Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да бьдеме коректни
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Да бьдеме коректни
Обица на ухото и изводи за мен:
1.Необходими са ни ясни seller правила/повечето знаете за какво говоря/!
2.Никога не бих пуснал обява от името на приятел,ако аз не извърша и финализирам сделката!
1.Необходими са ни ясни seller правила/повечето знаете за какво говоря/!
2.Никога не бих пуснал обява от името на приятел,ако аз не извърша и финализирам сделката!
-
- и господ не е толокова добър
Без реални снимки за състоянието и повредите, всичко е празни приказки.Кой прав, кой крив, няма да разберем.Истината е, че така и двамата колеги им пада реномето.А за първия си пост, стоя си зад думите.Доказано некоректни потребители, нямат място във форума.Не говоря за Дългия, защото историята е малко тъмна.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колега каква е логиката АКО ВСИЧКО Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ? За 500 аз лично купих зарибителен и го пуснах на 2 места.Над тия неща съм НО ИМА КОЛЕГИ КОИТО СЪБИРАТ С МЕСЕЦИsnegk написа:Без реални снимки за състоянието и повредите, всичко е празни приказки.Кой прав, кой крив, няма да разберем.Истината е, че така и двамата колеги им пада реномето.А за първия си пост, стоя си зад думите.Доказано некоректни потребители, нямат място във форума.Не говоря за Дългия, защото историята е малко тъмна.![]()
Последно промяна от ven1234 на Чет Яну 21, 2010 12:48 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
ven1234 не мога да ти отговоря.На този твой въпрос трябва да си отговорите двамката и да се приключва. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Не търся нищо от колегата ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ .Само нека се ЗАМИСЛИ НА СЛЕДВАЩАТА РАЗПРОДАЖБА на КОИ ПРИЯТЕЛ ще направи УСЛУГА ??? продаваики му такъмитеsnegk написа:ven1234 не мога да ти отговоря.На този твой въпрос трябва да си отговорите двамката и да се приключва.