Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Часът на кефала
Часът на кефала
Днес имах малко време и реших да се разходя с въдица в ръка .Реката е Янтра край Велико Търново. Отначало заложих на плувка ,но вятъра се усили доста и бързо ме отказа, на шега реших да пробвам няколко воблера и като се почна....за 3 часа девет рибета и още няколко откачени имаше и едно доста голямо което си замина заедно с воблера

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Часът на кефала
Екстра са кефалите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- nikidilov
- ще става разбирач
Много кратко бе колега,кажи поне вида на воблерите .
-
- научил се да хвърля
ами какво да кажа ..срам е от левчето за по 2 лева съм ги взимал.. нямат марка нито нищо харесвам си ги по големина и цвят.....просто това топло време побърка явно рибата ..все едно е късна есен...nikidilov написа:Много кратко бе колега,кажи поне вида на воблерите .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С извинение за спама,ама ако те интересува ще ти кажа една рецептичка за пържене на точно такива хубавци като тия,ще си оближеш пръстите. 

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Супер кефали! Пусни някоя снимка и на воблерите.
Много добър риболов си спретнал, то понякога тези от левчето се оказват най- уловисти! 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
То хубаво рецепта ,ама аз риба не ям с изключение на скумрия....boki speca написа:С извинение за спама,ама ако те интересува ще ти кажа една рецептичка за пържене на точно такива хубавци като тия,ще си оближеш пръстите.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
това са воблеритеVankata написа:Супер кефали! Пусни някоя снимка и на воблерите.

но им сменям тройките защото са доста груби с ето тези