Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Спешно търся помпа...
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Спешно търся помпа...
До пролетта има време, просто се чудех дали тези малките вършат работа...Не е много малка лодката...Не ми е проблем да си я донапомпя, въпроса е дали все пак я докарва до няколко положение при което мога да я донапомпя за 2-3 минути. До какво налягане работят тези от линковете?
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- ще става разбирач
3,3 лодка- надува единия балон 2-3 минути и още 10-20 помпи.
Ако е подобна помпа, търси на 12волта,по удобна от тази на батерии.
Ако е подобна помпа, търси на 12волта,по удобна от тази на батерии.
- Don4o_62
- учете се от него
Относно помпите, на руския пазар в Пловдив,в един рибарски гледах миналата седмица помпа с вграден акумулатор,имаше и кабел за зареждане.Струваше около 32-35лв.,не повече.Който се интересува мога да дам тел. на продавача,но на лични.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Мойта е от Метро - 20 лв ./12в./ надувам лодката за 3-4 мин. /3.60м. с твърдо дъно/ но после с крачна удрям задължително по 15-20 помпи на секция /за налягането/ и така вече 3-4 год.lubo9 написа:Колеги интересувам се от следното. Решил съм да си купя ел помпа на 12 волта и да си надувам лодката /3м с ал. дъно/ с нея. Та питането ми е става ли такава помпа за надуване на въпросната лодка. Трябва ли да се донапомпва, че в един сайт обясняваха че трябва. Няма ли по мощни, които да не искат донапомпване.