Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Часът на кефала 2
Часът на кефала 2
След сравнително успешния улов от 11.01.10 ,реших отново да пробвам и на следващият ден/12/въпреки променените метеорологични условия. Този път заложих на по тежка артилерия ,тоест не на воблери от 2 лева , а на едно Strike Pro 3,5 см. от 0.3 до1 м газещ закупено за цели 7лв.
Реката ме очакваше ,малко по размътена ,но без променено ниво...

крайният резултат не ме разочарова ,като се има предвид че имаше доста празни удари,и доста откачени...а и този път излязоха и няколко маломерни

Всички риби вече си плуват и ме очакват отново при следващото затопляне,с изключение на тази .....защото ми писна всеки път да пояснявам колко голяма риба съм хванал и да не ми вярват

Тежи 950г. и е дълга 43.см.

Реката ме очакваше ,малко по размътена ,но без променено ниво...

крайният резултат не ме разочарова ,като се има предвид че имаше доста празни удари,и доста откачени...а и този път излязоха и няколко маломерни

Всички риби вече си плуват и ме очакват отново при следващото затопляне,с изключение на тази .....защото ми писна всеки път да пояснявам колко голяма риба съм хванал и да не ми вярват

Тежи 950г. и е дълга 43.см.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Часът на кефала 2
Отлично колега,много хубава слука 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- maycal
- ще става разбирач
Поздравления!
Коя е реката? (не си отбелязал от къде си....; Във всеки случай, продължавам да твърдя, че е въпрос на уважение и на известна коректност да се съобщават обектите, освен в случаите, когато са малки реки и водоеми. Не трябва, разбира се, да се посочва точния участък!)

Коя е реката? (не си отбелязал от къде си....; Във всеки случай, продължавам да твърдя, че е въпрос на уважение и на известна коректност да се съобщават обектите, освен в случаите, когато са малки реки и водоеми. Не трябва, разбира се, да се посочва точния участък!)
В предната тема "Часът на кефала " реката е спомената Янтра край Велико Търново ....хубавото е че не трябва да изминавам стотици километри за да бъда на такива прекрасни места....10 минути ми отнема за да съм на реката,като в това число слагам и излизането ми от блока качването ми в колата и настаняване на заплануваното място...а въдиците ..те са все в колата за всеки случай:)maycal написа:Поздравления!![]()
-
- и господ не е толокова добър
Хубав излет.Дано се увеличават хората като теб, където пускат част от улова 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво колега добьр излет и улов си направил
,а сьс рибето удари по главата тези които не ти вярват за предишните ти излети,а след това пак
.

поздравления за улова страхотен кефал
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
-
- вече хвърля и на тежко
Ехеее , ами ти както започна , до Великден може и да спретнеш един сериал от 20-30 епизода ....
Юнак ....

Юнак ....