Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2010
Някой пробвал ли е на буните около двата петела на Балчик?Сега,в събота следобяд и неделя смятам да опитам каята там,че ме засърбя камерата,като гледах какво са наскубали колегите.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
То хубаво колега,ама виж прогнозата първо,и на мене ми се ходи ама като гледам няма да е скоро...
Зарганолог
-
- научил се да хвърля
И аз се канех,ама най-много да хавана някоя настинка.Ще чакам да се подобри времето.На нетърпеливите успех.
Днес беше деня(вечерта)...ама...не се получи нещо...
А да питам колегите-верно ли е че в Азовско море има кая дека се придържа само там и братушките здравата си апват и се кефят че е само за тех?Става дума за вид който не се среща при нас и е доста едричък.
Не е изключено. Те и без това са си много видовете, защо да няма и за сладка вода (защото Азовско е на практика почти сладко).
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ловил сам в Азовско море попчета-на парче месо-кълвеше като на кино-ама бях малък-не знам дали са били по-различни от нашите-много си приличаха.
i don't drink water cos fish fuck in it
Вчера на трета буна във Варна, стръв бяла мида, от 16:30 до 17:30, доволно

Чудя се за днес дали да ходя, че е малко по-хладно от вчера?...
Хавайски копиехвъргач!

Хавайски копиехвъргач!
-
- ще става разбирач
Вчера след обяд излязохме на разходка с жената и нали сърце рибарско не трае кривнах към първа буна.Имаше двама колеги,докато ги наблюдавах от разстояние(жената мърмореше че духа,да си ходим)единия извади две попчета.Така ми се разтупка сърцето малиииииии,ако не беше такъв студ щях да си взема такъмите и да се върна.Моля колегите които се разпознаят по описанието да споделят повече подробности за риболова

Хайде и аз открих сезон 2010 на Ивановден(или по-скоро с това закрих сезон 2009). Една кая, ама едра. За разлика от варналии, в Бургас рибата май кара зимен сън
. Все пак е добре, че в първия риболов от новата година не съм капо.

През деня пробвай на скарида,на солена риба вечер налита повече,с такива впечатления останах от няколкото риболова за тази годинакарид написа:Хайде и аз открих сезон 2010 на Ивановден(или по-скоро с това закрих сезон 2009). Една кая, ама едра. За разлика от варналии, в Бургас рибата май кара зимен сън. Все пак е добре, че в първия риболов от новата година не съм капо.

Зарганолог
Мерси Мичеле. То аз скарида имах, ама викам си изстина водата и би трябвало на цаца да дава повече, ама нъцки. Пък и до тъмно стоях...
Пък и сега едно време даде за проби.
Пък и сега едно време даде за проби.
Е сега да видиме при таа зима аджеба кая ще пусне ли фъндък,аз ще пробвам