Мнение за плетено влакно Colmic FIRE POWER

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Vladmir
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение за плетено влакно Colmic FIRE POWER

Мнение от Vladmir »

Привет Колеги,

Наближава пролетта и подготовката тече с пълна сила :). В този ред на мисли предстои закупуването и на плетеняк.
Вчера докато разглеждах сайт-а на Колмик, видях упоменатото в заглавието влакно:

http://colmic.bg/?page=lines&cat=7

Ще бъда благодарен ако някой с впечатления от използването му сподели няколко думи.

Успешен ден на всички.
На рЯката ми е най-добре ;)

Спининг клуб "Абичи"
macev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Мнение за плетено влакно Colmic FIRE POWER

Мнение от macev »

колега,аз немога да ти дам мнение за това влакно но на тази цена,че дори и по-ниска можеш да си купиш нещо много хубаво и доказано през годините,например(това е само пример)пауар_про,а влакното което аз ще ти препоръчам да опиташ е на трабуко(невероятно съотношение цена-качество) 100м-25 лв.Аз лично го пробвах на 4 зимни риболова от лодка на туистър и съм много доволен,но все пак това е мое мнение.Успехи в риболова
ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРЕЧИ НА БОЛНИТЕ НЕ НА ЛУДИТЕ
raishauer
новобранец
новобранец

Мнение от raishauer »

steaven написа:
macev написа:колега,аз немога да ти дам мнение за това влакно но на тази цена,че дори и по-ниска можеш да си купиш нещо много хубаво и доказано през годините,например(това е само пример)пауар_про,а влакното което аз ще ти препоръчам да опиташ е на трабуко(невероятно съотношение цена-качество) 100м-25 лв.Аз лично го пробвах на 4 зимни риболова от лодка на туистър и съм много доволен,но все пак това е мое мнение.Успехи в риболова
На трабуко конеца е пълен смях ! Толкова бради прави не е истина като се има на предвид ,че го ползвах за фидер ! На всичкото отгоре не е и здраво след някаолко намокряние става като гомно !
Човек купи си Power Pro не се занимавай с глупости ! Всеки който е тествал различни видове конци ще ти го каже кое е най - добро ! Аз ползвам Power Pro и STREN !
Стават бради защото.......... ще разбереш когато станеш спенингист :lol:
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

Аз също съм на мнение, че Трабукото не става.
Много се разнищва. За тези пари има доста по-добри.
Аватар
mgmgrand
новобранец
новобранец

Мнение от mgmgrand »

И аз го гледах този брейд.Хареса ми, че има филм, който не позволява бъзото му износване.Цената му беше малко под 50лв.Предполагам, че би трябвало да е добър.Другото, което гледах беше на Sasame Samuline, който също е добър брейд, но съм чувал, че не се различавал от Power Pro.Оказва се май, че брейдът на Power Pro е перфектното съотношение цена-качество.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”