Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от nabeden ribar »

fn1p написа:Не ме засегна защото нищо не разбираш а от такива хора не се засягам...
Че ти дори не ме познаваш! А то се видя кой колко разбира.... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=31698 да ти освежа паметта, господин професоре! Не разбрах за черито - препоръча я на други, а в същото време не си доволен? Не ми остава друго освен да ти честитя новата придобивка и да ти пожелая дълги години да е с тебе.
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Аз препоръчвам чети на хора който сега прохождат аз когато прохождах си купих чери но в по късен период човек осъзнава,че
не е хубава пръчка та затова я препоръчвам,а и аз препоръчвам чери2 а не чери1.
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Да сте чували за ЛС ?!? Тва че некой си е взел дънарка за спининг убаво , ама моят съвет е малце по-кротко да го давате р`иате ли та да не търся де съм оставил гумата :twisted: :twisted: :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
boev_i
новобранец
новобранец

Мнение от boev_i »

Колеги, моля не опорочавайте повече хубавата тема! Като един начинаещ спининг риболовец, който му предстои да си закупи първата спининг пръчка, апелирам полезните теми да се използват по предназначение! Благодаря предварително!
pulvizacha
новобранец
новобранец

Мнение от pulvizacha »

Колеги съжалявам че покрай моя въпрос се разгоряха не до там колегиални страсти.Благодаря за съветите на всички,пожелавам ви спорна година на всички фронтове!
hi88
новобранец
новобранец

Мнение от hi88 »

Ква спининг-тояжка си купих за 20лф (19.56-ако трябва да съм точен!)-не е истина!!! На всичкото отгоре,не е от КНР,а от Испания..Параметрите са: 2.40м.,10-30гр.,много лека,връхчето и е малко по-грубичко(по-дебеличко),но пък това е добре дошло за начинаещите в тази дисциплина(вкл. и себе си :) )
-гарантирано ще издържи на некои неточни хвърляния и закачки-нещо задължително за бегинера.Който е от Пловдив,може да иде в магазин "Алати" и да провери,естествено на щанда за риболовни принадл. :D
..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Ха честита да ти е! :D От 5 хвърляния, 3 риби да вадиш поне с нея :wink: и все големи.
И аз си имам нов придобитък: Maver Stralis Ultra 2,40; 5-20 gr. Още не съм й правил сефте обаче :rolleyes:
Гледах по-нагоре в темите, че и други колеги си взеха тоя Мавър, някой някакви отзиви да даде, колеги? :D
ofcho
новобранец
новобранец

Мнение от ofcho »

Мавър-а е супер.Цялата 2009-та година дърпах с нея кефали и костури :? и то със малки воблери-2-3 см. и блесни до 2.Чуствителна е , риболова с нея е удоволствие при по-големи риби.
Успехи;
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Аз съм с Maver Stralis Ultra 210 3-15, брат ми е със същия 240 5-20. И двамата сме много доволни! :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Да попитам къде може да се намери в София този Maver Stralis Ultra и до колко тази акция отговаря на реалността :)
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Sobieski написа:Да попитам къде може да се намери в София този Maver Stralis Ultra и до колко тази акция отговаря на реалността :)
В Майсторски риболов.
За акцията- по-горе колегите писаха с какви примамки са го ползвали и какви са им впечатленията :wink:
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Sobieski написа:...до колко тази акция отговаря на реалността :)
Не отговаря, долната граница е реално малко по-висока, но това не пречи да си мяташ Salmo Hornet 2,5cm или Mepps N1 :) Е, не отиват на 30m, новърши чудесна работа :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Златев написа:...долната граница е реално малко по-висока, но това не пречи да си мяташ Salmo Hornet 2,5cm или Mepps N1 :) Е, не отиват на 30m, новърши чудесна работа :)
предполагам че визираш тази на 2.10 с 3-15гр акция. А някои има ли някакви наблюдения върху Berkley- Phazer 2 2.10m 3-15gr, защото тази е другата върху която съм се спрял ?
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

Мавера е доста по добър от това Бъркли ,основния проблем за мен е във водачите ,на бърклито са метални като на Черилуд и след година върховия е в нарези дори и от монофил.
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Колеги, моля ако някой е работил с подобна пръчка да изкаже мнение. Предполагам цената на сопата е достъпна защото ми е подарък. Днес ще я пробвам на ТЕЦ 2 в бързата вода за да видя как ще се държи с примамки, а дано и видя как е при вадене. Балансира се добре с едно Шимано 4000. Теглото и е 207гр. което ме впечатлява.
Ето за това става дума:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”