Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Часът на кефала 3
-
- сериозен играч
Re: Часът на кефала 3
Да не ти пука колега кой какво ти разправя и кой ти завижда!Ходи си за риба и си прави кефа!И горе главата!Продължавай да пишеш,чакаме 4-та част!!! 

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Много добър риболов!!Прекрасни снимки на прекрасни риби!Не обръщаи внимание... 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- научил се да хвърля
Браво,Колега продължавай в същия дух - очаквам 4
Бравос - добре си се представил
има кой да следи темите

има кой да следи темите

- ribarshe
- ще става разбирач
Браво колега
Само така:smt023 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Браво!kampf написа:Въпреки че преди година ти също беше в числото на хората които ме отказаха да пиша във форума ,ще ти кажа къде бях точно тези 3 излетаmaranzika написа:
Към колегата kampf:кажи къде да отида и аз да си хвана някой кефал на воблер,че тая година още не съм откривал по Янтрата?
на 100 метра под моста за Варна в посока Габрово между жп.линията и реката .Влизам с колата срещу гарата и паркирам под моста за Варна..от там 100на метра ....удряше най често в бръзия на много бавно воден
Ич да не ти дреме,барай си ъъъ......... .Постарал си се да ни удостоиш със снимки и преживяното от излета си,евала за което.
Продължавай да ни радваш а който те дразни си го сложи на ...

Са за капак им пусни една добра рецепта за кефал в правилния раздел със снимки и ги удри у земята,евала пич.
- borislav58
- сериозен играч
- maranzika
- сериозен играч
Нещо си в грешка!Когато има за какво ,тогава има и съвети.Но в твоя случай няма нищо такова.Ако нещо не те кефи,дай на ЛС,че не схващам).kampf написа: Въпреки че преди година ти също беше в числото на хората които ме отказаха да пиша във форума

Иначе ти се кефя на излетите и че си постоянен в това което ти харесва.Евала.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Браво,колега и благодарности ,че сподели излета с нас!
Снимките ти са съвсем наред,за всички които ядем риба ,която сме уловили.
Снимките ти са съвсем наред,за всички които ядем риба ,която сме уловили.

Кефа цена няма!
-
- вече хвърля и на тежко
Градски,въобще де не ти пука какво ти пишат за снимките.Направил си супер риблов и благородно ти завиждам за него
Честно казано и аз от около година не пиша във форума за излетите си поради същата причина поради която си спрял и ти.Пожелавам ти да прочета и за епизод 4
.

Kampf поздрави и от мен! Твоят ник на немски означава "борба", сигурен съм, че неслучайно си го избрал - това го казвам за колегите, които не знаят този език.
На пуристите с естетически претенции мога само да кажа, че една риба като престои два часа в живарник заедно с още десет кила като нея, за да се снима накрая целия улов, тая същата риба дори и да се пусне обратно във водата е над 60 процента вече мъртва. Законът казва - три кила и толкоз. Заради суетата си някои от нас несъзнателно стават бракониери. В случая колегата Кампф е постъпил и според съвестта си и според закона, а това че го споделя с нас, без да крие мястото и метода на ловене е още по-похвално. От гледна точка на истинските риболовци, а не от тази на бракониерите. Съветвам го занапред информация за местата на риболов да не оповестява публично.
Наслука, пич!
На пуристите с естетически претенции мога само да кажа, че една риба като престои два часа в живарник заедно с още десет кила като нея, за да се снима накрая целия улов, тая същата риба дори и да се пусне обратно във водата е над 60 процента вече мъртва. Законът казва - три кила и толкоз. Заради суетата си някои от нас несъзнателно стават бракониери. В случая колегата Кампф е постъпил и според съвестта си и според закона, а това че го споделя с нас, без да крие мястото и метода на ловене е още по-похвално. От гледна точка на истинските риболовци, а не от тази на бракониерите. Съветвам го занапред информация за местата на риболов да не оповестява публично.
Наслука, пич!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"

Ама след следващата серия пиши "to be continued" , за да сме сигурни че филма продължава.....

Аз също не виждам нещо нередно в снимките , но и не видях мненията със забележките .... явно вече са изтрити....

Те рибите вече те познават на това място и излизат да ти кажат здрасти
Много добри екземпляри