Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-7 2010 год.
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: НС-7 2010 год.
Недко,само ако се върнеш на предните разисквания преди другите срещи,ще видиш какво съм писалнаблюдател написа:Ма мноо сте интересни!Тъй на гости ходи ли се, без да сте поканени?
Докът не излезе бат Любо и да рече "Заповядайте", не бива изобщо да се обсъжда Езерово.![]()
![]()
То, кат го попитаме, верно ще каже " Ми елате". Ама да се натресем 50-60 или, защо не, 100 човека...
Не знам!? Замислете се малко.
Пък човек като си стегне багажа, колко му е да смени посоката.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Моето предложение е за Жребчево преди забраната- местата в плитката част на водоема.
Ето и моите аргументи:
1. Може са се практикува всякакъв риболов
2. Има достатъчно места
3. Дава риба
4. Малко респект към бракониерите не е за подценяване
5. Намира се в Централна България
6. Маже да се практикува всякакъв вид надпиване и надпяване
Ето и моите аргументи:
2. Има достатъчно места
3. Дава риба

-
- и господ не е толокова добър
Оргиналноval написа:Моето предложение е за Жребчево преди забраната- местата в плитката част на водоема.
Ето и моите аргументи:
2. Има достатъчно места
3. Дава риба

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кой каквото иска да си разправя и ние помежду си коментирахме темата, на наща среща.
Коментара ми е прост- Ако се съберем на Езереово, било то от уважение към собственика било то друго нещо,ще се съберем доста хора.
На друг водоем надали ще е така.Основни единици от форума вече не са тук,който си имат една или друга пречина да не пишат , но имаха тежеста да решават.1/2 от тези с коментари няма да дойдат изобщо,кадето и да е.
А и колеги Езерово тази година не е като предишната.Лятото се нахващах и на кефал и червеноперка то на Домлян нещо друго има ли??
За каракудата си знаете и шарана.А за полянката със каваците и чешмата на 150м.Ами химическите тоалетни за жените.На мен най много ме кефиха срещите на Езерово,понеже бяха организирани от който трябва и както трябва.А и ощи миналата година с Бат Любо коментирахме голямата шатра,според вас човека ако не желаеше да сми му на гости щеше ли да прави скици как да се съберем повиче хора.
Отмен малко бонус бели риби от кило и нагора се разхождат на Езерово.
Ари Бат Любо казвай заповядайте и да преключваме въпроса.
Какво си мислите че на човека не му е готино и гордо че цяла България ще говори за неговия язовир един месец се хубави неща.
Коментара ми е прост- Ако се съберем на Езереово, било то от уважение към собственика било то друго нещо,ще се съберем доста хора.
На друг водоем надали ще е така.Основни единици от форума вече не са тук,който си имат една или друга пречина да не пишат , но имаха тежеста да решават.1/2 от тези с коментари няма да дойдат изобщо,кадето и да е.
А и колеги Езерово тази година не е като предишната.Лятото се нахващах и на кефал и червеноперка то на Домлян нещо друго има ли??

Отмен малко бонус бели риби от кило и нагора се разхождат на Езерово.

Ари Бат Любо казвай заповядайте и да преключваме въпроса.

Какво си мислите че на човека не му е готино и гордо че цяла България ще говори за неговия язовир един месец се хубави неща.
- КИРО
- Обратна връзка:
chestarfield грешиш в някои аспекти.
Нямах намерение въобще да се бъркам в тази тема,
но дето мислиш че половината хора ги няма в този форум,
не си мисли,че няма да са на срещата.
Приятелите винаги се събират,независимо от някои недоразумения из форумите.
И аз имам намерение този път да присъствам,поне за една вечер,
въпреки някои мои "причини"
И с теб искам се запозная де.
Ама се Любо товарите бре.
Нямах намерение въобще да се бъркам в тази тема,
но дето мислиш че половината хора ги няма в този форум,
не си мисли,че няма да са на срещата.
Приятелите винаги се събират,независимо от някои недоразумения из форумите.
И аз имам намерение този път да присъствам,поне за една вечер,
въпреки някои мои "причини"
И с теб искам се запозная де.
Ама се Любо товарите бре.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Така е брат, но няма пълно щастие.Marco Polo написа:Единственото "неприятно" според мен, е че "дългите" почивни дни се падат в забраната...![]()
Върти ми се един хубав водоем, Черногорово.Трябва обаче някой от околността да ходи да пита дали ще на приемат.Със сигурност има и хора които се имат и с дружеството.

