Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- maranzika
- сериозен играч
Re: Жребчево
Плюс шаран(около кило) и каракуда по педя.
Не знам що се крие такава информация,когато е пълно с народ там от цяла БГ.И всички знаят за какво става на въпрос.

Не знам що се крие такава информация,когато е пълно с народ там от цяла БГ.И всички знаят за какво става на въпрос.

- Живко Василев
- разбира нещата
За двата часа които бях там не видях сериозна риба. За шараните бях чул че някви садки са изтървани но само това знам.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- S.Koychev
- разбира нещата
добре сега последно дребни ли са рибите или не???
питам защото ако си заслужава да отида и аз да си начеша крастата
,че ама от работа .
питам защото ако си заслужава да отида и аз да си начеша крастата

Ribarche
всеки казва различно .... не е сигурно нищо .. може да хване ... може и да не ... шанс
ако ходиш след това пиши
ако ходиш след това пиши

-
- научил се да хвърля
Приятел на 2ри или 3ти беше на римския мост.На разлятото от страната към Нова Загора.Шаранчета по 1-1,5 кг. и каракуди.На ваглер на царевица от консерва , а на дъно с хранилка , под нея повод 20-30 санта с 2-3 бели червея.
Но си е панаир а аз мразя да хвърлят през главата ми.
Но си е панаир а аз мразя да хвърлят през главата ми.
- S.Koychev
- разбира нещата
В събота може би ще отида да видя как са нещата,дано имам слука
,че до там е бая път.

Ribarche
- maranzika
- сериозен играч
Трябва да тръгнеш от петък вечер да пазиш място.Поне брат ми миналата седмица тръгнаха в петък вечер в 23,30ч. за да отидат на сигурно.Иначе шарани се хващат,но много рядко и то около и под кило.Каракуда колкото шамарче и по-дребна.
-
- научил се да хвърля
Колеги, на 9-ти бяx на разлятото -под шлюзовете -канала .Само маломерен уклей и маломерна каракуда и от 30 те рибари по канала , които дойдоxа от разлятото един xвана един кефал около 300 гр. На разлятото,имаше над 30 коли ,но не видяx някой да xване нещо нормално-вси4ко --маломерно! Това беше ,ако искате вярвайте,трьгнаxме си вьв 12и30 .4аса !
- S.Koychev
- разбира нещата
Хаха , направо ме разбихте ,значи трябва да тръгна още утре след работа и да пазя място, че толкова ли хора ходят сега?!?!? В тоя студ през ноща м/у 0 -2 градуса с много вино и ракия трябва се запася. maranzika а твоя брат кога ходи и какво направи ако не е тайна 
До колкото разбрах рибата се обажда на бял и на царевица от консерва,ако има други чалъми споделете
Наслука

До колкото разбрах рибата се обажда на бял и на царевица от консерва,ако има други чалъми споделете

Наслука

Ribarche
- maranzika
- сериозен играч
Ами 4 човека хванаха няколко кофи риба.Това как ти се струва?
Но това не значи че всеки лови.Имало е някакъв "капут",които се е мъчил да снима филм за Хоби ТВ и май не е отървал капото.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Илиянски,то разчуе ли се че накъде се лови риба и Хобителевистите обезрибяват веднага всичко по законен начин!
Бактън ти Римски мост,бактън ти Куцина,Златарица,Джулюница и квот се сетиш!
Затварях си очите,ама вече и те не ме слушат!
Бактън ти Римски мост,бактън ти Куцина,Златарица,Джулюница и квот се сетиш!
Затварях си очите,ама вече и те не ме слушат!
- Живко Василев
- разбира нещата
Върна ли се колега? Как е положението?Benicio написа:Утре отивам като се върна ще пиша как е положението

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- S.Koychev
- разбира нещата
Пристигнахме към 5:30 имаше още 4-5 коли ,застанахме от другата страна на главния път до дърветата в водата. Рибата играеше и това ме зарадва че ме очаква един изпълнен с емоции ден, да ама не до към 10 часа излизаха само дребосъци около 10 см. каракудки,червеноперки и морунажчета рибетата бяха толкова много че при всяко вадене имаше по някой закачено за гърба , опашката и където се сетиш.Никой от колегите не изкара нещо по голямо всеки идваше стоеше по 2-3 часа и си отиваше,така направихме и ние към 10 ч. събрахме такъмите и се запътихме към Обручище там картинката беше още по зле имаше колеги от предния ден който нямаха и риба,дори и "братовчедите" с парушутите нямаха риба.От там се запътихме към с.Самуилово на Тунджа там изкарахме по 2-3 риби, ама с много мъка ,то там 90 % браконери. Общо взето направихме една разходка,еми това от мен. Налука 

Ribarche