Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган на изкуствена муха
Днес се прибрах от Анталия колегите ловят там заргана на бомарда с пискюли ама е много рядка .Преди година намерих 2-3 пискюла копринени и се убедих че работят и при нас с на 50% по нисък резултат от морския червей, сега се заредих с 3 различни цвята и ще експериментирам още на пролет само да се появи.
Взех и такъм за кефалови (видях че работи добре ) и едно чепаре за мостра.
Взех и такъм за кефалови (видях че работи добре ) и едно чепаре за мостра.
Май още е тук.На 31.12.09г.,видях уловен едър зарган на маринован червей.
Беше една бройка,но все е нещо.Това на Болата.
Беше една бройка,но все е нещо.Това на Болата.
Заргани остават тук целогодишно,по-голямата част от пасажите мигрират на юг.
Зарганолог
Re: ЗАРГАН - 2010
Ако задържи тия температури ще има
Утре ако не вали здраво и няма вълна съм на проби.Не зная дали ще намеря подходяща стръв, изкуствени примамки - добре!Ама ми се ще и нещо естествено до имам.
Колега,ако ще ходиш пробвай монтаж с плувка и бял ем,заргана в студеното не налита много много на подвижни примамки.kuku написа:Утре ако не вали здраво и няма вълна съм на проби.Не зная дали ще намеря подходяща стръв, изкуствени примамки - добре!Ама ми се ще и нещо естествено до имам.
Зарганолог
И това и ще побомбардирам все пак.А и за попове мисля да хвърля.Само дано времето позволи.
Дават го силен западен вятър,аз ако съм свободен ще отскоча до вълнолома,може и зарган дапробвам.Взех едни нови сопи може да ги пробвам как мятат .kuku написа:И това и ще побомбардирам все пак.А и за попове мисля да хвърля.Само дано времето позволи.
Зарганолог
Стига сте се бъзикали с това кисело мляко,то да не измисли нещо човек
ами някой да каже има ли успехи за тази година,някой ходил ли е или?

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Хайде май първия луд за сезона съм аз. И си признавам без бойdobria1 написа:Стига сте се бъзикали с това кисело мляко,то да не измисли нещо човек ами някой да каже има ли успехи за тази година,някой ходил ли е или?

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WcLDjGd_NoI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=2608acac" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Устите им били тесни и нямало подходящи кукиmirocomm написа:http://www.vbox7.com/play:2608acac

Зарганолог