Рубрика-КАПО

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Re: Рубрика-КАПО

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Днес и аз врътнах едно 3-4 часово капо на р.Марица при Харманли :D мислех да излъжа някое щукле ама нъццц :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Е тук ми беше надеждата,ама ме бяха изпредварили само двайсетина човека :D

Изображение

Тези пичове ги помислих за тройкаджии но се оказа,че си ловят на стръв с комбинация от мънисто,но и те без успех.
Изображение

Как вика Венци,изкецана работа,щом и влечугите са се размърдали януари месец :? Егати и зимата.
Изображение
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Никиии, Пазарджик е по-близо, да беше дошъл. То не че тък е кой знае какво, но със сигурност щеше да спасиш капото!
Върл Shimano фен!
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

simo72 написа:Никиии, Пазарджик е по-близо, да беше дошъл. То не че тък е кой знае какво, но със сигурност щеше да спасиш капото!
По работа бях до Капитана :wink: и навръщане помятах малко,а за поканатат ти за Пазарджик съвсем скоро мисля да се възползвам,стига да е в сила все още :wink:
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Естествено!!!!!
Върл Shimano фен!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Сега се връщам от Марица,и тъй като нямам една рибка,мястото ми е тук :D .Но няма срамно,винаги не може да са хваща :oops: .Та бях под 6-я надолу към сепарацията.До обед мятах разни пера.И захранки мятах, но нямаше никой.Едни колеги идваха,други си отиваха,и който си отиваха казваха че изобщо не иска.Следобед изкарах спининга и се почна голямото въртяне.Всичко от кутията го повторих два пъти,но без успех.Имах две подгонвания на щучки до самия бряг, но изглежда не е настървена да яде.Върви като залепена отзад и като дойде до брега си чупи перките да бяга :lol: Едното подгонване на воблер,другото на жълта блесна.Имаше и един с три тапи на каракудка,и той нищо.Явно днес не е било ден.Но нищо,здраве да е.Все някога ще тръгне :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Don4o_62 написа:Сега се връщам от Марица,и тъй като нямам една рибка,мястото ми е тук :D .Но няма срамно,винаги не може да са хваща :oops: .Та бях под 6-я надолу към сепарацията.До обед мятах разни пера.И захранки мятах, но нямаше никой.Едни колеги идваха,други си отиваха,и който си отиваха казваха че изобщо не иска.Следобед изкарах спининга и се почна голямото въртяне.Всичко от кутията го повторих два пъти,но без успех.Имах две подгонвания на щучки до самия бряг, но изглежда не е настървена да яде.Върви като залепена отзад и
като дойде до брега си чупи перките да бяга :lol: Едното подгонване на воблер,другото на жълта блесна.Имаше и един с три тапи на каракудка,и той нищо.Явно днес не е било ден.Но нищо,здраве да е.Все някога ще тръгне :D
Бе тая Марица, напоследък нещо много се хаби. Много народ се оплаква, така че хич да не ти дреме!
Върл Shimano фен!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

На мен ми е през дали ще фана или не,но работата е там че малко сме тия дето си го признаваме.Пък трябва,щото и това си е един вид информация за дадено място.Не трябва като хванем да се тупаме,а като не хванем, да мълчим като сомове и щуки :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Едно гадно капо
Днес бях на р.Марица с.Брод никакъв удар никакво почукване и два изгубени воблера направо... :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение Изображение
ceno_gadnia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ceno_gadnia »

М......да.Нека и аз да се наместя при вас.От сряда е моето капо в Врачанският край.Мястото е моста в Криводол на изхода по посока Ракево 6 часово пълно капо.ИзображениеТе тва спаси положението.Поздравявам ви със следващата снимка и......НАСЛУКА.Изображение
"CLUB FOR SPORT FISHING-VRATSA CARP"
Изображение
Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Айде пак да се впишем тука. По инфо решихме да си пазиме место на беседката на Пастух и с Бисо потеглихме натам в 4 часа/въпреки изгледите на неприятна студенина/. Да , ама там вече имаше 4- 5 коли и майстори на железния червей :twisted: Преместихме се на Невестино. За 2 часа нито сторване, водата бистра, риба се не види и решихме да проверим Земенскио край. Там водата перфектна, да ама за има нема 5-6 часа упорито облавяне на некви минусуви температури, нема и подчукване. Та едно класическо, целодневно и студено капо си врътнахме. Ама не беше толко зле. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

След минало седмичното капо на река Блато ..реших тази седмица да направя поправителен, но този път в остечката между Петърч и Опицвет, и както се казва студ не студ ...а и едвали натрупалия сняг можеха да убият амбицията да ги излъжа рибоците днес.Но уви отново клсическо КАПО..
Поне разходхадка си заслужаваше :drinkers:
http://gallery.nariba.com/data/500/5107 ... 19-med.JPG
http://gallery.nariba.com/data/500/5107 ... -thumb.JPG
http://gallery.nariba.com/data/500/5107 ... -thumb.JPG
http://gallery.nariba.com/data/500/5107 ... 16-med.JPG
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колега Лиидс,къде си бил ,че не сме се засекли в капото :D :D :D :D
Днес и аз бях и капо си останах :D :D :D :D
Еминем поне се отлови на ................................водорасли :D :D :D :D
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

bkd написа:Колега Лиидс,къде си бил ,че не сме се засекли в капото :D :D :D :D
Днес и аз бях и капо си останах :D :D :D :D
Еминем поне се отлови на ................................водорасли :D :D :D :D
Около района на Опицвет след моста посока Петърч...има две три много добри скатани места от вятър и слабо течение,нормална дълбочина може да се замята и с по дълга тояга. Имам колега който ходи там всяка сряда и без риба не се прибира последно червеноперки и костур,обаче аз за тази река от септември все назад и назад.Днес какви ли не линии пробвах,плувки.... :oops: :oops:
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Аре и аз да се запиша в тази рубрика, в която май ще пиша най-много от темите :D.
Вчера - 4 часа и днес 2ч. на Пастух, пълно капо, късане през 15 мин, 2 плувки обесих на един клон, скъсах около 10 кукички, на няколко пъти се уплитах с колегите - тройкаджии с регистрация КН повечето, не им пукаше че хвърлят пред мен, абе гадна работа с две думи.. Тази дестинация я пиша в графата на места, които няма да посетя втори път... Поне на връщане видях едно много добро местенце, което ще отида живи - здрави лятото на палатка и ще пробваме там, далече от тройкаджии и от прескачане с хора..
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

:D
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”