Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съдействие за медикамент
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Съдействие за медикамент
Обръщам се към вас колеги понеже знам че във форума има хора с всякакви професии.
Понеже се оказа че трябва да ми се прави операция от Дискова херния ми е нужен един медикамент който се инжектира вътре в гръбнака за предотвратяване на сраствания след това.Казва се СУПРОГЕЛ -SUPROGEL и е доста скъп,една ампула се продава в БГ, в порядъка на 1200/1500лв а на мен ми трябват 2 броя.Никъде в Интернет не намирам цена в чужбина а дочувам че е в пъти по евтин ако някой може да помогне по някакъв начин ще бъда много благодарен.
Някой да не си помисли че искам помощи ей ,просто съдействие
Понеже се оказа че трябва да ми се прави операция от Дискова херния ми е нужен един медикамент който се инжектира вътре в гръбнака за предотвратяване на сраствания след това.Казва се СУПРОГЕЛ -SUPROGEL и е доста скъп,една ампула се продава в БГ, в порядъка на 1200/1500лв а на мен ми трябват 2 броя.Никъде в Интернет не намирам цена в чужбина а дочувам че е в пъти по евтин ако някой може да помогне по някакъв начин ще бъда много благодарен.
Някой да не си помисли че искам помощи ей ,просто съдействие

Колекционирам лампови радиоприемници
- R.Nedelchev
- научил се да хвърля
Re: Съдействие за медикамент
Здравей колега! Имам направена през 2001 година операция от дискова херния в Пирогов от професор С.Габровски. За първи път чувам за този медикамент. Ако искаш допълнителна консултация с професора,ще ти пратя мобилния му телефон на ЛС.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
От чужбина ще трябва да питаш някой от колегите живущи там . Няма как да си закупиш от гела онлайн колкото и да е неприятно . По принцип вносителят му е само един е се продава официално само на едно място в София като май беше 1120лв. ампулата докато в другият вариант цени предполагам е да ти го вземе лекуващият лекар и ти да му доплатиш транспортните
Общото е че може и с него , може и без него отспоред това на колко години си най-вече и колко странични образувания по гръбначният стълб имаш .
пп - ако това на аватара си ти то гледам си доста млад което ще рече че няма да е лошо да го вземеш . Друг е варианта сигурен ли си че ти трябва операция и защо две ампули ? Колко прешлена ще ремонтираш ?

пп - ако това на аватара си ти то гледам си доста млад което ще рече че няма да е лошо да го вземеш . Друг е варианта сигурен ли си че ти трябва операция и защо две ампули ? Колко прешлена ще ремонтираш ?
Последно промяна от Павел Иванов на Вто Яну 12, 2010 9:57 pm, променено общо 1 път.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Колега още утре ще проверя по аптеките тук. Но не съм сигурен дали се продава без рецепта.Желая ти скорошно оздравяване.
-
- ще става разбирач
Относно възрастта на 31 съм,да на аватара съм аз и ще ремонтирам 2 дискови хернии на нива л5с1 и л4л5 .Знам че може и без гела ама предпочитам със.Днес получих второ мнение от неврохирург а утре отивам за трето но вече знам какво ще е след първите 2 който бяха независими.
Благодаря за бързите отзиви.
Благодаря за бързите отзиви.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, откъде е фирмата производител ?
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- ще става разбирач
Колега ,и на мен ми казаха че ми трябва операция,но се оказа че в Павел Баня ми помогнаха много,и сега съм добре.Имаш право да се лекуваш два пъти в годината ,по клинична пътека,и още веднъж от здравната каса.Ако не си ходил там,тръгвай по скоро.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- новобранец
Здравей отново колега. Значи както обещах тази вечер минах през аптеката в близост до моето жилище,но неможаха да ми дадът никакво инфо. Тъй като не разсполагали с лекарството а и трябвало да се закупи с рецепта. Следваща стъпка е семейния лекар, имам среща с него в петък и вечерта ще се постарая да дам някакво инфо. Желая ти скорошно оздравяване. 

-
- ще става разбирач
Много благодаря колега,оказва се че имало 2или 3 вида от въпросния гел,на различни фирми производители обаче като попиташ хирурга какво точно ти трябва той ти казва -абе ние го имаме,даваш 1200лв и готово-ама как се казва точно не казват.Точно това ме води на мисълта че нещо не е наред ама нали сме в БГ-нормално е докторите да изкарват кинти на гърба пациентите.Май в момента в който здравната каса започна да поема изцяло този вид операции и хоп появи се гела чудо за хиляди лв.Аз искам да се снабдя с него на реалната му цена а не да го плащам петорно.