Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Язовир Бебреш - бракониери с охрана
Модератор: bobopeli
Язовир Бебреш - бракониери с охрана
Здравейте колеги,
от две места вече чувам, че язовир Бебреш е даден под аренда. Казват, че ще строят бунгала, къщички и т.н. Някой има ли представа вярно ли е това. Според мен няма как да стане тъй като язовира е вододайна зона и се зарибява всяка година от ИАРА . Или пак ще стане така зарибеното от всички нас, някой на готово ще ни продава в магазините за Никулден.

от две места вече чувам, че язовир Бебреш е даден под аренда. Казват, че ще строят бунгала, къщички и т.н. Някой има ли представа вярно ли е това. Според мен няма как да стане тъй като язовира е вододайна зона и се зарибява всяка година от ИАРА . Или пак ще стане така зарибеното от всички нас, някой на готово ще ни продава в магазините за Никулден.

- Naiden71
- научил се да хвърля
Re: Язовир Бебреш - бракониери с охрана
Бе големичък е за арендоване.......И дълбок.......Пък и вододайна зона.....
Но в тая шибания няма да се учуда.
Миналото лято изкарах 2 чудесни риболова там.Верно че имаше хора с по 7-8 пръчки ама на фона на това какво става по другите гьолове си беше спокойно и чисто...!Дано да не е истина!
Но в тая шибания няма да се учуда.
Миналото лято изкарах 2 чудесни риболова там.Верно че имаше хора с по 7-8 пръчки ама на фона на това какво става по другите гьолове си беше спокойно и чисто...!Дано да не е истина!
Cohiba Fishing
-
- ще става разбирач
И Веринско не е малък пък е даден.Но да дадеш под наем на някой си водоем част от който е вододайна зона е меко казано престъпно.
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- научил се да хвърля
Мисля че чух че В.Златев щял да го взема.Просто нямам думи така да се дава язовир който е вододайна зона.....................

лошото е че започнаха с мрежите още от сега на30112009ходихме да закриваме шаранджииския риболов една групичка заварихме бяха нощували без въдици но на развиделяване извадиха 7 мрежи пълни с риба повечето зарибени шаранчета от есенното зарибяване .Звъннахме на ИАРА никаква реакция от тяхна страна за разлика от друг път този не се явиха явно прецакаха и този водоем не знам за какво да вадим билети всичко стана платено
-
- новобранец
вече има охрана ще го направат общински и пак ще го вземат за съжаление всичко става с пари и връски.можем ли да направим нещо ние рибарите.