Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Галерията с трофейни риби???
Модератор: sapuna
Re: Галерията с трофейни риби???
Колеги,
Преди време и аз се опитах да зачекна подобна тема,само че погледната под друг ъгъл,но... нищо не се получи!А...защо ли...?
Вижте сами..: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=30596
Преди време и аз се опитах да зачекна подобна тема,само че погледната под друг ъгъл,но... нищо не се получи!А...защо ли...?
Вижте сами..: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=30596
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди време и аз бях подпалил,но нищо не се случи.Не ми се вади темата-където гласува доста народ,но до някакви конкретни действия не се стигна.Примирих се и с факта че ''рибата на живота ти '' трябва да се изяде и с много други работи.Защото идва един момент в който ти писва и не ти се занимава.Secret Carp написа:Искам да попитам модовете имат ли право да трият снимки от галериите трофейни риби,категория шаран и т.н...
Нагледах се на бракониерски снимки там
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
хех...Secret Carp написа: Не си разбрал приятелю контекста на изказването ми.Става въпрос за снимките които са пуснати от бракониерите с мрежите ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Писах на Fixxer лично,видях,че е влизал след това,не знам дали го е прочел,но така или иначе за сега въпроса няма развитие.Може пък да му харесва в този вид 

- carpsliven2
- сериозен играч
Много има за косене в тази галерия .. добре ще е на някой да се дадът права за да разчисти малко.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- сериозен играч
carpsliven2 написа:Много има за косене в тази галерия
Ти пък ,кво си се загрижил толокова за галерията

Коси,жани, пласти,връзвай и през карпа да ти е.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако тея снимки ги бяха пуснали в някой чуждестарнен форум съответния потребител ще е да е баннат без никакви обяснения, но нали все пак сме в България и такива гледки са ежедневие. Няма какво да се чудиме за вас е нормално да се лови с въдица за тях е нормално да се лови с мрежи ....... това е положението.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Бат Галине, какво и е на снимката ? Стига сме били по-големи светци от папата. Човека може да е давал разяснение някъде , стъпка по стъпка , как да си направим трофей 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Доколкото си спомням,имаше заапитване как се обработва глава на щука,
може би тази снимка е от обясненията.
И аз не виждам в нея нещо лошо.
може би тази снимка е от обясненията.
И аз не виждам в нея нещо лошо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Значи това може да са трофеи

а главата на щука, не.
Като вземем в предвид, че препарирането е труден и дълък процес, през който трофеят преминава през много неприятни за окото визии.Но най важен е крайният резултат.Та какво не трофейно има в главата на щуката?Верно е, че отверката надали е най подходящия инструмент, ама това имал човека, това сложил.

а главата на щука, не.
Като вземем в предвид, че препарирането е труден и дълък процес, през който трофеят преминава през много неприятни за окото визии.Но най важен е крайният резултат.Та какво не трофейно има в главата на щуката?Верно е, че отверката надали е най подходящия инструмент, ама това имал човека, това сложил.
- barutchiata ©
- Администратор
Напротив баце, в тази тема дискутираме точно какво е трофей, щом като говориме за галерията трофейни риби.Първо прочети що е трофей и тогава ела да спориш. Второ хубаво си постнал част от правилата, ама си пропуснал, че се отнасят за форума а не за галерията.
И като ти е месарски сайта не влизай в него.Иначе в галерията винаги е имало просташки снимки, та дори и в твойта.

И като ти е месарски сайта не влизай в него.Иначе в галерията винаги е имало просташки снимки, та дори и в твойта.