Прасенце

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Прасенце

Мнение от Ribarina »

Вчера изтървах риболова ама си хванах прасенце.След триседмично отлагане дойде време и на първото от три мезета
Касапина обаче в последният момент се отказа заедно с колача и така банда невежи нападнаха прасето.Повалено от 6 човека и ръгано в незнам къде ама на кокал.Прасето отказа да се даде 45 мин.След престоя на 6 човека толкова много време отгоре му то се предаде.
Изображение
Тъй като никой не знаеше как да го разчлени го карахме на фантазия а в моите фантазии се появяваше само вино и мезе и за това избрах този вариант
Изображение
Гледам и не барам
Изображение
Накрая след 8 часа привършихме и то нямаше как че ако бяхме пили още малко можеше да си повърнем мезето
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Re: Прасенце

Мнение от Em1l »

Йебреее Всичките прасета на Мезета.Голема борба паднала при свалянето 45 мин. :D
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

45 мин.Колега да му бехте запушили зурлата да не диша,по-бърже щеше да се гътне :D :D :D
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

ииии колега пусни малко кожичка по еконт :mrgreen:
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Последните пъти когато присъствах на свинско причастие липсата на колач беше ефективно заменена с от авджия с патлак.има и сакатлъци ако не го целнат правилно-целия прасчо стона на решето.Да ви е сладък :drinkers:
vindizel99
новобранец
новобранец

Мнение от vindizel99 »

Измъчили сте го шопара :axe: , но пък е било купон.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Em1l написа:Йебреее Всичките прасета на Мезета.Голема борба паднала при свалянето 45 мин. :D
Точно така. А борбата като гледам е била - Безмилостно жестока!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Върл Shimano фен!
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Многоуважаеми колеги, при цялото ми уважение към вас, искам да ви задам един въпрос. Не мислите ли, че форумът не е място за споделяне на действия присъщи на индивиди от първобитно-общинния строй.Тези хвалебства от рода на " шопара беше ръган 45 мин. до кокал'' са просто дивашки и първични изказвания на хора, които иначе парадират, че са риболовци спортисти.И какво му е спортсменското в това да ръгаш прасето 45 мин. и даже подкрепено със снимков материал.Просто нямам думи! Хора,Колеги, бъдете европейци, колете си прасетата, но поне не споделяйте във форума индианските или по-скоро идиотските си деяния.По този начин, при цялото ни желание да се изкачваме по стълбата на положителното развитие на страната ни, ние не само че стоим на едно място, ами и слизаме надолу.Ако толкова много искате да се похвалите с тези ''ЗАБАВЛЕНИЯ'', които така прилежно снимате, то направете си друг по-касапски форум и там споделяйте на воля, кой какво е заклал, колко пъти го е ръгал, точно как го е ударил с брадвата и тн. и тн.Бъдете малко по хуманни, по отношение на ръгането до кокал.
Господа модератори, ако прецените, че с поста си обиждам някой от съфорумниците, то моля да бъда извинен и поста ми да бъде изтрит.Не триите само постова за продажби с непълно съдържание ами се заемете и с теми от гореописания характер.Не допускайте публикуването на касапски теми и снимки, просто по този начин обичаният от нас форум леко по леко се превръща в помия.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

toni_ti написа:...колете си прасетата, но поне не споделяйте във форума...
+1
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Не съм напълно съгласен с колегата Тони-ти , форума верна е рибарски / но лично ти , с какво допринесе за развитието му ,2год.-2 мнения в Разни :roll: / нормално е през
зимните месеци да няма само риболовни теми , все пак сме събрани доста познати тук и всеки споделя преживяванията си ,а за снимките и прасетата - не всички сме
природозащитници и по твоята логика трябва да се забранят и всички Ловни сайтове :roll:
Никой не ангажирам - лично мнение :oops:
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

simo72 написа:
Em1l написа:Йебреее Всичките прасета на Мезета.Голема борба паднала при свалянето 45 мин. :D
Точно така. А борбата като гледам е била - Безмилостно жестока!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ти борбата я остави, но сам още 2 щях да довърша за 8 часа! :lol:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Г-н Митев, явно не бях разбран правилно. Не съм природозащитник от тази гледна точка, че не трябва да се яде месо едва ли не, и аз ям месо и то доста, и аз си взимам по някой път риба, когато ми се прияде, като всеки нормален човек.Мисълта ми беше, да не се допускат такива красноречиви снимки и описания да бъдат поствани в този, както казахте Вие ''Рибарски Форум". Никъде не съм казал, че по ''мойта логика'' трябва да се забраняват ловните форуми, а казах че за тези теми трябва да има друг форум, не този! Ако вече колегата ви е близък или роднина и искате да застанете на негова страна или Вие самият се наслаждавате на такъв тип снимки, това е друг въпрос.Силно се надяван да не сте от този тип хора! Относно това, с какво съм допринесъл за развитието на форума, бихте ли ми казали, с какво точно трябва да допринеса за да бъда считан за пълноправен член на форума и съответно да мога да исказвам мнения в него, без да ми се казва че с моите две мнения не съм допринесъл нищо. С това, да пускам безсмислени постове от сорта на ''коя макара е по добра......тази или тази...'', ами ако се разтърсиш във форума ще намериш безброй отговори на това, което те интересува. Така правя и аз. За това ''не допринасям за развитието на форума''.Мисля, че най - важния фактор за развитието на форума е това колко човека членуват в него, а не колко теми си пуснал, без значение дали имат някакъв смисъл или не. Моите уважения, г-н Митев,можете да ми дадете БАН ако решите, не желая да се карам с никого от Вас или да обиждам, но мисля че го обърнахте на лична основа. Бъдете здрави, колеги и пазете това, което природат ви дава!!!
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

риба като не е имало нали е имало поне мезе :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Всъщност, репортажа даже е постен, можеше да бъде по-колоритен, цялата суматоха около коленето, после пърленето, навиването на кожата и т.н. :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Прост народ - слаба държава!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”