Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За спининга с любов.
Модератор: dantho.mihov
За спининга с любов.
В тази тема ще се опитам да покажа моята любов към спининга

Така примамките се светят и предполагам,че ще хващат повече и няма да се закачат по дъното.
Това е хайде от тук на татък сте вие.Качете ваши снимки как лигавите вашите примамки.
Така примамките се светят и предполагам,че ще хващат повече и няма да се закачат по дъното.
Това е хайде от тук на татък сте вие.Качете ваши снимки как лигавите вашите примамки.

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За спининга с любов.
Малка иконка с големи примамки
определено ще трябва мнооого въртене след това!
НАСЛУКА

НАСЛУКА

- pachosz
- сериозен играч
Мойте не ги глезя така, обаче си глезя пръчките като ги държа винаги в мазето на голямата влага- постоянно да са закиснати
М-у другото ей това Салмо със зелено-оранжевото коремче е истински бияч. Имах такова, уж за кефал го бях взел, ама то костури, бели риби(!!!), щуки... ше се избият за него
Докато го закачих някъде, много тъгувах
Ако има ефект от това осветяване, казвай и ние да го правим

М-у другото ей това Салмо със зелено-оранжевото коремче е истински бияч. Имах такова, уж за кефал го бях взел, ама то костури, бели риби(!!!), щуки... ше се избият за него

Ако има ефект от това осветяване, казвай и ние да го правим

-
- сериозен играч
Пешо,туй Storm-че ми се чини на менpachosz написа:М-у другото ей това Салмо със зелено-оранжевото коремче е истински бияч. Имах такова, уж за кефал го бях взел, ама то костури, бели риби(!!!), щуки... ше се избият за него Докато го закачих някъде, много тъгувах

Малък,според мен по голям ефект ще има да тормозиш примамките по водоемите,отколкото да ги глезиш,но това си е твоя воля!
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега а ти хващал ли си нещо с това воблерче с жълто-зеленото коремче?
Просто аз до сега на воблер никога нищо не съм хващал и за това ми е интересно...
ако и ти си хващал както колега го похвали ще си купя и аз да го пробвам
Просто аз до сега на воблер никога нищо не съм хващал и за това ми е интересно...
ако и ти си хващал както колега го похвали ще си купя и аз да го пробвам

fn1p написа:В тази тема ще се опитам да покажа моята любов към спининга
...
Наслука!
- pachosz
- сериозен играч
yzyna, може да прилича на моето САЛМО, за което говоря, може да бъркам, ама верно си беше най-уловистия ми воблер за спининг
Най-учудващо беше, че много бели рибоци налитаха на такъв тумбест воблер
. Миналата година си взех некви Джаксъни подобни, и с такъв цвят, ама умряла работа. Играта им хич не я бива 

И двамата не познахте какъв е това е КотенКорнел Уигле ''О'' имитация на сторм УигълУардс.

-
- новобранец
fn1p написа:В тази тема ще се опитам да покажа моята любов към спининга
![]()

Нямам думи.Да не би

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А-аа аз на мойте водосвет им правя и трима владици на него им пеят.
А пък кога имам път по родопите хвана и някой имам та им бае.

А пък кога имам път по родопите хвана и някой имам та им бае.

-
- разбира нещата
Много прилича на Salmo Hornet 4 еи сега го сравнявам направо е същото ,само като размер не знам
И Салмото е по-сплескано странично

-
- сериозен играч
Мдаа,напълно вероятно,аз бачкам с оригиналите,за копието нямам идея дали лови!!!fn1p написа:И двамата не познахте какъв е това е КотенКорнел Уигле ''О'' имитация на сторм УигълУардс.
Ммне не лови само си проверявам дълбочината и дали има закачки та ако го изгубя да не ме е яд.yzyna написа:Мдаа,напълно вероятно,аз бачкам с оригиналите,за копието нямам идея дали лови!!!fn1p написа:И двамата не познахте какъв е това е КотенКорнел Уигле ''О'' имитация на сторм УигълУардс.

а те ловят ли(резултатни ли са) да си купя и азyzyna написа:аз бачкам с оригиналитеfn1p написа:И двамата не познахте какъв е това е КотенКорнел Уигле ''О'' имитация на сторм УигълУардс.
п.п добро светено местенце си им намерил само гледай да не падне някой и да настьпиш тройката

Иначе колкото до оригиналните гледай http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=64&t=13737 тук ще ги намериш.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Иконостасът не е закачалка!
Не кощунствай
Не кощунствай