Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомска активност в декември 2006
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
В днешния брой на "Рибарски вестник",на последна страница има фантастише снимки на сом ловящ бяла риба!До тази пролет,ако някой ми кажеше,че сома ловува успешно на бяла,нямаше да му повярвам!Бялата риба е като ракета,а сома изглежда тромав и бавен.Илюзия!Тази година прибрах полужива сулка,цялата в слуз.Изненадах се много,защото много чета и никъде не се е споменавало,че бялата е любимо лакомство и редовна жертва на сома!

- kalins
- научил се да хвърля
Аз се сетих.И човека дето е пуснал темата не се съмнява в това.А на ЛС аз няма да пиша.Ако исках да си говоря със Жоро на ЛС нямаше да се обаждам по темата.А ако искаш ти си пиши с него на ЛС па дано те отвориbiserpp написа:много ми е интересно ти пък какво се сети![]()
![]()
пиши на попчето какво си се сетил на лично щом неиска да казва каде е и тои нека каже в форума какво си се сетил![]()
![]()
![]()
![]()
Добре е да си добър
kalins написа:Аз се сетих.И човека дето е пуснал темата не се съмнява в това.А на ЛС аз няма да пиша.Ако исках да си говоря със Жоро на ЛС нямаше да се обаждам по темата.А ако искаш ти си пиши с него на ЛС па дано те отвориbiserpp написа:много ми е интересно ти пък какво се сети![]()
![]()
пиши на попчето какво си се сетил на лично щом неиска да казва каде е и тои нека каже в форума какво си се сетил![]()
![]()
![]()
![]()
така всеки може да каже че се е сетил

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Деди,не се чуди и се май,а кажи нещо конкретно за поведението на сома.А,иначе Господа се е показал на нази точно преди 2039 години.И понеже не са му повярвали,са го разпнали точно преди 2006 години!Ако си истински мирянин,вземи си поука и повярвай!
Нищо не ще загубиш,защото никой не ти иска пари! 

Последно промяна от Troli Rapala на Пет Дек 29, 2006 2:48 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
а от кога чадо започва Християнското летоброене ????
Амин
да идваш на литургийте ми...ша ти почета !

на 63 г ?
посмали малце де...
е така става като не идвате редовно на литургийте...вече ши карам Фараона преди да крещи да ви записва мискини такива

Амин
да идваш на литургийте ми...ша ти почета !

синее мноо стар го изкара бре ??? ша ти се разсърди шефаВлачи Rapala написа:А,иначе Господа се е показал на нази точно преди 2069 години.И понеже не са му повярвали,са го разпнали точно преди 2006 години!

на 63 г ?
посмали малце де...

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Съб Дек 30, 2006 3:53 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...хммм...ако попадийката го види тва за ракията "69" ... отче ...май няма да видиш помада бая годинки колкото ти е "християТнското" летоброене - както го пишеш
... и ши минеш кат'батка си Миления на ръчно пране с центруфугиране
п.с. Впрочем ква е СОМСКАТА АКТИВНОСТ по туй време ... че нещо ме засърбя десния крак да натисна газта в югозападна посока?
...и дебели дрешки ши си 'зема 

п.с. Впрочем ква е СОМСКАТА АКТИВНОСТ по туй време ... че нещо ме засърбя десния крак да натисна газта в югозападна посока?

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!