- stoil kolev
- научил се да хвърля
това черногорово до димитровград ли става дума.snegk написа:Така е брат, но няма пълно щастие.Marco Polo написа:Единственото "неприятно" според мен, е че "дългите" почивни дни се падат в забраната...![]()
Върти ми се един хубав водоем, Черногорово.Трябва обаче някой от околността да ходи да пита дали ще на приемат.Със сигурност има и хора които се имат и с дружеството.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
- Skorpi
- сериозен играч
Черногорово е хубав водоем но си мисля че не става за среща
1местата са с запазване и разделени на сектори
2таксата на ден е 10лв на някой ще им доиде нанагорнище
3Неохим или както беше собственика там едва ли ще се съгласи да му се скапе бизнеса заради нас (има доста причини да не ги изброявам)
4Разтоянието от 1 до последният сектор е доста разтеглено така че първите и последните може и да не се видят
5За плувкарите може да ти се падне сектор който си е типично шаранджииски ида ти се наложи да си опъваш плувката на 150-200м
или точно обратното да се паднеш в някой ръкав с изсъхнали дървета и закачки много ги има в язовира ида си пускаш дънните на 10м от брега
1местата са с запазване и разделени на сектори
2таксата на ден е 10лв на някой ще им доиде нанагорнище
3Неохим или както беше собственика там едва ли ще се съгласи да му се скапе бизнеса заради нас (има доста причини да не ги изброявам)
4Разтоянието от 1 до последният сектор е доста разтеглено така че първите и последните може и да не се видят

5За плувкарите може да ти се падне сектор който си е типично шаранджииски ида ти се наложи да си опъваш плувката на 150-200м

или точно обратното да се паднеш в някой ръкав с изсъхнали дървета и закачки много ги има в язовира ида си пускаш дънните на 10м от брега
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- krokibg
- учете се от него
Аз само си мълча и Ви гледам сеира,нищо не коментирам и чакам сами да си вземете решението.Не ме намесвайте в споровете за да не ме обвини някои в нещо,което нито мисля,нито съм казвал.Ако някои го интересува моето мнение,да чете разискванията и старите писаници за НСщи и да си опресни паметта !Аз съм само читател - за момента

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
Скорпи, когато си платиш таксите, всички други точки отпадат.Свикнахме без пари при Любчо и сега нанагорнище.Хем да има риба, да е през забраната, да не плащаме, еееееееее

Въртим , сучим и накрая пак на "Езерово" ама айде , време да минава............

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Митев написа:Въртим , сучим и накрая пак на "Езерово" ама айде , време да минава............![]()

- Skorpi
- сериозен играч
snegk написа:Скорпи, когато си платиш таксите, всички други точки отпадат.Свикнахме без пари при Любчо и сега нанагорнище.Хем да има риба, да е през забраната, да не плащаме, еееееееее![]()
Въпреки че 5м вече съм безработен дори и на него да решите пак ще доида, аз просто исках да покажа някой от недостатъците на язовира а колкото до бате Любо неудобно ми е всяка година да му се изтръсваме 100-200 човека, все пак колкото и да е гостоприемен .
На мен би ми се искало мястото на събиране да е по компактно защото 4-5кл е някъде разтоянието с секторите а да вървя на 2-3 ракиики дори и половината си е кофти

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Черногорово по-време на забраната е забранен.Хората си спазват закона както и тябва да бъде.
Иначе ако се направи компромис 5-6 сектора да се обединят можи и да на съберат.но там си е с резрваций един месец напреде така че надали ,някой ще си развали рахата заради нас.
Е освен шефа на Неохим не е фен на Нариба.сом
Срам не срам Езерово е най добрия вариант
Абе що не пусните една подписка както правим за есената среща с най актуалните язовири и да видим кой печели.
Даваите предложения и да гласуваме.

Иначе ако се направи компромис 5-6 сектора да се обединят можи и да на съберат.но там си е с резрваций един месец напреде така че надали ,някой ще си развали рахата заради нас.
Е освен шефа на Неохим не е фен на Нариба.сом

Срам не срам Езерово е най добрия вариант

Абе що не пусните една подписка както правим за есената среща с най актуалните язовири и да видим кой печели.
Даваите предложения и да гласуваме.
Чакай бре Асенчо , още сме средата на януариchestarfield написа: Даваите предложения и да гласуваме.

и между другото няма да е тип "анкета" - щот много "мъртви души" там , всеки ще си гласува с пост /лично ще ги преброя/