Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сомска активност в декември 2006
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
може ма аз съм се зазимил като лодка...яко винце с пръжка...постите и те минаха...и сега само блажим с кеф
....а че батето е на ръчно пране със "синка" ...ами тва се знае...и колегата Ходжов ми го нашепна

....а че батето е на ръчно пране със "синка" ...ами тва се знае...и колегата Ходжов ми го нашепна

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Съб Дек 30, 2006 3:52 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Споко бре...ти дан'са уплаши чи'ши'са дигна "нататъчи" както хортуваше баба ми - аре сега - само исках да ти кажа ... че таз 2006та е една Добра Година за Риболовните ми Приятели - ти ма разбираш, де...ко искам да ти кажа - тъй че догодина - ни'мой са отърва - ши та топя у морето яко, приятелю !!!
ни'му го препоръчвам на батката... ама знай ли човек ко'може да му дойде на главата

... той колегата Ходжов освен да нашепва ... може и да "смазва" изотзадзеотец Ми Го Нафърфорий написа:........и колегата Ходжов ми го нашепна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!