Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Часът на кефала 3
Часът на кефала 3
Днес 14.01. отново намерих 2-3 часа за риболов и отново бях на р.Янтра.До сега не ми се беше случвало да правя няколко успешни риболова един след друг и то на едно и също място ,но винаги има първи път...Времето беше доста студено и рибата не беше така активна както предните дни ,имаше в пъти по малко удари и бройката уловена риба естествено е по малко ,но не и удоволствието ...Снимките ги направих в къщи защо ръцете ми бяха доста замръзнали...Всичко е хванато на воблер

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Часът на кефала 3
Не е до сантиметрите,просто имай си навик да правиш снимките на реката а не в кухната
Иначе без съмнение ,риболова е бил екстра

Иначе без съмнение ,риболова е бил екстра

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

и къде видяхте маломерни риби тук ?!?!
Риболовът си е супер !

Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Яну 14, 2010 8:27 pm, променено общо 1 път.
Снимките не са върха на фотографията, ама по-добре отколкото да ти ампутират пръстите
.А и няма нищо нередно в това човек да снима рибата, която си е отделил за консумация и си е във всички норми.

- stoianoff
- научил се да хвърля
Колегите ти завиждат, защото скоро не са ходили за рибаkampf написа:и къде видяхте маломерни риби тук ?!?!

Едри!
-
- разбира нещата
Съжалявам, ама май много задълбочавате нещата. Не виждам нещо нередно, че колегата си ги е снимал във мивката, нито сцената е касапска, нито нищо. Иначе браво за улова 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Отличен риболов!
Който си го може ... си го може.Останалите благородно завиждаме
Който си го може ... си го може.Останалите благородно завиждаме

Благодаря на колегите stoianoff , shtilio , Shankulov ...за защитата не бях писал във форума близо година точно поради такива дребнави "изцепки" просто тези няколко дена имах малко късмет и реших да го споделя с всички тук...,но явно отново ще трябва само да чета ....
- maranzika
- сериозен играч
Абе я ги остави да си пишат каквото искат.Ич да не ти дреме.Май много станаха "модераторите" във форума,дето само седят пред компа и дават акъли.
Я кажете къде видяхте кървящи риби , филетирани риби или брутални касапски сцени?
Към колегата kampf:кажи къде да отида и аз да си хвана някой кефал на воблер,че тая година още не съм откривал по Янтрата?
Я кажете къде видяхте кървящи риби , филетирани риби или брутални касапски сцени?

Към колегата kampf:кажи къде да отида и аз да си хвана някой кефал на воблер,че тая година още не съм откривал по Янтрата?

-
- фен клуб-скобар
maranzika написа:Абе я ги остави да си пишат каквото искат.Ич да не ти дреме.Май много станаха "модераторите" във форума,дето само седят пред компа и дават акъли.
Я кажете къде видяхте кървящи риби , филетирани риби или брутални касапски сцени?![]()
![]()

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, моля за извинение, ако греша, но не бива да правим забележки на колегата kampf , освен ако наистина не е направил нещо нередно
Струва ми се, че и без това форумът отгоре до долу е пълен със търговски обяви и появи ли се някой със впечатления от риболова си, \точно това, което трябва да пишем и да четем\ започваме със завистливи намеци
Извинете ме, ако съм згрешил

Извинете ме, ако съм згрешил

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Въпреки че преди година ти също беше в числото на хората които ме отказаха да пиша във форума ,ще ти кажа къде бях точно тези 3 излетаmaranzika написа:
на 100 метра под моста за Варна в посока Габрово между жп.линията и реката .Влизам с колата срещу гарата и паркирам под моста за Варна..от там 100на метра ....удряше най често в бръзия на много бавно воден