах 79-костура!В късният следобед излиза силен вятър и времето се скапва,па си тръгвам по посока на кулата и на 300 метра от нея ми удари сом на тролинг-6кг.Направих по баира три курса,защото рибата общо бе към 15 кила.Бех гроги,но щастлив!Та да те питам,защо са ми 25 конски сили в случая?
Кой лови,аз или лодката+електриката или може би воблера? 

Да се криеш без да те търсят е смешно....няма значение къде и от кой.
Приятелстово е химера в която вярвам цял живот.
Да си отговорен за всяка казана от тебе дума....значи да си мъж.
Лодката е само средство,ако можеш да го ползваш.
Ако си повярваш прекалено,си измислен герой от комиксите....рано или късно филма свършва.
Новото хилядолетие започна през 2000г.,а не през 2004.
Лоялноста не е лайнарщина.
Приятелстово е химера в която вярвам цял живот.
Да си отговорен за всяка казана от тебе дума....значи да си мъж.
Лодката е само средство,ако можеш да го ползваш.
Ако си повярваш прекалено,си измислен герой от комиксите....рано или късно филма свършва.
Новото хилядолетие започна през 2000г.,а не през 2004.
Лоялноста не е лайнарщина.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Емо,я пак си прочети написаното,че само клишета виждам!Радвам се,че не се отнасят за мен.
Ти ми търсиш воблерите,лодките!
Не можеш правилно да изпишеш ПРИЯТЕЛСТВО,пък си сигурен в него!Ако не си вярваш,няма как да постигнеш успех,герой те правят обстоятелствата.Но всичко това е далеч от истината за лодките.Върни се назад и погледни критиките си към мен и постепенно ще стигнеш до истината за лодките,като волю-неволю ще се съгласиш с мен.Не знам някой от твърда лодка,да се метне у гуменярка!Градивната посока е от надуваема,към твърда.Спомена Стефан,знаеш го Краси,кво да говорим.Просто те събудих от КУИКСИ,те кви твърди имат не е истина,а мечта!
Вземи се стегни,че нещо на едно място си въртиш напоследък,комши-200-300метра! 

Тия клишета са си твои....само ги синтезирах.Сега си погледни последните 2-3 поста и ще ги видиш там.Troli Rapala написа:Емо,я пак си прочети написаното,че само клишета виждам!Радвам се,че не се отнасят за мен.Ти ми търсиш воблерите,лодките!
Не можеш правилно да изпишеш ПРИЯТЕЛСТВО,пък си сигурен в него!Ако не си вярваш,няма как да постигнеш успех,герой те правят обстоятелствата.Но всичко това е далеч от истината за лодките.Върни се назад и погледни критиките си към мен и постепенно ще стигнеш до истината за лодките,като волю-неволю ще се съгласиш с мен.Не знам някой от твърда лодка,да се метне у гуменярка!Градивната посока е от надуваема,към твърда.Спомена Стефан,знаеш го Краси,кво да говорим.Просто те събудих от КУИКСИ,те кви твърди имат не е истина,а мечта!
![]()
Вземи се стегни,че нещо на едно място си въртиш напоследък,комши-200-300метра!
А кажи ми моля те кво общо с гуменярките имат 25к.с. двигател(искаш да ми кажеш нещо ли....направи го по мъжки)

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Според теб,кое е по-важно при положение,че ходиш сам по нощите на майната си?Ако треа сам да слагам двигател 40-60 кила,мани-мани,макар да съм хамалин!
Дали ще си с електрика или газолайн 2-4 коня е все тая,просто са достатъчни за тролинг,кльонк,куршумче или отвесен риболов!Лекотата прави риболовът по-лек,като пример виж мухарите с кво разполагат!
Пръчле 200гр. и сто мухи за 70г.Немам нищо против 25коня,ма нашите язовири са си гьолове отсекъде!
Кажи предимствата на конете,защото нямам опит!Сещам се,че стигаш некъде пет пъти по-бързо,но аз ще стана по-рано и ще те изпреваря,например! 

- krokibg
- учете се от него
Да не ти остане само ранното ставане
Като доида на мястото,наспал се (поне два часа повече спане),когато доида ти ще си пристигнал току що,ако язовира е към тридесет километра,с електричката точно така ще се случи и ще си преебания

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето къде е предимството на познанието и опита!От някъде знам по кое време на годината,къде да акостирам с лодката и да не се абим за бензин,па да бъхтам 30 километра по вода до рибите!
Рибите са ми целта,а не с колко коня ще стигна до тях.Това се нарича практичност и мобилност!
Революцията се състои в следното:"Всеки може да си го позволи тролингът или риболов от лодка,защото не ти трябват 1100лв.,цените падат,за 500лв. можеш да се оборудваш и да стигнеш до големите риби или до успешен риболов"! 

- krokibg
- учете се от него
Тролка,нещо не си наред верно.Знам че си запален,знам че разбираш от риболов,само не знаех че имаш и способности нао ВРАЧКА
Ами на тебе нети трябва нито сонар,нито каквото и да е друго пособие.Ти знаеш къде точно са рибите и лодка не ти трябва,качваш се на една гума от камион и понеже ги знаеш къде са,направо с ръчички догребваш до мястото,пълниш чувалчето и си ходиш
Абе човек,аз обичам да се разхождам по язовирите и да потърся и други места.Язовирите ни са прекрасни,има исключително красиви местности,които е хубаво човек да види и ако иска да снима.Май почвам да си мисля че ловиш и продаваш рибата
Само рибата та рибата,ако не хванеш при отиването и се върнеш валат,сигурно ще получиш разрив на сърцето