Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Щука около Пловдив
Марица имаше много вода тия дни.От Ръжево Конаре, на 50 души,1-2 щуки.Интересно,никой не дава инфо за Песнопой и Махалата.Там предишните сезони,се вадеха много щуки.
TICA FAN
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И там е пълна скръб, колега - по-миналата седмица бях и на двете дупки, лових на тапи за цял ден само едно повеждане и изплю каракудата, така че валат....Иначе на Махалата водата е много бистра като аквариум е станало всичко се вижда и рибата явно се е покрила, а на Песнопой все още имаше водорасли по дъното, така че изглеждаше по-обещаващо, ама само така изглеждаше.....
Изобщо ,ако питате мен тази годината щуката ще хвърли по-рано хайвера и затова не ще да взима сега, то това сие нормално де като се има в предвид настоящата топла зима.Оставете го хайвана да си хвърли на спокойствие хайвера, че да има какво да ловиме догодина!Сега е време за риболов на други риби, акцентувай на скобара по Марица, него поне го има в изобилие....

Изобщо ,ако питате мен тази годината щуката ще хвърли по-рано хайвера и затова не ще да взима сега, то това сие нормално де като се има в предвид настоящата топла зима.Оставете го хайвана да си хвърли на спокойствие хайвера, че да има какво да ловиме догодина!Сега е време за риболов на други риби, акцентувай на скобара по Марица, него поне го има в изобилие....
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- Romanista
- научил се да хвърля
Този сезон щуката много слабо дава. Януари не съм ходил още, но декември направих доста неуспешни излиети около Оризари и нямаше никаъв резултат. Лошото е , че колегите и те казват същите работи 

- bigfish133
- ще става разбирач
Днеска реших да убия малко време , взех някоя каракудка и отскочих до Ръжево Конаре . Смених две места , тапи , спининг и нищо . Видях само един колега да вади едно костурче иначе никакво движение по дупката. Имаше и трима колеги , които влязоха с лодка и хвърляха на силикон и блесни , ма не видях да вадят нещо. Към 15:00 излезе много силен вятър , събрах и беж към Пловдив . Това е от мен .
-
- научил се да хвърля
Кво станаха тиа пловдивски щуки
Някой скоро да ги е срештал скоро,и ако да каде 

-
- научил се да хвърля
А пазарджишки да сте срештали
приевт баце ка е по Пазардйик 

аз нямам време за риба сега
и с нетьрпение следя тези теми но уви за сега май няма зьбатки из пловдив 

Колеги, който търси намира!!!Като си стоим по домовете и
...няма да намерим никой!!! 

-
- научил се да хвърля
Е бий камбана каде да ходим ,не че не ходим и ние но какво хваштамеmgmgrand написа:Колеги, който търси намира!!!Като си стоим по домовете и...няма да намерим никой!!!

Бях на село Труд миналата Неделя два пъти поведе за цял ден и това беше пазача се кълнеше че някакъв преди 2 семици изкарал 4 щуки най-малката 2 кг му беха думите,ама аз докато не видя не вервам.Та ако има мераклии да натискат натам па белким Господ седне до тях та да фанат.....

- Don4o_62
- учете се от него
Аз до сега не съм чул пазач да каже че не ще.Винаги предишния ден се някой е бил изкарал,и то голяма
.Но ходене трябва и тва е.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Дали зъбатките почнаха да си хвърлят хайвера 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега се подготвят още за тази си дейност - сменят някой и друг зъб и не пипат
.Иначе другия месец бате Кольо със сигурност ще почнат да го хвърлят и март месец - атака 

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- bigfish133
- ще става разбирач
Привет , днеска ходих до гьола в Труд (тоя по - големшкия , 10-те лв.).Не бях ходил досега там и викам да ида на платено белким удари нещо , ама не ще и не ще. Цял ден дремах като болно мисирче и удар нямаше . Пазача вика : Легнала е на дъното и не бара изобщо . Помятах малко и със спининга , колкото да потренирам ама същото . Колегата Katri е прав за зъбите , та май чак през март ще е офанзивата . Наслука !!!