Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Излет в "Резервата"
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Излет в "Резервата"
Та с колеката Иво Клендацата мислехме да правим излет около Града на мечтите. Нали в една друга тема ни бе подхвърлено,че Ботуня не давала и нямало смисъл, та напук да си опитаме и ние късмета. Щом на Жаксън и на Стрейк Про нещяло ..
Времето днес ту слънчево, ту преобладаваща облачност. В крайна сметка тъкмо ги почнахме и излезна насрещен силен студен вятър.
Пристигнахме към 13.30. А на уреченото място нааарод ти казвам .. Монтанчани, столичани и какви ли не още.. Щеки,фидери, болонезета и всичко както си е по телевизията. До тук добре ,ама не се вижда някой да вади ...
Ние обнадеждени и леко смирени продължаваме смело напред надъжани за класическото капотиране. Стигаме до един вир и Иво вика " Те тука са". Приклякаме тъй като водата е много бистра и почваме да обстрелваме. След няма и 4-5 хвърляния и първата риба е на брега

Веднага след това последва по-силен удар:

И пак

Иво слиза да го вади. След което констатира,че не било толкова лошо тройките да са без контри
Още един дребосък си хареса Пупето

Радостта беше пълна

И така уж очаквахме да е слабо, а то за час и нещо над 30 удара, като реализирани около 10-11. Доста риби бяха закачени отвън или се откачаха. Но имаше и много зверски удари.
Определено в такива условия клена предпочита монофил пред брейд. Иво имаше в пъти повече удари от мен. Но за това аз пък изредих голям арсенал от примамки и тествах по-голямата част от наличните ни воблери.

П.с. Най-уловист воблер за деня - Рижавия 35Ф

Времето днес ту слънчево, ту преобладаваща облачност. В крайна сметка тъкмо ги почнахме и излезна насрещен силен студен вятър.
Пристигнахме към 13.30. А на уреченото място нааарод ти казвам .. Монтанчани, столичани и какви ли не още.. Щеки,фидери, болонезета и всичко както си е по телевизията. До тук добре ,ама не се вижда някой да вади ...
Ние обнадеждени и леко смирени продължаваме смело напред надъжани за класическото капотиране. Стигаме до един вир и Иво вика " Те тука са". Приклякаме тъй като водата е много бистра и почваме да обстрелваме. След няма и 4-5 хвърляния и първата риба е на брега

Веднага след това последва по-силен удар:

И пак

Иво слиза да го вади. След което констатира,че не било толкова лошо тройките да са без контри

Още един дребосък си хареса Пупето

Радостта беше пълна

И така уж очаквахме да е слабо, а то за час и нещо над 30 удара, като реализирани около 10-11. Доста риби бяха закачени отвън или се откачаха. Но имаше и много зверски удари.
Определено в такива условия клена предпочита монофил пред брейд. Иво имаше в пъти повече удари от мен. Но за това аз пък изредих голям арсенал от примамки и тествах по-голямата част от наличните ни воблери.

П.с. Най-уловист воблер за деня - Рижавия 35Ф

Re: Излет в "Резервата"
Изпълнихте ми душата, момчета! Браво

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Готини рибоци, а и репортажа кефи!
Браво колеги, разбили сте ги. Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
Санде кога ще ме водиш ???
Аз нямам рижав,ама имам едни цикади за проба,пък ако са добри ще те уредя с една ,две броики.
Маде ин бг са

Аз нямам рижав,ама имам едни цикади за проба,пък ако са добри ще те уредя с една ,две броики.
Маде ин бг са

-
- новобранец
Поздравления. Разбили сте ги.
Тези търсих и аз днес, но Марица качваше много.
Тези търсих и аз днес, но Марица качваше много.
-
- ще става разбирач
Ехаааааааа,супер риболов и хубави риби!!!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С цикадите лятуска бе, Цецко
Сега ин ги не е сезоно 

-
- вече хвърля и на тежко
Абе аз да пробвам ,ама после да не викаш даи една на заем.А воблери имам достатъчно ти сам знаеш.