Съдействие за медикамент

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Съдействие за медикамент

Мнение от Младенов_78 »

Обръщам се към вас колеги понеже знам че във форума има хора с всякакви професии.
Понеже се оказа че трябва да ми се прави операция от Дискова херния ми е нужен един медикамент който се инжектира вътре в гръбнака за предотвратяване на сраствания след това.Казва се СУПРОГЕЛ -SUPROGEL и е доста скъп,една ампула се продава в БГ, в порядъка на 1200/1500лв а на мен ми трябват 2 броя.Никъде в Интернет не намирам цена в чужбина а дочувам че е в пъти по евтин ако някой може да помогне по някакъв начин ще бъда много благодарен.
Някой да не си помисли че искам помощи ей ,просто съдействие :)
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
R.Nedelchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съдействие за медикамент

Мнение от R.Nedelchev »

Здравей колега! Имам направена през 2001 година операция от дискова херния в Пирогов от професор С.Габровски. За първи път чувам за този медикамент. Ако искаш допълнителна консултация с професора,ще ти пратя мобилния му телефон на ЛС.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

От чужбина ще трябва да питаш някой от колегите живущи там . Няма как да си закупиш от гела онлайн колкото и да е неприятно . По принцип вносителят му е само един е се продава официално само на едно място в София като май беше 1120лв. ампулата докато в другият вариант цени предполагам е да ти го вземе лекуващият лекар и ти да му доплатиш транспортните :roll: Общото е че може и с него , може и без него отспоред това на колко години си най-вече и колко странични образувания по гръбначният стълб имаш .

пп - ако това на аватара си ти то гледам си доста млад което ще рече че няма да е лошо да го вземеш . Друг е варианта сигурен ли си че ти трябва операция и защо две ампули ? Колко прешлена ще ремонтираш ?
Последно промяна от Павел Иванов на Вто Яну 12, 2010 9:57 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
bruxelman
новобранец
новобранец

Мнение от bruxelman »

Колега още утре ще проверя по аптеките тук. Но не съм сигурен дали се продава без рецепта.Желая ти скорошно оздравяване.
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Относно възрастта на 31 съм,да на аватара съм аз и ще ремонтирам 2 дискови хернии на нива л5с1 и л4л5 .Знам че може и без гела ама предпочитам със.Днес получих второ мнение от неврохирург а утре отивам за трето но вече знам какво ще е след първите 2 който бяха независими.
Благодаря за бързите отзиви.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Колега, откъде е фирмата производител ?
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Колега ,и на мен ми казаха че ми трябва операция,но се оказа че в Павел Баня ми помогнаха много,и сега съм добре.Имаш право да се лекуваш два пъти в годината ,по клинична пътека,и още веднъж от здравната каса.Ако не си ходил там,тръгвай по скоро.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
bruxelman
новобранец
новобранец

Мнение от bruxelman »

Здравей отново колега. Значи както обещах тази вечер минах през аптеката в близост до моето жилище,но неможаха да ми дадът никакво инфо. Тъй като не разсполагали с лекарството а и трябвало да се закупи с рецепта. Следваща стъпка е семейния лекар, имам среща с него в петък и вечерта ще се постарая да дам някакво инфо. Желая ти скорошно оздравяване. :smt023
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Много благодаря колега,оказва се че имало 2или 3 вида от въпросния гел,на различни фирми производители обаче като попиташ хирурга какво точно ти трябва той ти казва -абе ние го имаме,даваш 1200лв и готово-ама как се казва точно не казват.Точно това ме води на мисълта че нещо не е наред ама нали сме в БГ-нормално е докторите да изкарват кинти на гърба пациентите.Май в момента в който здравната каса започна да поема изцяло този вид операции и хоп появи се гела чудо за хиляди лв.Аз искам да се снабдя с него на реалната му цена а не да го плащам петорно.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”