Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отмъщението .....
-
- кандидат преподавател
Отмъщението .....
Здравейте, колеги!
Днес, 16.01.2010, заедно с колегите Митко (revox) и Ники (beis) решихме да посетим прословутия канал, като продължение на предишната тема. От наша страна всичко беше точно - стръв, захранка, ранно ставане и заемане на перспективните места. Пристигнахме преди съмване и поизчакахме 20 минути и какво да видим: водата беше ужасно замърсена с мазут и подобни смазочни материали (както е видно от сминката по-долу):

Направихме няколко опита да ловим, но се оказа невъзможно - кордата залепваше по водачите. Разбира се, решихме да отидем другаде. След около 20 минути се озовахме ето тук:

От съображение за сигурност не съобщавам името на обекта, само ще издам, че е в близост до Пазарджик. Позиционирахме се всеки на любимото си място. Захранихме и вече бяхме в очакване на първите удари.

beis

revox

и аз
Не след дълго риболовът влезе в ритъм.

По същия начин протичаше и риболовът на колегите. Около 16:30 ч се оринтирахме към приключване, тъй като доста застудя, а и колегата beis вече си беше тръгнал.
Крайният резултат е следния:

на Митко

и моят.
Третият резултат не е заснет, понеже Ники е свикнал да се снима само с трофейни риби
. Но аз ще го издам - хвана около 15 хубави кефала.
Излетът беше приятен, макар да остана огорчението ни от безобразното замърсяване на водата в канала а оттам и в р.Марица.
Днес, 16.01.2010, заедно с колегите Митко (revox) и Ники (beis) решихме да посетим прословутия канал, като продължение на предишната тема. От наша страна всичко беше точно - стръв, захранка, ранно ставане и заемане на перспективните места. Пристигнахме преди съмване и поизчакахме 20 минути и какво да видим: водата беше ужасно замърсена с мазут и подобни смазочни материали (както е видно от сминката по-долу):

Направихме няколко опита да ловим, но се оказа невъзможно - кордата залепваше по водачите. Разбира се, решихме да отидем другаде. След около 20 минути се озовахме ето тук:

От съображение за сигурност не съобщавам името на обекта, само ще издам, че е в близост до Пазарджик. Позиционирахме се всеки на любимото си място. Захранихме и вече бяхме в очакване на първите удари.

beis

revox

и аз
Не след дълго риболовът влезе в ритъм.

По същия начин протичаше и риболовът на колегите. Около 16:30 ч се оринтирахме към приключване, тъй като доста застудя, а и колегата beis вече си беше тръгнал.
Крайният резултат е следния:

на Митко

и моят.
Третият резултат не е заснет, понеже Ники е свикнал да се снима само с трофейни риби

Излетът беше приятен, макар да остана огорчението ни от безобразното замърсяване на водата в канала а оттам и в р.Марица.
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Отмъщението .....
Браво,добре сте се представили 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- сериозен играч
Ох,жалко за хубавата ни природа!Направо я осираме!
А що се отнася за риболова-отлично сте се справили! 

-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
Браво! Все пак трябва да се тренира. Очаква ни нов сезон. 

Колкото повече толкова повече!
-
- разбира нещата

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- borislav58
- сериозен играч
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ники що си избягъл от колегите си.Добро представяне момци! Другия път повече и да има Релийз 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Браво,силна група и хубав риболов.Ние днес постигнахме почти същия резултат,само че вместо кефали - алаи.Поздрави още веднъж. 

TICA FAN
те и от мен някоя снимка
на каналето
кьдето започна пьрвоначално риболова

на повечето снимки се вижда че водата в канала е оцветена в разни масла,смазки и много други л...а
днес беше отврат(дали всеки ден е така и аз незнам
вече)

народ на кьдето и да се обьрнеш

още повече и тук

тук е края на канала и се присьединява кьм марица

тук се вижда и марица

клегата Митко(revox)

Симо72

и аз барабар петко с мьжете

Симката на тази снимка -с кус кус храни,лови и яде
невероятно добра комбинация 3в1 

на повечето снимки се вижда че водата в канала е оцветена в разни масла,смазки и много други л...а

народ на кьдето и да се обьрнеш

още повече и тук

тук е края на канала и се присьединява кьм марица

тук се вижда и марица

клегата Митко(revox)

Симо72

и аз барабар петко с мьжете

Симката на тази снимка -с кус кус храни,лови и яде

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Браво! Разбили сте ги!
п.с. ама като гледам снимки по форумите и като гледам покрай реките и водоемите колко боклуци има хвърлени направо ми се отщява да ходя за риба
п.с. ама като гледам снимки по форумите и като гледам покрай реките и водоемите колко боклуци има хвърлени направо ми се отщява да ходя за риба
Наслука!
-
- кандидат преподавател
Извинявам се, но съм пропуснал да напиша че всички рибки са отново в реката!!!borislav58 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ники що си избягъл от колегите си.Добро представяне момци! Другия път повече и да има Релийз

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
От близкия завод "Каучук", мият си разни цистерни и за съжаление такива гледки, не са рядкост!krasi81 написа:Поздрави на групата за излетчето а във въпросния канал откъде тези мазгии
Върл Shimano фен!