Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честита Ви Нова Европейска 2007 година
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Честита Ви Нова Европейска 2007 година
Да сте живи и много здрави Ви го пожелавам от все сърце, да не забравяте че вече като граждани на Европа имате повече реки и водоеми който имат сериозни риби и съблюдавайте нормите за изваждането им ! Бъдете винаги все така весели , закачливи и отзивчиви както го показвате тук в сайта. Бъдете непримирими към бракониерските набези...те ограбват вас и децата ви от възможноста да имате слука!
С нашето общуване тук за краткото време от няколко години мисля че успяхме да променим доста възгледите за риболов в Българина. Спокойно може да се наречете Европейски риболовци...напълно го заслужавате.
Весело изкарване на празника Ви пожелаваме екипа : Фиксера...Барутчията....Хулигана....Локалчо...Доктора...и аз отец Ви Го Нафърфорий
до нови срещи през Новата 2007 ма година
Амин
С нашето общуване тук за краткото време от няколко години мисля че успяхме да променим доста възгледите за риболов в Българина. Спокойно може да се наречете Европейски риболовци...напълно го заслужавате.
Весело изкарване на празника Ви пожелаваме екипа : Фиксера...Барутчията....Хулигана....Локалчо...Доктора...и аз отец Ви Го Нафърфорий

до нови срещи през Новата 2007 ма година
Амин
Господ може всичко чада мой !
- петър власев
- разбира нещата
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Нека да е честита новата година, на всички колеги, да си пожелаем през новата година, по-чисти водоеми, и МНОГО ПО МАЛКО бракониери, а тя рибата ще си дойде сама, и да не забравяме да балгодарим на всички админи който толква години са грижат за сйта, и се занимават с какви ли не боклуци, и слава богу се справят доста добре за сега. Отеца е прав, тука успяхме да променим съзнанието на доста колеги а и си образувахме едно неше си общество, така да е и следвщите 200 години . 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Еееее от майтап не разбирате ли бе....saksi написа:Това можеше и да не го пишеш.Прости му Отче.Carp Master написа:Мерси отче И НА ТЕБ ,ама що в Риболов на Сом бреТи от тоя сом вече изкофя
![]()
![]()
![]()

Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
Re: Честита Ви Нова Европейска 2007 година
Наистина едно много добро пожелание. Благодаря Отче! Пожелавам на всички колеги много повече слука през новата 2007 година!отец Ми Го Нафърфорий написа:Да сте живи и много здрави Ви го пожелавам от все сърце, да не забравяте че вече като граждани на Европа имате повече реки и водоеми който имат сериозни риби и съблюдавайте нормите за изваждането им ! Бъдете винаги все така весели , закачливи и отзивчиви както го показвате тук в сайта. Бъдете непримирими към бракониерските набези...те ограбват вас и децата ви от възможноста да имате слука!
СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ!!!